• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalmak İsteyenlere Formül:)Deneyin İşe Yarıyor

pembepatık ya evsahıbım bılmıyomus yapmayı esımıde ıkna edemedım yaa

cnm benim yaaa senin yine aklında kalsınn yapabilcek birini bulursan yaptırırsınn sen yine çalışmaları bırakmaa yumurtlama takviminizi çıkarttınızmı kızlarr onuda bi deneyinn bence dediğim gibi incir yeyinn eşlerinizi ii besleyın bal polen pekmez yumurtlamada sorun yaşayanlar soğan suyu denesin

slm benim aklıma bişey takıldı adet bittiği günün ertesi günü yapılması gerektiğini söylemisiniz.ama yumurtlama zamanı ozaman değilki nasıl hamile kalınıyo kafam karıştı biraz:kedi:birde kupa yaktıktan sona yakı sürmesek olur dedğilmi:)

kupa kapatmayi anladimdim da yaki ne demek bile akadaslar bana aciklayabilirler mi???

slm arkadaşlar nazar hanıma önerisi için sonsuz tşkler denicem umarım işe yarar ama bi sorum olcak aranızda tedavi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.bende sorun yok herşey normal fakat maalesef eşimin değerleri biraz düşük çıktı normal yolla hamile kalma ihtimalim %45 lerde diyebilirim peki bu yöntem bende işe yararmı?ayrıca aranızda duphaston kullanan ve onunla hamile kalan varmı?şimdiden teşekkürler rabbimin elinde herşey o ol derse olur inşallah hepimize hayırlısından nasip etsin mevlam

o acıyı çektiktek sonra okadar güzel bişeye sahip olcaksın ki o yüzden tüm acılara deger:)

kızlar adet bıtelı 4 gun oldu acaba sımdı yapsam olurmu ki??

bıde eşime dıyorum yapamam ben dıyo.. beceremezmiş acaba üst katta ev sahıbıme yaptırsam belım agrıyo falan desem sonra asagı ındıgımde o iş olsa olmazmı hemen olmak zorundamı

4 günde de olur sanırım işe yararyabilir umarım herkeze faydalı olabilirim benim bebegim 2 aylık oldu rabbim hepinize yardım etsin rabbim hepinize hayırlısını versin:sinifsinif

slm arkadaşlar nazar hanıma önerisi için sonsuz tşkler denicem umarım işe yarar ama bi sorum olcak aranızda tedavi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.bende sorun yok herşey normal fakat maalesef eşimin değerleri biraz düşük çıktı normal yolla hamile kalma ihtimalim %45 lerde diyebilirim peki bu yöntem bende işe yararmı?ayrıca aranızda duphaston kullanan ve onunla hamile kalan varmı?şimdiden teşekkürler rabbimin elinde herşey o ol derse olur inşallah hepimize hayırlısından nasip etsin mevlam

sen dene ve inan öncelikle ama eşindeyse problem pek sanmıyorum canım ama yinede hayırlısı

kızlar adet bıtelı 4 gun oldu acaba sımdı yapsam olurmu ki??

bıde eşime dıyorum yapamam ben dıyo.. beceremezmiş acaba üst katta ev sahıbıme yaptırsam belım agrıyo falan desem sonra asagı ındıgımde o iş olsa olmazmı hemen olmak zorundamı

4 günde de olur sanırım işe yararyabilir umarım herkeze faydalı olabilirim benim bebegim 2 aylık oldu rabbim hepinize yardım etsin rabbim hepinize hayırlısını versin

yaptıktan sonra hemen birlikte olcaz altımıza yastık koyacakmıyız bide vucut ısısı yüksek olduğunda da birlikte olunursa da gebelik şansı artıyormuş...

vala yastık degilde ama bacaklarını dik tut ve oynatma bekle sabahla adet gününün 3.günü yap canım rabbim hayırlısını nasip etsin

slm benim aklıma bişey takıldı adet bittiği günün ertesi günü yapılması gerektiğini söylemisiniz.ama yumurtlama zamanı ozaman değilki nasıl hamile kalınıyo kafam karıştı biraz:kedi:birde kupa yaktıktan sona yakı sürmesek olur dedğilmi:)

hiç kafanı karıştırma yumurtlama gününe kadar belin açıklıgı gidiyo ve kalıyo allahında izniyle yakı sürmen şart biri eksik olursa olmaz:(

vala yastık degilde ama bacaklarını dik tut ve oynatma bekle sabahla adet gününün 3.günü yap canım rabbim hayırlısını nasip etsin

canım bittikten sonra üçüncü günü dimi öyleyken birlikte olunmaz çünki eşimde canın yanar yapma diyor ama ben denemek istiyorum...

Bende yumurtlama sorunu var yumurtluyamıyorum. ılaÇla adet oluyorum.Şu anda ılaÇla adet oldum bende de ıŞe yararmı bu yÖntem adetım bıtınce yapayım.

Bırde tam nasıl yapılacak.kupa belımde duracakmı ne kadar duracak.kupayı bastırması mı gerekıyor yapan kıŞının. KaÇ. Dak.sonra kupayı Çıkartıp yakıyı yapıŞtıracak pekı.1 keremı bu ıŞlem yapılacak.bırde ertesı gÜn yıkannca yakıyı Çıkarabılırız deĞılmı. Kupa yerıne bardak olurmu Çay veya su bardaĞı farkedermı.

Bende de ıŞe yaramı acaba Çok merak edıyorum yumurtam gÖremıyor doktorlar bende.Çok ÜzÜlÜyorum offf

Back
X