Hamile kalmak istiyorum arkadaslar

nazlimakar

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2013
13
0
6
35
İstanbul
Selam bayanlar bende cocuk istiyorum yasim oldukca genc evliyim ve 1-2 ay denedik ama her ay sonu adet olunca uzuluyorum artik o kan lekelerini görmek istemiyorum.Biz 21 ekimde calistik sonrasi 23 ekimde ben adet oldum ve 26 dayanamadik birlikte oldum 4 kasim,11 kasim ve 13 kasimda denedik ve maalesef 18 kasimda yine adet oldum hanimlar .
Simdi biraz daha bilgiye sahibim :)) ve yeni bir ay basliyor bu adetten sonra ve cogu sayfada 28 kasimda sansin olabilecegini söyluyor ve 1 aralik ovulasyon tarihimis yalniz biz iliskiye girerken 2 cok zor geliyor yani simdi kocmla 28 baslayip 2 araliga kadar mi iliskiye girsek napsak billemedim ya da sadece ovulasyon gununde mi girsem ?? hic ovulasyon disi gunlerde iliskiye girip hamile kalan oldu mu aranizda ? ve bide hanimlar tanidiklarim bazilari guatr oldugunu söyledi yarin hormontesti yaptiricam acaba bu yuzden mi cocugum olmuyordur ( ya dizilerde hemen ne guzel bir denemeden cocuklarini aliyorlar kucagina bizde nerdeee

umarim aralik ayi sonu guzel haberlerim olur arkadaslar yardiminizla.

O dizidekiler şanslı gruptan :)
Biz de 8 ay denedik. Ovülasyon testi duydun mu bilmiyorum ama kullanmanı tavsiye ederim. Ovülasyon testinden sonra 3. ayda hamile kaldım.

cnm bizimde 2.5 ayda oldu.bence ovulasyona takilma zaten esin her gun yaninda gun asiri iliskiye gir

Evet duydum canim internete olan yumurtlama gunu hesaplamalarida onun gibi birsey degilmidir? :) Aynen onlar sansli gruptan canim

O hesaplar tahmini gün veriyor. Benim dediğim gebelik testi gibi idrarla yapılan testler. Pozitif çıktıktan 2 gün sonra yumurtlama oluyor. Eczaneden bulabilirsin.

cnm bizimde 2.5 ayda oldu.bence ovulasyona takilma zaten esin her gun yaninda gun asiri iliskiye gir

Canim esim calisiyor sadece aksamlari yanimda birde izin gunlerinde internette baktim yumurtlama gunumu hesapladim 1 aralik diyor o hafta boyu her gun bir kere girsek ya da birek o gun mu girsek kendiside cok yoruluyormus ama yinede istiyoruz gun asirida giremicemize göre

23 ekimde adet oldum ve 18 kasim eylulu hatirlamiyorum

Risk herzaman vardir demisti bana bir hemsire cok merak ediyorum o yuzden ovulasyon gunu disi hamile kalan var mi
ne mutlu onlara ya :)

O hesaplar tahmini gün veriyor. Benim dediğim gebelik testi gibi idrarla yapılan testler. Pozitif çıktıktan 2 gün sonra yumurtlama oluyor. Eczaneden bulabilirsin.

anladim sagol canim.Ozaman o gun mu sadece iliskiye girsek olur buyuk ihtimalle yoksa o hafta boyu her gun mu girsek.O hesaplar ozaman tutmayabilirde mi coguna baktim hepsi ayni tarihleri gösterdi
ay bebis istiyorum arkadaslar

anladim sagol canim.Ozaman o gun mu sadece iliskiye girsek olur buyuk ihtimalle yoksa o hafta boyu her gun mu girsek.O hesaplar ozaman tutmayabilirde mi coguna baktim hepsi ayni tarihleri gösterdi
ay bebis istiyorum arkadaslar

Her ihtimale karşı o hafta boyunca deneyin. İlla ovülasyon günüde ilişki olması şart değil. Spermler bildiğim kadarıyla rahimde 72 saat kalabiliyor.

merhaba ben bıldıgımı soleyım arkadasım...ablamın bır arkadası var çok yakın... Adetı bıttıkten sonra beraber olmus esıyle hamile kalmış hemde ikiz çocukları.hatta ihtimal olmadığı için kaç kez test yaptırmış ust uste...

merhaba canim ne sansliymis bizde adettin bitiminde girmistik gecen ay ama tutmadi demekki adetten sonra girmek bana uymuyor

Arkadaslar bugun özel hastaneye gittim guatr tesiti icin ama yapmadim :/ yarin devlete gidicem acaba guatr yuzunden mi cocugum olmuyor ya kendimi cok kötu hissediyorum hic bir ise yaramaz gibi (((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…