Hamile kalmak istiyorum acaba öyle miyim yardımcı olur musunuz

heesna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2023
54
19
3
28
Merhaba eşimle 3 martta birliktelik yaşadık ardından gelen günlerde de oldu doğurganlığın yüksek olduğu zamanlardı bırkac günden berı kasıklarımda ani şekilde batma adet olacakmışım gibi hissiyat yemekten sonra mide bulantısı ama böyle için için sabah uyandığımda hafif hafif bulantım oluyor 4 ağdır hamıle kalmak istiyorum inşallah nasip olur size sormak istediğim aranızda ilk zamanlarda bu kadar kısa sürede böyle şeyler yaşayan var mı test yapmadım direk kan testine gidecem bırkac gün sonra ama yınede korkuyorum ya yoksa diye adetıme de 10 gün var

Ben gebe kaldığımı çok erken fark ettim pembe bi leke geldi yerleşme kanaması sonrasında hafif baş dönmesi mide bulantısı oldu bidaha belirti yaşamadım evde gebelik testi yaptım çok silik çıktı ikinci çizgi sonra adet günümün geçmesini bekledim kan verdim gebe olduğumu öğrendim inşallah gebesinizdir Allah isteyen herkese nasip etsin gebelik şüphen var madem ilişkiye dikkat et kalp atsini duyana kadar ağır kaldırma ani hareketler yapma

Amin rabbim kimseye aratmasın inşallah dedıgınız gibi yapıyorum teste gitsem sonuc alır mıyım sizce erken mı olur

Yumurtlama günümden âdete kadar kasık batmasını hep yaşadım çok afedersiniz aşırı gazım vardı bir kaç gün iştahsızlık oldu ama şuan offf offf sonra âdet günümde test yaptım pozitif çıktı belirti için erken geç diyemeyiz çünkü herkesin vücudu bir değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…