Hamile kalmak istiyorum

Merhabalar benim adetim biteli 12 gün oldu kasıklarımda ağrı var adet olacakmis gibi belim agriyo karnimda sislik var agiz tadim yok sürekli uyumak istiyorum acaba hamilemiyim
Kasık ağrıması belki yumurtanın çatladığı anlamınada gelir. Genelde adetten bi gün sonra olan ilişkiyle hamile kalınmıyor ama tabikide allhdan ümid kesilmez belkide sen hemen yumurtlamkşsındır

Doktora gidip bir sorun yoksa gerçi saba 3 aydan beri deniyomuşsun yeni. Uygulamalar evet yumurtladığın tarihi gösteriyor ama belkide sen ogun yumurtlamıyorsjn. Bide üst üste birlke olmayın diyolar, sperm kalitesini düşürebilirsin.
İstersen ovuluyasyon testi kullan. Çift cizgiyi gördüğünde yumurtaladığın anlamına geliyo. Somrali günde silikleşirse çatladığı anlamına geliyo.
O güne kadar birlikte olma yumurtlama ve çatladoğı gün ol, kocana muz eritilmiş bitter çikolatası erit sper kalitesini arttırıyor. Birde spermler sabahları daha kaliteli oluyormuş.
O günlerde havuçla avokado yiyebilirsin spermin yerleşmesine yardımcı oluyormuş.
Ben bu şekilde ilk aydan hamile kaldım. 🙏🏻 Etki ettimi etmedimi bilmiyorum ama denedim ve oldu 🥰
Deneyeceğim teşekkür ederim inşallah işe yarar 🥰

Back