hamile kalmak istiyorum..

minik kelebek

evli,mutlu,çocuklu:)
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
1.169
3
156
İstanbul
kızlar herkese slmlar,ben temmuzda bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım,11 haftalıktı..
4 aydır korunmuyoruz,rabbim tez zamanda isteyen herkese bebek nasib eder inşallah.
sormak istediğim,ilişki pozisyonu önemli diyolar.ilişkiden sonra kalkma yat 1 saat kadar,banyo yapma hemen gibi yazılar okuyorum.tabiki doğrudur hepsi ama merak ettiğim bunları hiç uygulamadan ve hamile kalan var mı?
çünkü ben bazen kalkmak zorunda kalıyorum,afedersiniz tuvalet için ama o zamanda kesin olmayacak bu ayda filan gibi düşüncelere kapılıyorum.işte bu geçtiğimiz 3 ay böyle kendimi kasarak geçti.bu ay uygulamıcam hiç birini,kafama takmamaya çalışcam.
sizce doğru olur mu bu? fisfisfis

arkadaşım bence bu kadar kafana takma akışına bırak bende hamile kalmak istiyorum ve dediğin gibi 1 saate yakın kalkma yat belinin altına yastık koy bazen bende kalkamk zorunda kalıyorum benim buınları yaptığım zamanda oluyo yapmadığım zamanda ama yaklaşık 2 senedir çocuğumuz olmuyor.

haklısın canım,allah hepimizin yardımcısı olsun.en önemli şey stres yapmamak biliyorum ama insanın elinde değil işte.
en kısa zamanda meleğine kavuşmanı diliyorum..

canım arkadaşım seni çok iyi anlıyorum, aslında işin özü bu işi fazla düşünmemek ama hangimiz yapabiliyoruz di mi? Olabildiğince kendini, beynini başka şeylerle meşgul etmeye çalış, ben en azından öyle yapmaya çalışıyorum, bu ay da böyle dene, inşallah meleğin bu ay sana ceee der, belki birlikte hamiş kalırız ne dersin cicim?kaydirigubbakcemile3

canım benim bence tıp bir yere kadar.tabiki herşey allahdan ve sadece ona tevekkül et dua et yani ben ilk çocuğumda okadar kafama takıyordum ki anlatamam ne zaman aman artık olursa olur ne yapayım dedim bide baktım kalmışım.benim görümceemde aynı şekilde bekledi durdu her ay daha sonra tatile gitti orda unutmuş bide geldi hamile. Bi arkadaş ikinci çocuğuna kalamıyodu aşılama yapıcaz dedi dr arkadaşda ben istemiyorum aşılama falan bir tane var bana yeter dedi hayırlısıyla rabbim versindedi ümidi kesti anlıycan bide bakdık o ay hamile kaldı çevrem bu tür tezlerle dolu ve ben buna inanıyorum artık kafandan olurmu olmazmı die geçirmemeye çalış rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.

sağolun kızlar,çoook haklısınız.bu işin sırrı kafaya takmamak,rahatlamak.artık oluruna bıraktım zaten,rabbim hayırlı zamanda sağlıklı bir evlat nasib etsin bana.isteyen herkese...
pınarımm,inşallah tatlım yaa,bu ay müjdeyi beraber veririz belki bellimi olur..ayyy inşallahhhhh.....

ewt arkadaşım sen biraz rahatla kafanatakma akışına bırak seni çok ama çok iyi anlıyorum sıkıldıkça daha çok bunalıyor insan.

inşallah tatlıma.s.

herkese meraba ben 8 aylık evliyim son bir aydır korunmuyoruz bebiş istiyorum adetime daha 4 gün var ama heycandan ölücem ya olsun hayırlısı ile çok istiyom bu bekleyiş ne zormuş allah kimseye aratmasın herkesin gönlüne göre versinnnn

amin tatlım,inşallah kırmızıları görmezsin bu ay ve meleğine sağlıklı bir şekişlde kavuşursun.rabbim isteyen herkese nasib etsin..
bizi haberdar et canım,günün geçerse.inşallah müjdeyi verirsin:CüvCüv:

arkadaşlar merhaba ben 15 aylık evliyim 4 aydır korunmuyoruz 3 aydır hamile kalamadım acaba yumurtlama dönemini mi yanlış hesaplıyorum 11 temmuz 10 ağustos son adet nasıl hesaplıycam

adetin ilk gününden başla saymaya 8.10.12.14(en önemli gün)16.18.20nci günler diye gün aşırı ilişkiye girin mümkünse sabahları sonra bir de ALLAH'A DUA EDıN verirse bir de bizler için dua edin bizim de olsun canım iyi çalışmalar :)

meraba ben zennur aranıza yeni katıldım 5 aylık evliyim ve bende çocuk istiyorum ne yapmam lazım şimdiden tesekkürler

merabalar zennur ben yeni katıldım aranıza bende 5 aylık evliyim 3 ay önce düşük yaptım ve tekrar bebek istiyoruz anlıyorum seni bende aynı durumdayım allah hepimizin yardımcısı olsun

Allah asikina ne alaka yat bacaklarini dik,bilmem kalkma 1 saat. bence alakasi yoooook olacaksa,olacak.. Allah verecekse ne sekil olursa olsun o bebek olur boyle seylerle kafanizi yormayin lutfen..!

mrb. bende 2yıllık evliyim artık bebek istiyorum. hiç hap falan kullanmadım. geçen aylarda denemelerimizde hep hamilelik belirtisi aradım durdum. yok göğüslerim büyüdü. yok kasığımda kasılma oldu. hatta adet belirtilerimi hamileliğe yorup daha az hareket ettim. hoplayıp zıplamadım. ama sonuç hep hüsran oldu.bu ay sanki psikolojik olarak daha rahatım. bakalım hayırlısı. daha adetime var. umarım bebişimi burdan harkese duyururum.rahat olmak en iyisi.bide ilişkileri vazifeymiş gibi değilde isteyerek gerçekleştirmek gerek. herkese kolay gelsin ve bol şanslar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…