HAMİLE KALMAK İSTİYORUM

Merhabalar öncelikle takvimim uygulamasını indir yumurtlama dönemini takip edebilirsin adetin geldigi an girip bittigi an sisteme girersen yumurtlama dönemini gösteriyor ayrıca doktora gidip triod hormonlarını kontrol ettirmeni ve gerekli testleri yaptırmanı öneririm bi sorunun yoksa eşininde testleri normalse düzenli deneyin ve denediginizde psikolojinizi özellikle ben hamile kalmalıyım diye komut verme akışına bırakmanı öneririm bırak vücudun kendi kendini hazırlasın inşallah hamile kalırsın canım

İnşallah çok teşekkür ederim

Bunları günde nasıl kullanmam gerekiyor peki
Vitamin olduğu için bir zararı yok kahvaltı ve araöğünler sonrası takviyelerini tüketebilirsin ben inositol olanı akşamları kullanıyorum hepsi çok çünkü gün içinde tüketmeye çalış canım .. inofolic kombi , prowoman , ilunga -F , gynositol bu markalar hepsi inositol içerir hangisi yüksekse vitaminleri ona göre alırsın

TM çok teşekkür ediyorum

Bence stres çok etkiliyor
İlişkiyi çocuk için yasamamakla başlayın ve 2 3 ay aklınıza bebek fikrini getirmeyin

Merhaba bende ilunga f kullanıyorum sadece 4 5 kutu falan oldu ama halen bi faydasını göremedim Siz gordunuzmu bi faydasını

Merhaba bende ilunga f kullanıyorum sadece 4 5 kutu falan oldu ama halen bi faydasını göremedim Siz gordunuzmu bi faydasını
Merhaba evet ben 3 ay icinde görmüstüm ve agir pkoydum ozaman ama diyette uyguluyordum cok önemli

Senin pkona iyi geldimi ilunga f
Nasil bi diyet uyguladin
Diyorum ya 3 ayda etkisini gördüm iyi geldi. Akdeniz diyeti uygulamıştım salata et , balık , arada tavuk , tavuk eti aman aman önermem çünkü hormonları bozuyor eskisi gibi değil herşey.

Saat sabah 10-11:00

Sabah hergün haşlanmış yumurta yanına , 1 tam salatalık lor peyniri 1 ymk. 10 zeytin bol maydonoz. Yanına bitki çayı yeşil çay vs olabilir.

Yada 1 yumurta az tereyağında kırabilirsin üstekini uygulamazsan.

Veya bunlar canın çekmedi ozaman khvaltı yerine kefir + nane+ chia tohum + salatalık blendırden geçirip iç bir bardak bu kahvaltı alternatifleri hepsini bir arada uygulanmamalı.

Öğle saati saat 13-14:00
Türk kahvesi. Yanına 2-3 tane gün kurusu yasa kuru kayısı. (Bağırsaklar için)

Saat 15:00 civarı yeşil çay içebilirsin. Gün içinde 2 lt su.

Akşam en geç 18:00 yemek bitmiş olmalı.

Haftanın 2 günü balık , et , yanına bol sirkeli salata gerekirse yoğurt.

Diğer kalan günler zeytinyağlı fasülye salcasız onsuz bunsuz.

Her öğün yanına salata olucak. Beyaz sirke katarsan zayıflama etkisi olur hemde detoks etkisi.

Öteki günler de detoks yeşil çorba yapabilirsin örneğin kabaktan maydonozdan yada eğer gaz problemi yoksa brokoliden yapabilirsin.

18:00 sonrası ağzına bir fındık bile atmıyosun. Çay kahve su serbest.

Tatlı vs yersen tuzlu yada direk tartıda ödem gösterir fazla çıkarır seni.

Bu şekilde kişiden kişiye değişir tabi 5-10 kilo gidebilir bir ayda.

Diyetim bu şekildeydi insülin direncimi kırana kadar zorluk çektimm sonra alıştım.

İlunga-F + diyetle adet düzeni oluştu. Ben tabi şeker ilacı da kullandım. Yürüyüş yaptım yapmasam evde dolandım dans ettim. Hareket ve su içmek yumurtalıkları uyarır. Umarım işine yarar özellikle kilolu olan pkolu kadınların işine yarayacaktır.

Çok teşekkür ediyorum zahmet edip yazmışsın
Hakkını helal et Allah razı olsun
Bana ilunga f fayda etmez oldu
Ama senin pcosunada fayda etmiş o güzel
Ben aç karnına çiğ yumurta içiyorum oda tok tutuyor arkasına ilunga f içiyorum
Chia tohumu ve keten tohumu kullanıyordum
Bağırsakları müthiş çalıştırıyor
Zaten suyu hiç eksik etmiyorum
Ozmn Sen 3 kutudan sonra vb.biseyleri uyguladıktan sonra hamile kaldın maşallah

Gülüm rica ederim hamile kalmadım aslında sadece kimyasal gebelik geçirdim ek tedavi görüyodum ben diyetle birlikte ama buda bişey demek ki vucut calışıyor metabolizma zayıflayınca cok başka oluyo malesef bebegim olmadı daha tüp bebek düşünüyorum

Anladım geçmiş olsun Çatlatma iğnesi falan vurundunmu doktor tam olarak ne diyor peki

Anladım geçmiş olsun Çatlatma iğnesi falan vurundunmu doktor tam olarak ne diyor peki
Canım vurdum defalarca çok hormon yükledim malesef tutmadı.
Zaten benim kilom hala var. E bide polikistik over düzensiz adet derken çok uğraştım. Bide eşimde de spermde sorun çıkınca tencere kapak olduk doktorlar olumsuz konuşmuyor ama nezaman kendiliğinden olur allah bilir dediler haklılar da .. zamanı var rabbim biliyo planlamıştır ama elimizden geleni de yapmaktan çekinmicem pes etmicem birazda çevre faktörü var tabi insanı sinir strese sokuyolar ben ettim sen etme 3 yıl depresiyon geçirdim. Gelen geçen benle uğraştı yok çocuğun olmuyor yok kısırmısın bilmem ne.. ben taktım kendimi hasta ettim sen yapma kendine odaklan sağlıklı bedenimiz olursa sağlıklı bebeklerimiz olur 6 yıl oldu tabi tesellim düşüyo zaman zaman ama yine de ufacık umut.. daha çok zaman kaybı olmasın diye tabi ki tüp bebek düşünüyoruz.

Folik asit hamile kalırsanız eğer bebegınız için önemli bi vitamin beyın sağlığı için o yüzden 3 ay önceden başlayın diyorlar hamilelik için extra bi katkısı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…