hamile kalmak istiyorum.. artik gücüm kalmiyor..

seni uzun zamandir taniyormusum gibi hissettim kendimi.. 5ay oldu mesela bize evet az bir zaman.. ama artik banada sormaya basladilar esimin tarafi cocuk yokmu daha diye. bende mecburen düsünmüyoruz daha diyorum. bunu dedigim halde bile defalarca soruyolar. ben bugüne kadar kimseye sormadim varmi cocuk felan diye. bazilarini anlamak cok zor. senin icin cok sevindim, simdi hamilemisin daha yoksa bebek dünyaya geldimi?[/QUOTE
sağol cnm darısı başına inş. şu anda 2 aylık hamileyim birbuçuk yıllıkta evliyim birseneye yakın kendimiz istemedik altı ayda bebiş gelmedi ama en büyük pişmanlığım bu kadar bebek için beklemek oldu şimdiki aklım olsaydı bu kadar beklemezdim... en azından altı yada beş ay korunurdum gerçi herşey nasip olacağı varsa korunsakta oluruz bu şekilde hamile kalan çok eş dostum oldu aama şu insanların dırdırı dahada insanı umutsuzluğa itiyo:2: kimseye söyleme zaten hamileliği düşündüğünü hatta annene falanda iyi niyetle sormaları bile insanı üzüyo ...sen kaç yıllık evlisin cnm

kızlar günaydın konuya dahil oldum çünkü kuzenım 8 aylık evli ve korunmadığı halde bebeğine kavuşamıyor bende çok uzuluyorum sureklı okuyorum araştırıyorum onun için şu soğan kürünü deniyecek bu ay inş olur, sizin içinizdede deneyen varmı

kızlar günaydın konuya dahil oldum çünkü kuzenım 8 aylık evli ve korunmadığı halde bebeğine kavuşamıyor bende çok uzuluyorum sureklı okuyorum araştırıyorum onun için şu soğan kürünü deniyecek bu ay inş olur, sizin içinizdede deneyen varmı

sanada günaydın eğer kisti yada intihap sorunu varsa adetin birinci gününden başlayıp 15 gün boyunca sabah akşam bir su bardağı içsin ama sorun yoksa zaten bi faydası olmaz bende sorun olmadığı halde kullandım adet düzenimi allak bullak etti ve onu kullandığım ayki adetim bir aya yakın sürdü kahverengi akıntı şekilde ve yoğun geliyodu akıntım okadar çok korkmuştumki korkumdan doktora bile söyleyemedim sonraki adetlerim 10 gün geçikmeli şekilde bozuldu :18:eğer sorun yoksa kullanmasın bende yan etki yaptı varsa adet söktürüyo kisti atıyo vs yardımcı olur inş.

Back
X