- 29 Kasım 2021
- 22
- 6
- 1
- 32
- Konu Sahibi huzurum9093
tamam canım ben o şeyleri kullanıyorum ama bir tek eşim için keçi boynuzunu denemedim inşallah kalırızStresten uzak durrrrr!!?!!!!! Ben her ay stres içindeyim çocuk için değil sadece çevresel faktörlerden dolayı o yüzden adetim bile düzensizleşti iyice karmaşaya girdim stresli olmadığım aylar adetim düzeliyor bi tek. Onu farkettim. Bir de herkesten duyarsın bu lafı ne zaman kendimi rahat bıraktım o ay hamile kaldım diyorlar. Biz de bunu deneyelim inşallah kalırız. Mfk yöntemini duydum ben de bu ay onu deneyeceğim. 3 2 3 2 kuralı onu araştır d3 vitamini arı sütü bal polen karışımı bunları öneriyor ne kadar yararlı tam bilmiyorum ben de araştırıyorum. Bir de ilişkiden sonra hemen kalkma yarım saat falan yat bunun bi işe yaramadığını bazı doktorlar söylüyor ama denemekte fayda var zarar yok sonuçta. Çok duyduk onu yaptım hamile kaldım diyenleri. Paketli gıdalardan da uzak durmaya çalış folik asiti de yeşil yapraklı sebzelerden alabilirmişsin sağlıklı beslen. Kafeinden de şu ara uzak dur. ağır hareketlerle otur kalk. Sigara alkolü söyleme gereksinimi bile duymuyorum. Eşin keçiboynuzu pekmezi yiyebilir sabah akşam 1 tatlı kaşığı.