Arkadaşlar merhaba biraz uzun olabilir lütfen okuyun desteğe ihtiyacım var. Ben yaklaşık beş aydır evliyim. Evlendiğimden beridir hiç korunmadim ve düzenli olarak adetimi ve yumurtlama dönemimi takip edip ona göre birliktelik yaşadım. Sırt üstü uzanma bele yastık koyma gibi şeylere de dikkat ettik. Yine de hamile kalmadım. Tabi bu süreçten kimseye bahsetmedik etrafımıza ailemize " biz çalışıyoruz şuan çocuk istemiyoruz" gibi şeyler söyledik hep sırf baskıdan kacabilmek için ama yine de baskılara engel olmadı tabiki. Dün bende eşimde doktora gittik bir sorun yoktu. Aslında bu konularda çok araştırma yaptım bir seneye kadar olmaması normal, psikoloji çok önemli, stres yapılmamalı, oluruna bırakılmalı falan hepsini biliyorum. Ama eşimin ailesi her bir araya geldiğimizde konusunu muhakkak açıyor baskı yapıyorlar bu beni gerçekten etkiliyor. Aynı zamanda eltim bugün hamile olduğunu öğrendi. Şimdi zaten baskı benim üzerimden biraz çekilir ona odaklanirlar diye düşünüyorum ama şimdide " bak eltin iki aydır evli çocuk yaptı siz beş aydır yapamadiniz " falan diye kendilerince espriler yapicaklar. Adım kadar eminim buna. Yemin ederim kafam kaldırmıyor. Bende çok istiyorum evlat sahibi olmayı ama bir vakti var rabbim biliyor bunu sadece. Bu hafta yine yumurtlama donemimdeyim ve dikkat ediyorum. Elimden geldiğince dua ediyorum. Ama söylenen şeyleri düşündükçe sakın kalamiyorum . Bu ayı da boşa harcamak istemiyorum. Kendimi nasıl sakinleştirebilirim lütfen akıl verin bana. Nolur abarttigimi düşünüp hafife almayın ben herşeyden cok cabuk etkileniyorum. Yardımınıza ihtiyacım var