Hamile kalmak istiyorm

Kaula

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
199
58
13
27
Ben mol gebelik geçirdim 9 ay korunduk geçen ay korunmayi bıraktık folik asit içiyorum doktorlar bir sene korunun dediler ama biz 9 ay korunduk geçen ay adetim gecikti 4 gün test yaptm negatif çıktı sonra adet oldm bu ayda deniyoruz bugünde yumurtlama günümde bugünde yaptık dünde tutma ihtimali kac bide eşim içime akıttı sonra aktı içimden gitmiştir demi idrarımı yaptm sizce durum ne

Canım bu gün yumurtlamaysa yumurtlamadan 2 gün önce yumurtlama günü ve 3 gün sonrası değerlendir bide spermler akmış olabilir ona pek takılma bitanesi yeterli döllemek için ama bana kalırsa hemen kalkma biraz uzanarak bekle sonra kalkarsın inşallah hayırlı haberi alırsın bu ay canım 🤗

3 gün sonrası derken canım 20 dk sonra kalktm hemen değil bugün oldu ya birdaha ne zaman olck

Ben mol gebelik geçirdim 9 ay korunduk geçen ay korunmayi bıraktık folik asit içiyorum doktorlar bir sene korunun dediler ama biz 9 ay korunduk geçen ay adetim gecikti 4 gün test yaptm negatif çıktı sonra adet oldm bu ayda deniyoruz bugünde yumurtlama günümde bugünde yaptık dünde tutma ihtimali kac bide eşim içime akıttı sonra aktı içimden gitmiştir demi idrarımı yaptm sizce durum ne

Yüzdesini kimse bilemez nasip. Ayrıca en az 1 saat idrar yapmasaniz iyi olur. Akmasi normal

3 gün sonrası derken canım 20 dk sonra kalktm hemen değil bugün oldu ya birdaha ne zaman olck
Yani yarın ve diğer 2 günüde değerlendir yumurtlama bugün olmuş Ya çatlıycak çatladıktan sonrada önemli

Back
X