Hamile kalmak istiyorum fakat olmuyor : /

RDamla

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
14
6
288
41
Arkadaslar merhaba. Ben 8 haziranda evlendim. Eşimle ilk gün korunmadık ve bu sürecten beri de korunmuyoruz.
Gecen ayın 18 inde regl oldum ve bu ay icin umutlu iken bugün tekrar regl oldum. Bebegimizin olmasını cok istiyoruz fakat bir türlü olamıyor.
Cevreme sordugumda 1 yıldan evvel ihtimal düşük oluyormus. Ama bu bana sacma geldi.

Aynı durumda kalanlar; önerileriniz, bilginiz varsa paylasırsanız cok sevınırım.

:17:

Arkadaslar merhaba. Ben 8 haziranda evlendim. Eşimle ilk gün korunmadık ve bu sürecten beri de korunmuyoruz.
Gecen ayın 18 inde regl oldum ve bu ay icin umutlu iken bugün tekrar regl oldum. Bebegimizin olmasını cok istiyoruz fakat bir türlü olamıyor.
Cevreme sordugumda 1 yıldan evvel ihtimal düşük oluyormus. Ama bu bana sacma geldi.

Aynı durumda kalanlar; önerileriniz, bilginiz varsa paylasırsanız cok sevınırım.

dalga falan mı geçiyorsun, 8 haziran da evlendim bugün 17 haziran hala çocuğum yok diyerek?

1 yıl içersinde kadının hamile kalma olasılığı %80 diye duymuştum üstelik daha bir buçuk ay olmuş siz evleneli çocuk için acele ediyor olabilirisniz ama biraz akışın bırakmanız gerek diye düşünüyorum çocuk odaklı olunca hemen çocuk gelmiyor Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

henüz çok erken. bu ay niye olmadı diye kafana taktıkça olma imkanını düşürüyorsun. Ayrıca yumurtanın döllenmesi için gereken zamanı tutturamamış olabilirsiniz. Bu yüzden doktorlar 1yıl doğal yolları denemeyen kimseyi tedavi etmiyorlar.

Back
X