- 9 Ocak 2022
- 53
- 13
- 3
- Konu Sahibi Kbulut7865
-
Artık 1 sene var rapor özelde bir doktor çıkarmışti banaTamam raporu ne zaman çıkardınız süresi doldu mu ,dolduysa tekrar çıkarın tabi neden olmuyor vs arastirmissinizdir çok detaya girmek cevap vermek istemezsiniz diye sormuyorum . Bu arada 7 yıllık tüp bebek hemsiresiyim..Bilgiliyim. Dr gidip herhangi bir yerde tüp bebek yaptırabilirsiniz araştırın tabi öncelikle..Rapor olsun olmasın tüp bebek yaptırabilirsiniz.Rapor tabi maddi olarak rahatlık sağlayacak..7 yıl uzun süre beklemeyin daha fazla ..
Zaten artık tüp bebek tedavisi olmicaz doktor rahim flimi istedi çektim flime bakınca sonra gereken tedavi neyse onu yapicazTamam onunla birlikte başlayabilirsiniz Tüp bebeğe daha beklemeyin artık.
Canım moralinizi bozmak istemem doktoruda anlayamadım. Prolaktin çok basit bir şey sadece sebep o olsaydı bir ilaçla düşürüp o ay hamile kalıyor herkes, senin eşinin spermlerde düşüklük var ise tüp bebeğe nasıl gerek olmaz 7 yıl olmuş artık bundan sonraki hangi tedavi uygulanacak eşine bilemiyorum ama tüp bebek yapmak durumunda kalabilirsiniz daha fazla pskilojik olarak yıpranmak daha yıllarca beklemek ben olsam yapamazdım.Valla 7 sene dile kolay beklemekten ömür gitti bu yeni 1 haftadır ozeldeki doktora gidiyorum ve bana senin tüp bebek yapmana gerek yok dedi yumurta tembelliğin prolaktin yüksekliğinden oluyor dedi bizde gerçekten artık ne yapacağımızı şaşırdık nereye gitsek aynı şeyleri duyuyoruz öylece bekliyoruz
Cnm hepsini yaptık hsg hormon testleri sıkıntı yok bende sadece prolaktin yüksekliği var ve. Eşimde sperm çok düşük çıktı a ve ameliyat oldu ama yinede test yaptı eşim yine çok düşük çıktı sonuclar tüp bebekte önceki doktorum fazla klomen ve aşılama tedavisi gördün dedi ve direk tüp bebek olmayı söyledi oda olamadı işteBüyük ihtimalle tüp bebek olacak 7 yil olmuş. Ya da hsg filminiz değerlendirilip bir sorun varsa o çözülür,hormon tahlilleri vs .. belki birkaç ay normal gebelik deneyin der .ya da beklemeyin tüp bebek yapın der ..tabi eşinizin de sperm tahliline bakar spermiyogram sonucunu değerlendirir.7 yıl bunlari çoktan araştırmanız lazimdi neyse sağlık olsun geç olsun güç olmasın hakkınızda hayırlısı
24 yaşındayım cnm evet İstanbul'da ki doktorum prolaktin yüksekliğini düşer dedi sorun eşimde işte sperm testleri çok düşük 10/15 milyonun altındaCanım moralinizi bozmak istemem doktoruda anlayamadım. Prolaktin çok basit bir şey sadece sebep o olsaydı bir ilaçla düşürüp o ay hamile kalıyor herkes, senin eşinin spermlerde düşüklük var ise tüp bebeğe nasıl gerek olmaz 7 yıl olmuş artık bundan sonraki hangi tedavi uygulanacak eşine bilemiyorum ama tüp bebek yapmak durumunda kalabilirsiniz daha fazla pskilojik olarak yıpranmak daha yıllarca beklemek ben olsam yapamazdım.
Ki benim eşimin sperm sayısı vs gayet iyiydi morfoloji 1 diye 14.ay sonunda tüp bebek denedik rabbime şükürler olsun mucizemize vesile oldular.
Doktorun hala gerek yok demesi size anlayamadım acaba yaşınız mı çok küçük ?
