Gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Ne kadar süredir evlisin? Bende de pko var ve 1 ay kullandım etki etmeyince bıraktım tekrar mı başlasam :44:
Gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Ne kadar süredir evlisin? Bende de pko var ve 1 ay kullandım etki etmeyince bıraktım tekrar mı başlasam :44:
saol canim darisi basina olsun 9 ayimizdayiz kimisinde 2 ayda etki etmis mesela 3 ay kullanmani oneririm zaten bitkisel inan sivilcelerime bile iyi gelmisti ben cok sevdim bu hapi
saol canim darisi basina olsun 9 ayimizdayiz kimisinde 2 ayda etki etmis mesela 3 ay kullanmani oneririm zaten bitkisel inan sivilcelerime bile iyi gelmisti ben cok sevdim bu hapi
Kızlar merhaba bende 2 defa kimyasal gebelik yaşadım. İlkine ocak ayında hamile kaldım şubatta adet görmedim mart 2 de kanamam başladı beta max 200 lerde kaldı. İkincisine nisanda hamile kaldım mayıs 17 de kanamam başladı. Beta max 600 lere çıktı. Doktorum benden pıhtılaşma testi istedi onu yaptırcam önümüzdeki günlerde. Kısmet olursa ilk bebeğimiz olacak. Nedenini bir türlü anlayamadım okumadığım yer kalmadı. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Tez zamanda sağlıklı evlatlarımız olur inş.
üzüldüm canım Allah yardımcın olsun.Benden istemedi doktorum bir düşük bir kimyasal gebeliğim olduğu halde kan pıhtılaşması testini ama ben yinede içim rahat etmediği için yaptırdım normalde çok pahalı devlette yaptırdım ben 2 ay sonra çıkıcak genetik testide yaptırdım bakalım bir sorun yoktur ikimizde de inşallah.
Bende aldım içmeye başladım canim inşallah bende hamile kalırım bende de pco prolaktin yüksekliği var stres yapmayim diyorum ama ister istemez oluyor inşallah bana da nasip eder rabbim hamile kalırsam bende buraya yazacağım