Gebeliğe Hazırlık hamile kalmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende hamile kalmak istiyorum, bu ayda olmadi dun adet oldum, biraz umitliydim gecikti diye ama kan gorunce beynim yandi sanki uzuntuden, keske tutsa diyorum bi yandanda miyom var 3cm olursada stresli bi hamilelik geciririm diye korkuyorum.. doktor hamile kalmayi dene dedi ama ameliyat olursan sansim artarmis
ameliyat olacam sanirim bu gidisle:-(

Yumurtlama gunu belinize yakı yapıştırın 2 gün kalsın sonra çıkarın biraz yakıyor ama bebiş istiyorsanız bi deneyin derim ben yaptım ve o ay hamile kaldım.Bu yöntemle gebe kalanlar arkadaşlarım da çok :emir_bebek::anneadayı:
Merhaba benimde teyzem yakı ile hamile kalmış ben adet sonrası ılıskıye girmeden yarım saat once taktım evet biraz yakıyor denemekte fayda var bakalım sonu ne olacak bu arad doktora gittim ılac verdi folıc asit onuda kullanıyorum baktım onunda faydası varmıs bakalım ne olacak

merhabalar aranıza yeni katıldım ☺️ hamile kalmaya çalışma serüvenimi sizinle paylaşmak istiyorum belki fayda sağlayan olur. 37 yaşındayım geç evlendim doğal olarak çocuk sahibi olmamda bu zamana kadar ertelendi. evlendikten sonra ilk üç ay kadar özellikle hiçbirşey yapmadım olursa kendiliğinden olsun dedim. olmayınca bu süreçte alternatif yollar denemeye başladım sırayla ilk ay soğan kürü yaptım olmadı sonraki ay incir kürü yaptım olmadı sonraki ay hayıt suyu içtim olmadı en son olarak anneme bahsettim belimi çekti ve yakı yapıştırdı adetim bittikten hemen sonra yaptı. yapıştırdığı yakıyı 4 gün kadar tuttum ve bu arada korse giydim ağır kaldırmadım ve özellikle bacak aramı sıcak tuttum gece yatarken sıcak su torbası koydum. ve ovulasyon dönemimi takip için test kullandım ve o günleri değerlendirdik. ayrıyeten meryem ana otunu suya koyarak yine yumurtlama dönemimde içtim. hangisi işe yaradı bilemem ama o ay hamile kaldım şükürler olsun. bu ayda olmasa doktora gidecektim. diyeceğim o ki alternatif yolları mutlaka deneyin kimseyede kulak asmayın hatta çocuk sahibi olmak istediğinizden bahsetmeyin bile ben düşünmüyorum bir süre daha diyordum üstümdeki baskıyı atmak için. moralimi bozan o kadar çok insan oldu ki bu süreçte senin bu yaşta normal yolla çocuğun zor olur tüp bebek bile belki tutmaz gibi sözler duydum kendini bilmeyenlerden. şimdi iki aylık hamileyim şükürler olsun 🐣

Back
X