Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ceylanceylan01

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2021
93
19
8
28
Merhaba düğünüm 26sında oldu. Ama her ayın 26 sı regl olduğum için primolut hap kullandım. 23 ünde başladım içmeye 1 ekimde içmeyi bıraktım. Hamile olmak istiyorum. Ama şimdi hapı kesince regl olursam gebelik yok demek mi?

Merhaba düğünüm 26sında oldu. Ama her ayın 26 sı regl olduğum için primolut hap kullandım. 23 ünde başladım içmeye 1 ekimde içmeyi bıraktım. Hamile olmak istiyorum. Ama şimdi hapı kesince regl olursam gebelik yok demek mi?
26 eylül de mi evlendin

Öncelikle hayırlı olsun reglinize az bi gun kala içmişsiniz geciktiriciyi korunmasız ilişki olduysa bile yumurtlama döneminiz geçmiştir hamile olmanız çok zor ve regl olursanız tabiki hamile değilsiniz. Bebek düşünüyorsanız yumurtlama dönemini denk getirmeniz gerekiyor

Acelen ne kuzum, biraz evliliğin tadını çıkar.

Back
X