Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar 1 senedir evliyiz çocuk istiyoruz 4 aydır deniyoruz ama olmuyor bir sorunda görünmüyor dedi doktor . Adetim normalde düzenlidir ama çocuk düşündüğümüzden beri bazen 10 gün bile gecikiyor lütfen yardım edin ????
Merhabalar 1 senedir evliyiz çocuk istiyoruz 4 aydır deniyoruz ama olmuyor bir sorunda görünmüyor dedi doktor . Adetim normalde düzenlidir ama çocuk düşündüğümüzden beri bazen 10 gün bile gecikiyor lütfen yardım edin ????
Merhaba , 4 ay çok kısa bir süre çok normal. Biraz daha deneyin bence. 1 yıla kadar normal karşılanıyor sonra tekrar doktora gidip detaylı muayene olursunuz.
Ve ne kadar çok kafaya takıp sorun yaparsanız o kadar olmuyor lütfen serbest olun.
Senelerce deneyen var. İstedikten sonra her ayı ayrı sancılı geçiyor biliyorum ama 4 ay endişe etmek için henüz çok kısa. Tavsiyem yumurtlama günlerinizde kafanıza bebek konusunu takmadan birlikte olmanız
Canım ben 2 yıldır evliyim 1 yıl +4 aydır çocuk istiyoruz bu işin başı stres 1 yıl sonra ilk defa çatlatma oldu kendiliğinden aşılama diye gitmiştim 4 gün femera kullandım kendi çatladığı için aşılama gerek duyulmadı bakalım pazartesi test vercem olumlu yada olumsuz üzülmicem çünkü ilk defa yıllar sonra o çatlatma yı gördüm stres yapma bak ilk çocuk istemeye başladım zamanlar ben de sen gibiydim 50 gün gecikme yaşamıştım soğan kürü içtim fayda olmadı tarlusal içtim olmadı en son bi ilaç verdi ondan 4 gün sonra adet olmuştum o yüzden stresi kenera bırak