İnşallah canım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah
Bende regliden 1 hafta önce goguslerimde hassasiyet başladı. Kasık ağrısı zaten hep vardı. Ama herkesde bir olmaz bu canm. İnşallah tutmuştur Allah gönlüne göre versinKızlar ben eşimle 14 martta korunmasız ilişkiye girdim ve bebeğimizin olmasını çok istiyoruz sizce Allah nasip ettiğinde belirtileri ne zaman başlar 26 martda regl günüm
Sizce tutma ihtimali varmıdır
Tabikide korunmasız her ilişki de ihtimal vardır.Sizce tutma ihtimali varmıdır
İnşallah ya çok merak ediyom günler geçmiyor bende hiç bir belirti yok erken olduğu için mi acabaTabikide
Dollemeden 1 2 hafta sonra belirtiler başlar ama dediğim gibi bu her insanda bir olmaz. Kimisinde hiç belirti olmaz. Artk biraz sabreedeceksinizİnşallah ya çok merak ediyom günler geçmiyor bende hiç bir belirti yok erken olduğu için mi acaba
O zaman regl olacam demi çünkü ilişkiye gireli 6 gün oldu bugün ve 26 mart regl günüm 1 hafta varDollemeden
Yumurtlama gününden itibaren 12 13 gün say canm sonra test yapabilirsin erken gebelik testinde cikiyo.O zaman regl olacam demi çünkü ilişkiye gireli 6 gün oldu bugün ve 26 mart regl günüm 1 hafta var
Geçmiş yumurtlama gününden itibaren mi yoksa gelecek olan mı kusura bakmayın çok soru soruyom daha ilk olacak hiçbirşey bilmiyorum o yüzdenYumurtlama
Hiç sıkıntı yok bildiğim kadarıyla cevaplarım. Canm şimdi adetten sonra yumurtlama gerceklesiyo ya. O yumurtlamani baz al zaten o zaman ilişkiye girmişsındır diye düşünüyorum. O yumurtlama gününde itibaren 12 gün say. Erken gebelik testi yap varsa zaten silikte olsa çıkıyo.Geçmiş yumurtlama gününden itibaren mi yoksa gelecek olan mı kusura bakmayın çok soru soruyom daha ilk olacak hiçbirşey bilmiyorum o yüzden
Benim tek merak ettiğim geçmiş adet tarihinden sonraki yumurtlama gününden itibaren mi yani şimdi ben 26 şubatta regl oldum ve 2 martda bitti sonra 7 martta yumurtlama günüm başladı 13 de bitti ve ertesi gün 14 martta ilişkiye girdik
Kesin hamile olacaksınız ya da kesin regl olacaksınız diye bir durum yok ki, en belirgin olan belirti zaten reglinizin gecikmesi olur, test yaparsınız olur biter.Kızlar ben eşimle 14 martta korunmasız ilişkiye girdim ve bebeğimizin olmasını çok istiyoruz sizce Allah nasip ettiğinde belirtileri ne zaman başlar 26 martda regl günüm
Daha yeni olduğum için bu konuda merak ediyorum o yüzden biraz bilgi edinmeye çalışıyorum beni yanlış anlamanı istemem
Yok hayır yanlış anlamadım sadece stres yapmayın kendinizi yıpratmayın, stres önemli bi etken çünkü, olacağı varsa da olmuyorDaha yeni olduğum için bu konuda merak ediyorum o yüzden biraz bilgi edinmeye çalışıyorum beni yanlış anlamanı istemem
Evet haklısın ya benim tek merak ettiğim hani yumurtlama gününden itibaren 12 gün sayıp erken test yapmam gerekiyo ya işte merak ettiğim geçmiş yumurtlama gününden itibaren mi yoksa gelecek olan mı
Geçmiş olandan diye biliyorum, tam aslında reglinden 2-3 gün önce erken gebelik testi yapabilirsiniz, genelde çok silik de olma çıkabiliyorEvet haklısın ya benim tek merak ettiğim hani yumurtlama gününden itibaren 12 gün sayıp erken test yapmam gerekiyo ya işte merak ettiğim geçmiş yumurtlama gününden itibaren mi yoksa gelecek olan mı
Erken gebelik test olmayandan yani normal testede çıkar mı eğer gebeysemGeçmiş
Normal gebelik testinde reglinizden önce çıkmaz genelde, regliniz gecikip öyle yaparsanız çıkar.Erken gebelik test olmayandan yani normal testede çıkar mı eğer gebeysem
Anladım teşekkür ederimNormal
Rica ederim, inşallahAnladım teşekkür ederiminşallah olumlu sonuç alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?