HAMİLE KALMAK İSTİYORUM

Testlerimizi yaptık sorun yok tedavi uygulamadim 8-9 aydır deniyoruz
HOrmonlar düzenli olsada yumurtlama sorunu olabiliyor benim de hormonlarim düzenli ama yumurtam yeteri kadar büyümüyor inositol ari sütü d vitamini çinko magnezyum ve yumurta büyütme ilacı kullaaanmani tavsiye ederim femara mesela

Canım vurdum defalarca çok hormon yükledim malesef tutmadı.
Zaten benim kilom hala var. E bide polikistik over düzensiz adet derken çok uğraştım. Bide eşimde de spermde sorun çıkınca tencere kapak olduk 😀 doktorlar olumsuz konuşmuyor ama nezaman kendiliğinden olur allah bilir dediler haklılar da .. zamanı var rabbim biliyo planlamıştır 🙏🏼 ama elimizden geleni de yapmaktan çekinmicem pes etmicem🥰 birazda çevre faktörü var tabi insanı sinir strese sokuyolar ben ettim sen etme 3 yıl depresiyon geçirdim. Gelen geçen benle uğraştı yok çocuğun olmuyor yok kısırmısın bilmem ne.. ben taktım kendimi hasta ettim sen yapma kendine odaklan sağlıklı bedenimiz olursa sağlıklı bebeklerimiz olur 🙏🏼❤️ 6 yıl oldu tabi tesellim düşüyo zaman zaman ama yine de ufacık umut.. daha çok zaman kaybı olmasın diye tabi ki tüp bebek düşünüyoruz.
Aynen bende yaşım geçmeden bisey olsun hayirlisindan diyorum ama Demekki vakti ve zamanı bende aynı umudumu kaybetmiyorum
Rabbime sığınıyorum bende yapacak başka bisey yok bilemiyorum artık Rabbim kucagimizi boş bırakmasın Ne kadar kilolu insanlar dolu hemen hamile kalıyor aslında kiloda engel değil normalde 100 kiloyla bilene hamile kalanı duydum Ama işte hersey kısmet

Aynen bende yaşım geçmeden bisey olsun hayirlisindan diyorum ama Demekki vakti ve zamanı bende aynı umudumu kaybetmiyorum
Rabbime sığınıyorum bende yapacak başka bisey yok bilemiyorum artık Rabbim kucagimizi boş bırakmasın Ne kadar kilolu insanlar dolu hemen hamile kalıyor aslında kiloda engel değil normalde 100 kiloyla bilene hamile kalanı duydum Ama işte hersey kısmet
Aynen öyle canım hayırlısı 🙏🏼

Back
X