Bn hepsini yaptirdim gayet iyi sagliklisn dedidr a görün hormonlarına falan baksın.Benim de 7. ayım bu ay
Gittim gitmzmym hastanede calisiyorum dr yanina gdyorum haftada 1bencede bir doktora git önce :)
o zaman gerekiyor demek ki daha önce hiç hamilelik geçirdin mi?Merhaba
Bn hepsini yaptirdim gayet iyi sagliklisn dedi
Gittim canim 3 eylulu bekliyorumDoktora gidin.
Hayir ilk olacak bu 5 aylik evlym ben 5 aydir korunmuyoruz bakalim bu ayo zaman gerekiyor demek ki daha önce hiç hamilelik geçirdin mi?
Insallahh ben dua ediyorm hep neredeyse 2 gunde bur beraberiz bazen hergun allah buyukBenim 3 yaşında bir oğlum var. İkinci için uğraşıyorum. Önce doktora gittim, kontrolden geçtim. 2 aydır çalışıyoruz uygun pozisyonda ve yumurtlama günlerinde... ama olmadı. hayırlısı bakalım. Allah hepimize nasip etsin inşallah.
Ben esime keci boynuzu aldm ondan denyoruzValla canim bende istyrmmmm
Ooooo canim ben neler denemedim ki 3 yila yakin oldu bizim 2 negatif asilmm varD
Ben esime keci boynuzu aldm ondan denyoruz
Tavsiye ediyolar dye
Ama sen 4 ayliksin doktorlar 6 ay sure veriyorlar ya bn nedense hep 16 sindan sonra yogun olarak birliktyz su adet baslangcmzdan sonrra cok denicem allahm insallah nasip eder bize o kadar cok istyorum ki odasi bile hazir bnde 5 aylik evlym hic korunmadikbende 4 aylık evliyim 2 aydır korunmuyoruz 2 kez denememizde tamam bu sefer oldu diyorum ama fıs çıkıyor ne yazıkki sonra düşünüyorum acaba nerde yanlış yaptık diye hamile kalmak için özellikle bu ay çok iyi araştırıp ona göre çalıştık hadi ilk denememizde bu konuda pek fazla bilgim yoktu çoğu şeyi uygulamadık ama bu kez yumurtlama günleri dahil hemen hemen hergün ilişki oldu hiç kalkmadan ayaklarımı yukarı kaldırım kalçamın altına yastık koydum vs. ama yinede olmadı vardır bunda da bi hayır aman yeterki sağlıklı hayırlı bi evlat olsunda bekliim napalım bebişim geleceği zamanı iyi bilir sızlaamamın bi anlamı yok Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah bu ay çok beklemeden müjdeli haberi alırız hepimiz
Eşiniz gitti mi doktora?Ama sen 4 ayliksin doktorlar 6 ay sure veriyorlar ya bn nedense hep 16 sindan sonra yogun olarak birliktyz su adet baslangcmzdan sonrra cok denicem allahm insallah nasip eder bize o kadar cok istyorum ki odasi bile hazir bnde 5 aylik evlym hic korunmadik
Insallah canım biz ilk 2 ay korunduk ne bilim hemen tutar sandım yoksa eşim dakka bir gol bir istedi ama pek yanaşmamıştım bugün adetimin 4.günü bitti bi kaç damla leke geliyo sadece daha yumurtlamama çok var ama adetin bitimi hemen tutar diyolar galiba bende oyle yapacam yumurtlamayı falan beklemicem bide kafaya takmicam bu ay hadi hayırlısı olsun bu ay gazam mübarek olsun ya allah ya bismillah deyip çalışmalara başlicaz rabbim bu ay bebişlerimizi nasip etsin bizlere..Ama sen 4 ayliksin doktorlar 6 ay sure veriyorlar ya bn nedense hep 16 sindan sonra yogun olarak birliktyz su adet baslangcmzdan sonrra cok denicem allahm insallah nasip eder bize o kadar cok istyorum ki odasi bile hazir bnde 5 aylik evlym hic korunmadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?