Hamile kalmak istiyorum 😞

Artık 1 sene var rapor özelde bir doktor çıkarmışti bana

Büyük ihtimalle tüp bebek olacak 7 yil olmuş. Ya da hsg filminiz değerlendirilip bir sorun varsa o çözülür,hormon tahlilleri vs .. belki birkaç ay normal gebelik deneyin der .ya da beklemeyin tüp bebek yapın der ..tabi eşinizin de sperm tahliline bakar spermiyogram sonucunu değerlendirir.7 yıl bunlari çoktan araştırmanız lazimdi neyse sağlık olsun geç olsun güç olmasın hakkınızda hayırlısı

Canım moralinizi bozmak istemem doktoruda anlayamadım. Prolaktin çok basit bir şey sadece sebep o olsaydı bir ilaçla düşürüp o ay hamile kalıyor herkes, senin eşinin spermlerde düşüklük var ise tüp bebeğe nasıl gerek olmaz 7 yıl olmuş artık bundan sonraki hangi tedavi uygulanacak eşine bilemiyorum ama tüp bebek yapmak durumunda kalabilirsiniz daha fazla pskilojik olarak yıpranmak daha yıllarca beklemek ben olsam yapamazdım.
Ki benim eşimin sperm sayısı vs gayet iyiydi morfoloji 1 diye 14.ay sonunda tüp bebek denedik rabbime şükürler olsun mucizemize vesile oldular.

Doktorun hala gerek yok demesi size anlayamadım acaba yaşınız mı çok küçük ?

Cnm hepsini yaptık hsg hormon testleri sıkıntı yok bende sadece prolaktin yüksekliği var ve. Eşimde sperm çok düşük çıktı a ve ameliyat oldu ama yinede test yaptı eşim yine çok düşük çıktı sonuclar tüp bebekte önceki doktorum fazla klomen ve aşılama tedavisi gördün dedi ve direk tüp bebek olmayı söyledi oda olamadı işte

24 yaşındayım cnm evet İstanbul'da ki doktorum prolaktin yüksekliğini düşer dedi sorun eşimde işte sperm testleri çok düşük 10/15 milyonun altında

Sperm dusuklugunde aşılama (iui) yapilmamali. Bu yüzden doktorlar iyi seçilmeli bilgi eksikliğinden çok hasta kaçmasın paramızı alalım mantığındalar maalesef...sperm düşük olsa dahi tüp bebek yapılır..prolaktin yüksekliği ilaçla tedavi edilir onda birsey yok .. müsait olduğunuzda gorusursunuz o zaman iyi günler dilerim

24 yaşındayım cnm evet İstanbul'da ki doktorum prolaktin yüksekliğini düşer dedi sorun eşimde işte sperm testleri çok düşük 10/15 milyonun altında
Sperm sayısı bu kadar düşükse iyi bir merkezle gorusun mutlaka. Sisli Memorial Tup bebek merkezini öneririm

Peki tedavi önermediler mi

Merhabalar arkadaşlar ben 7 Yıldır evliyim hamile kalamiyorum her yolu denedik fakat olmadı Kürlerle hamile kalanlar yazabilirmi acaba
Canim femara, klomen, menogon, menapur, gonal f ve saire gibi yumurta geliştirici ignelerle tedavilerin oldu mu? Bu tedavilerle yumurtam gelisiyorsa, ignelerle çatliyorsa o zaman sabirla devam etmen en iyisi. Ya da tup bebek denemek. Rahim filmi çekildin mi, eşinin spermi, morfolojisi iyi mi?

Sperm düşük ise doğal yolla gebelik çok zor bence zaman kaybetmeden tüp bebek merkezine gidin
Tüp bebeğe gittik devlete ama bizi çok oyaladilar yaşın tutmuyor dediler ilaçlar gelmemis dediler bizde artık gitmedik İstanbul'da ki bir doktora gidiyoruz yeni bizde Lüleburgaz olduğumuz gidip gelemiyoruz uzak olduğu için doktor da yaptırdığımız testleri WhatsApp üzerinden doktora attık ona göre bakıp tedavi neyse onu yapicaz bekliyoruz yani cnm

Hepsini denedik cnm eşimde sıkıntı olduğu için hamile kalamiyorsun dedi doktorlar rahim flimi geçen cuma çektirdik tüpler açıktı sıkıntı yok ama eşimde düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…