hamile kalmak istiyorum...

snmhyt1903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2019
46
28
3
42
merhaba, bir kaç ay önce adet kanamam 20 gün sürdü dra gittiğimde 4cm ve 3 cm boyutunda iki miyom olduğu söylendi rahim filmi çekildim gittiğim dr ameliyat diğer 2 dr ise gerek olmadığını söyledi. bizde çocuk için daha fazla geç kalmamalıyız diye düşündük eşimle ben 35 eşim 42 yaşında... 09/02/2019da son adetimi gördüm. ve bittiği tarihten itibaren 16/02-22/02 en yüksek hamile kalma günleri olarak gözüküyordu korunmadan birlikte olduk acaba hamile kalmış olabilirmiyim ? psikolojikmi bilmiyorum ama dünden beri midem bulanıyor sanki hiç bir şey yememiş gibi sürekli bir açlık hissim var ve ayrıca şişkinlik var.... ne olur rahatlatacak birşeyler söyleyin bana

Öncelikle bu dusunceyi kafandan atip sakin olman lazim canım, stres olmayan seyi var bile gosterebiliyor maalesef.
Ilişki ustunden henüz 9gun gecmis bu kadar erken bulanti olmasi mumkun olsun sanmıyorum.
Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.

merhaba, bir kaç ay önce adet kanamam 20 gün sürdü dra gittiğimde 4cm ve 3 cm boyutunda iki miyom olduğu söylendi rahim filmi çekildim gittiğim dr ameliyat diğer 2 dr ise gerek olmadığını söyledi. bizde çocuk için daha fazla geç kalmamalıyız diye düşündük eşimle ben 35 eşim 42 yaşında... 09/02/2019da son adetimi gördüm. ve bittiği tarihten itibaren 16/02-22/02 en yüksek hamile kalma günleri olarak gözüküyordu korunmadan birlikte olduk acaba hamile kalmış olabilirmiyim ? psikolojikmi bilmiyorum ama dünden beri midem bulanıyor sanki hiç bir şey yememiş gibi sürekli bir açlık hissim var ve ayrıca şişkinlik var.... ne olur rahatlatacak birşeyler söyleyin bana

mide bulantısı ve açlık hissi 1 aydan sonra başlar canım... sen git kan testi yaptır 1 saate sonuç elinde. kendinide pskolojinide yormamış olursun :)

Öncelikle bu dusunceyi kafandan atip sakin olman lazim canım, stres olmayan seyi var bile gosterebiliyor maalesef.
Ilişki ustunden henüz 9gun gecmis bu kadar erken bulanti olmasi mumkun olsun sanmıyorum.
Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
teşekkür ederim aslnda biliyorum ama elimde olmadan maalesef kendimi bu düşüncenin içinde buluyorum

teşekkür ederim aslnda biliyorum ama elimde olmadan maalesef kendimi bu düşüncenin içinde buluyorum
Tahmin edebiliyorum canim uzaktan demesi kolay bende bana diyenlere derdim insan cok istedigi birseyi nasil unutabilir umursamaz ama Rabbim vakti zamani gelince oyle bir atıyor ki aklından hic anlamıyorsun bile nasil olduğunu.
Bende her ay bir dunya belirti yasardim hah kesin hamileyim derdim ama cok husrana uğradım. Sabır ve dua ile bekledim ve hamile olduğum ay hicbir belirtim olmadi inan ki nasil oldu bilmiyorum Rabbim unutturdu ne belirti aradim ne hissettim. Sonra sonra aa bak bu belirti vardı ama ben anlamamışım dedim.
Tez vakitte hayırlı haber alırsın dilerim ki.

Bence bir ay soğan kürü yapın çünkü yadsınamayacak kadar etkisi var

Bencede soğan kürü bu tür rahatsızlıklarda etkiliymiş Prof.saraçoğlu hocanın sitesinde yazıyor inşaallah hamilesinizdir Allah tez zamanda nasip etsin... zor durum sizi anlıyorum insan en çokda yaşdan dolayı strese giriyor ama Allah dileyince her şekilde verir elbet....
Adet döngünüz kaç acaba düzenli görüyormusunuz? Sitedeki yumurtlama tarihlerini önemsemeyin bence çünkü her insanın döngüsü farklıdır kimisi 28 günde görür kimisi 30 kimisi 35... muhtemel adet göreceğiniz günden 14 gün öncesinde yumurtlama olur ama birkaç günü baz almak gerek

Bu belirtiler bende de var, bekliyorum bakalım.

Back
X