hamile kalmak istiyen arkadaslar agnucuston adli hayit hapini kullanmanızı tavsiyeder

kullandigim ilk ay hamileyim tavsiye eserim tamamen bitkisell denemekte faydavardiye düşünüyorum
Gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Ne kadar süredir evlisin? Bende de pko var ve 1 ay kullandım etki etmeyince bıraktım tekrar mı başlasam :44:

Gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Ne kadar süredir evlisin? Bende de pko var ve 1 ay kullandım etki etmeyince bıraktım tekrar mı başlasam :44:

saol canim darisi basina olsun 9 ayimizdayiz kimisinde 2 ayda etki etmis mesela 3 ay kullanmani oneririm zaten bitkisel inan sivilcelerime bile iyi gelmisti ben cok sevdim bu hapi

saol canim darisi basina olsun 9 ayimizdayiz kimisinde 2 ayda etki etmis mesela 3 ay kullanmani oneririm zaten bitkisel inan sivilcelerime bile iyi gelmisti ben cok sevdim bu hapi
Ama benim adet,m biteli 4 gün oldu bi dahaki ay bende başlıyayım inşallah

üzüldüm canım Allah yardımcın olsun.Benden istemedi doktorum bir düşük bir kimyasal gebeliğim olduğu halde kan pıhtılaşması testini ama ben yinede içim rahat etmediği için yaptırdım normalde çok pahalı devlette yaptırdım ben 2 ay sonra çıkıcak genetik testide yaptırdım bakalım bir sorun yoktur ikimizde de inşallah.

Bende aldım içmeye başladım canim inşallah bende hamile kalırım bende de pco prolaktin yüksekliği var stres yapmayim diyorum ama ister istemez oluyor inşallah bana da nasip eder rabbim hamile kalırsam bende buraya yazacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…