Hamile kalmak istiyorum

islim9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2024
3
0
1
22
Evliliğin ilk iki haftasi kontrol hapı kullandim 4 gündür hapı bıraktım korumasiz 3 kere ilişkiye girdim hapı bıraktıktan kac gün sinra hamile kalabilirim hamile kalabilir miyim

Yardımcı olmayacaksınız yorum da yapmayın bari

Bu yaşta çok yeni evli olup bilinçsizce çocuk istiyor olmanı bir kenara bırakıyorum, soruların mantıklı mı sence? Hamile kalmak için hem kadınsal hem erkeksel bir sürü faktör varken, hiçbiri hakkında bilgin yok, hamile kalır mıyım diye bize soruyorsun. Kalırsın desek mutlu olacak mısın? Doktora gitmemişsiniz daha. Bu bilinç düzeyindesin yaşın çok küçük çünkü. Doğum kontrol hapını bıraktıktan kaç gün sonra hamile kalırım diye bize soruyorsun.

Evliliğin ilk iki haftasi kontrol hapı kullandim 4 gündür hapı bıraktım korumasiz 3 kere ilişkiye girdim hapı bıraktıktan kac gün sinra hamile kalabilirim hamile kalabilir miyim
İlacı bıraktığınız günün 2. Günü ilişki ile kalabilirsiniz tam 37. Saat gebelik testi yapın kesinlikle

Kizlar yumurta tembellige ne iyi gelir yardımcı olursanız sevinirim

Bıde kizlar genellikle herkes diyor hamilelik belirtisini merak ediyorlar ben 3 aylık hamileydim kesinlikle hiç belirtim falan yoktu ama bebeğimi kaybettim

Back
X