Sperm dusuklugunde aşılama (iui) yapilmamali. Bu yüzden doktorlar iyi seçilmeli bilgi eksikliğinden çok hasta kaçmasın paramızı alalım mantığındalar maalesef...sperm düşük olsa dahi tüp bebek yapılır..prolaktin yüksekliği ilaçla tedavi edilir onda birsey yok .. müsait olduğunuzda gorusursunuz o zaman iyi günler dilerimCnm hepsini yaptık hsg hormon testleri sıkıntı yok bende sadece prolaktin yüksekliği var ve. Eşimde sperm çok düşük çıktı a ve ameliyat oldu ama yinede test yaptı eşim yine çok düşük çıktı sonuclar tüp bebekte önceki doktorum fazla klomen ve aşılama tedavisi gördün dedi ve direk tüp bebek olmayı söyledi oda olamadı işte
Sperm sayısı bu kadar düşükse iyi bir merkezle gorusun mutlaka. Sisli Memorial Tup bebek merkezini öneririm24 yaşındayım cnm evet İstanbul'da ki doktorum prolaktin yüksekliğini düşer dedi sorun eşimde işte sperm testleri çok düşük 10/15 milyonun altında
Oranın tüp bebek fiyatları ne kadar bilginiz varmı acabaSperm sayısı bu kadar düşükse iyi bir merkezle gorusun mutlaka. Sisli Memorial Tup bebek merkezini öneririm
15 bin civarında idi en sonOranın tüp bebek fiyatları ne kadar bilginiz varmı acaba
15 bin civarında idi en son
Fiyat olarak çok iyi hele bu zamanda fiyatlar ucmusken15 bin civarında idi en son
Peki tedavi önermediler miValla 7 sene dile kolay beklemekten ömür gitti bu yeni 1 haftadır ozeldeki doktora gidiyorum ve bana senin tüp bebek yapmana gerek yok dedi yumurta tembelliğin prolaktin yüksekliğinden oluyor dedi bizde gerçekten artık ne yapacağımızı şaşırdık nereye gitsek aynı şeyleri duyuyoruz öylece bekliyoruz
Bugün doktora gidicem benimle eşimin testleri ne bakıp ona göre tedaviyi baslaticaz inşallahPeki tedavi önermediler mi
Hayırlısı olur inşallah eşinin sperm problemi var mıBugün doktora gidicem benimle eşimin testleri ne bakıp ona göre tedaviyi baslaticaz inşallah
Evet var 8 ay önce varikosel ameliyatı oldu ama yinede sperm çok düşükHayırlısı olur inşallah eşinin sperm problemi var mı
Sperm düşük ise doğal yolla gebelik çok zorEvet var 8 ay önce varikosel ameliyatı oldu ama yinede sperm çok düşük
Canim femara, klomen, menogon, menapur, gonal f ve saire gibi yumurta geliştirici ignelerle tedavilerin oldu mu? Bu tedavilerle yumurtam gelisiyorsa, ignelerle çatliyorsa o zaman sabirla devam etmen en iyisi. Ya da tup bebek denemek. Rahim filmi çekildin mi, eşinin spermi, morfolojisi iyi mi?Merhabalar arkadaşlar ben 7 Yıldır evliyim hamile kalamiyorum her yolu denedik fakat olmadı Kürlerle hamile kalanlar yazabilirmi acaba
Tüp bebeğe gittik devlete ama bizi çok oyaladilar yaşın tutmuyor dediler ilaçlar gelmemis dediler bizde artık gitmedik İstanbul'da ki bir doktora gidiyoruz yeni bizde Lüleburgaz olduğumuz gidip gelemiyoruz uzak olduğu için doktor da yaptırdığımız testleri WhatsApp üzerinden doktora attık ona göre bakıp tedavi neyse onu yapicaz bekliyoruz yani cnmSperm düşük ise doğal yolla gebelik çok zorbence zaman kaybetmeden tüp bebek merkezine gidin
Hepsini denedik cnm eşimde sıkıntı olduğu için hamile kalamiyorsun dedi doktorlar rahim flimi geçen cuma çektirdik tüpler açıktı sıkıntı yok ama eşimde düşükCanim femara, klomen, menogon, menapur, gonal f ve saire gibi yumurta geliştirici ignelerle tedavilerin oldu mu? Bu tedavilerle yumurtam gelisiyorsa, ignelerle çatliyorsa o zaman sabirla devam etmen en iyisi. Ya da tup bebek denemek. Rahim filmi çekildin mi, eşinin spermi, morfolojisi iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?