Hamile kalmak istiyorum lütfen yardım edin....

Sevde hasret

Anne olmak istiyorum
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
65
28
3
31
Bana birileri yardım etsin acil lütfen..adetimin bittiği gün ilişki sonrası hamile kalma olasılığı varmı bilgisi olanlar yardım edin lütfen..

Son düzenleme:
nasıl yardım edeceğiz, hamile kalman için anlamadım ki? eğer yumurtlama gününe denk geldiyse pek tabi olabilir, ovulasyon testleriyle ilk baş yumurtlama gününü tespit edebilirsin.

Bana birileri yardım etsin acil lütfen..adetimin bittiği gün ilişki sonrası hamile kalma olasılığı varmı bilgisi olanlar yardım edin lütfen..
ben yumurtlama gününde kalmadım diye tahmin ediyorum. telefona indirilen takip programı var ona göre takip ediliyor ama o da kendini şartlanmış gibi hissediyorsun bana tuhaf geliyor

ben yumurtlama gününde kalmadım diye tahmin ediyorum. telefona indirilen takip programı var ona göre takip ediliyor ama o da kendini şartlanmış gibi hissediyorsun bana tuhaf geliyor
Bende o programi yukledim ama yumurtlama günüm ayni olmuyordu ya iki gün önce yada bir gün önce yumurtluyordum kendim akintimdan takip ederek ayarlamaya calistim.o program çokta inandirici gelmiyor bana

Öncelikle hangi gün regl oluyorsun, bir ajanda bul, not et.
Bunu bir kaç ay takip ettiysen ve dongulerin sabitse mesele yok evde hesap yapmak için.
Mesela kimi 24, kimi 28, kimi de 30 gunde bir olur. değişir...

Yumurtlama günün bu dongulere göre belli olur, bunu hesaplaman için web siteleri var.
Ekonomik durumun müsaitse ortalama tarih alıp ovulasyon testleri de yapabilirsin kendine.

Akıntı da oluyor ( Hani ayda bir olur çamaşırı kirlenir, gıcık bir durumdur hamilelik düşünmüyorsan , ama çok doğal bir uyaridir aslında doğru zamanlama için )

24 saat yaşıyor yumurta, öncesinde ve ya o gün ilişkiye girmek önemli.

Sonrası Size kalmış, bir çok bileşen daha var.
Güzel beslenmeyi de ihmal etmeyin.
Hayırli haberler alırsın umarım tez zamanda

Öncelikle hangi gün regl oluyorsun, bir ajanda bul, not et.
Bunu bir kaç ay takip ettiysen ve dongulerin sabitse mesele yok evde hesap yapmak için.
Mesela kimi 24, kimi 28, kimi de 30 gunde bir olur. değişir...

Yumurtlama günün bu dongulere göre belli olur, bunu hesaplaman için web siteleri var.
Ekonomik durumun müsaitse ortalama tarih alıp ovulasyon testleri de yapabilirsin kendine.

Akıntı da oluyor ( Hani ayda bir olur çamaşırı kirlenir, gıcık bir durumdur hamilelik düşünmüyorsan , ama çok doğal bir uyaridir aslında doğru zamanlama için )

24 saat yaşıyor yumurta, öncesinde ve ya o gün ilişkiye girmek önemli.

Sonrası Size kalmış, bir çok bileşen daha var.
Güzel beslenmeyi de ihmal etmeyin.
Hayırli haberler alırsın umarım tez zamanda
Teşekkür ederim Allah razı olsun zaten iki gün sonra doktora gidicem eşimle beraber... İnşallah bu ay olur...

Ben adetim bittikten hemen sonra denemelere başladık bi gün durduk bi gün birlikte olduk. Bu şekilde bi haftayı tamamladık. Yumurtlama dönemine denk gelmiş olacak ki cnm ertesi ay hamile olduğumu öğrenmiştim.şuan oğlum 2.5 yaşında ellerinizden öper :-)

Back
X