Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Deniz6348

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2021
30
15
3
24
Kızlar ben henüz yeni üye oldum. Yaklaşık 1 yıldır evliyim ve henüz çocuk sahibi olamadık. Doktora gittik benle eşim gerekli testleri yaptırdık herşey temiz çıktı. Fakat neden hala hamile kalmadığımı bilmiyorum. Yakın çevremdekiler benden sonra evlenenler bile şuan hamile hepsi. Ne yapmam gerekiyor çocuk sahibi olabilmek için bi öneriniz var mı ?

Kızlar ben henüz yeni üye oldum. Yaklaşık 1 yıldır evliyim ve henüz çocuk sahibi olamadık. Doktora gittik benle eşim gerekli testleri yaptırdık herşey temiz çıktı. Fakat neden hala hamile kalmadığımı bilmiyorum. Yakın çevremdekiler benden sonra evlenenler bile şuan hamile hepsi. Ne yapmam gerekiyor çocuk sahibi olabilmek için bi öneriniz var mı ?
Çevrenize kulak kapatıp doktora gidin. Tedavi isteyin.

Kafanın rahat olması gerek stresten uzak dur ve cocuk fikrini kafandan uzaklaştır rabbim den herşeyin hayırlısını dile. Doktor sorun yok diyorsa sorun psikolojik olabılır stres yaptığın için bebek rahme tutunamıyordur belki

Kafanın rahat olması gerek stresten uzak dur ve cocuk fikrini kafandan uzaklaştır rabbim den herşeyin hayırlısını dile. Doktor sorun yok diyorsa sorun psikolojik olabılır stres yaptığın için bebek rahme tutunamıyordur belki
Oda doğru ama eşimde çok istiyor diye ister istemez bende etkisinde kalıyorum. Bildiğiniz veya kendiniz uyguladığınız herhangi bir yöntem varmıdır ?

Oda doğru ama eşimde çok istiyor diye ister istemez bende etkisinde kalıyorum. Bildiğiniz veya kendiniz uyguladığınız herhangi bir yöntem varmıdır ?
Ovulasyon haftanı iyi değerlendir canım ilişkiden sonra ayaga hemen kalkma yat istersen yastık koy ayaklarını yukarı kaldır. Ben farklı bir yöntem denemedim. Öncesinde 1 ay

Bence Ovulasyon testi kullanın çocuk isteyen herkes kullanmalı 😊

Yapmanız gereken en önemli şeyi zaten en başta yapmışsınız. Bir sorununuz yokmuş çok şükür. Sağlıklı beslenin. Yumurta ve sperm kalitesini artırıcı besinler veya kürler tüketin. Yumurtlama tarihinizi biliyorsanız ona göre ilişkilerinizi yapabilirsiniz. Tabi düzenli olarak haftada 2-3 kez ilişkiye giren çiftlerin çocuk sahibi olma şansı daha yüksektir. Ama size asıl tavsiyem çocuk için bu işi yapmayın ve tamamen aklınızdan cıkarın. Çünkü aklında gebelik olmadan ilişkiye giren her çift yüksek oranda çocuk sahibi oluyor. ☺️ Kafanıza takmayın. Rabbim ne zaman isterse o zaman olacak. Ondan isteyin ondan istemekten vazgeçmeyin. Umudunuzu asla kaybetmeyin. Rabbim her çocuğun geleceği en uygun zamanı bilendir. Umarım siz ve isteyen tüm herkes en yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlada kavuşursunuz. :KK36:

Biraz daha bekle canım kafanı boşalt kendiliğinden olur inşallah bnim kuzenimde 1 yıldır evliydi olmuyordu hiç bı praoblem yoktu 1 buçuk yıl sonra kendiliğinden oldu biraz daha sabır🥰🤲
Biraz daha bekle canım kafanı boşalt kendiliğinden olur inşallah bnim kuzenimde 1 yıldır evliydi olmuyordu hiç bı praoblem yoktu 1 buçuk yıl sonra kendiliğinden oldu biraz daha sabır🥰🤲
Ay inşallah 😻🙏

Back
X