canım seni çok iyi anlıyorum bende 6ay sonra hamile kaldım klomen kullandığım ay kaldım ...benimde psikolojim bozulmuştu zaten ailemden farklı bir şehirde yaşıyorum bulunduğumuz şehirde kimsemiz olmamasına rağmen insanların devamlı sormasından bunalmıştım... zaten evde akşama kadar yalnızım hergün hamilemiyim değilmiyim vs şeylerle akşama kadar kendimi yiyip bitiriyodum ve bunuda eşime hissettiriyodum :2:doktor gözetiminde bir sorunum yoktu eşiminde ama olmuyodu benden sonra evlenen yada yine hamile kalanları duyunca dahada psikolojim bozuldu hergün ağlama krizlerine giriyodum çünkü zaten yanlızlığın verdiği bir sıkıntım vardı buda üstüne gelince aileme o kadar çok ihtiyaç duyduğum halde gitmek istemiyodum beni arayan eş dostun telefonlarına bakmıyordum kimse bana yeterki hamile değilmisin yada bak şu hamile kaldı demesin diye takiii artık tam kendimi bırakmıştımki artık olamıycam kesin demiştimki rabbim yetişti ve hamile olduğumu öğrendim çok şükür...evet herşeyin bir zamanı var bunu bile bile üzülüyodum ama inanki bu konu çok hasss bir kadın için bunu bekarken kırk yıl düşünsem bu kadar üzüleceğim aklıma gelmezdi ama seni çok iyi anlayan biri olarak şunu söyleyeyim gerçekten oluşuna bırak kafanı oyalıyacak şeylere adepte ol benim kimsem olmadığı için hiçbiryeri bilmediğim için pek şansım olmadı

yumurtlama günlerini takip etme adet olana kadar birgün arayla düzenli bir şekilde ilişkiye gir belinin altına yastık koy sabaha doğru banyo yap ayaklarını 15 dk havada tut cnm çok uzun oldu ama ne bileyim bunları yaşadığım için paylaşmak istedim inşallah bu ay hayırlısıyla haiş kalırsın cnm