Hamile kalmak istiyorum

Bebek4772

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2022
78
En iyi cevaplar
2
10
18
26
Kızlar ben eşimle 14 martta korunmasız ilişkiye girdim ve bebeğimizin olmasını çok istiyoruz sizce Allah nasip ettiğinde belirtileri ne zaman başlar 26 martda regl günüm

Kızlar ben eşimle 14 martta korunmasız ilişkiye girdim ve bebeğimizin olmasını çok istiyoruz sizce Allah nasip ettiğinde belirtileri ne zaman başlar 26 martda regl günüm

Adetiniz duzenliyse yunurtlama surecinden 14 gun sonra, gebeliginizin durumu belli olur. Gec dollenme olayi var evet ama yumurtlama hesabini yaparsaniz o gunlerde yumurtlama etkileri var mi kendini dinlersin. Mesela bende hafif ates , farkli uzayan akinti ve kasikta cok hafif degisik hisler olusuyor.

Birşey daha sormak istiyorum kusura bakmayın ilişkiye girdiğimiz gün eşim tam 3 sefer boşaldı aralıklı zamanlarda bide çok istiyoruz yani tutma olasılığı sizce kaçtır
Canim öncelikle bir sakin olun. Daha ilk defa düşünmeye başladığınız için birden insan hadi hemen olsun hemen eşya bakalım hemen hayal kuralım istiyor anlıyorum bende gebelik bekliyorum. 3. Ayimdi bu ay yine olmadı ilk ay tam 10 tane test yapmıştım kesin hemen tutar zannediyordum stresim daha yeni yeni azalmaya başladı bu ay bir sakin olun öncelikle hemen olamayabilecegini kabullenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…