Hamile kalmak istiyorum

Ben de 3 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum. İnşallah tüm bebek isteyen anneler kavuşur bebeklerine :30:

bnm netten bulduğum şeyleri söyleyeyim sana ben deniyorum inş işe yarar:)ilişkiden 1saat kadar önce eşine turk kahvesiiçir spermleri hızlandırırmış.sende adetinin 2.-3.günü sabak akşam ac karna bal çörekotu tarcın ye yumurtlamayla alakalı işe yarıomuş.ilişkiden sonra belini altına yastık koy 1saat ayakların yukarda olacak şek. yat.gerisi allaha kalmış artık inş işe yarar müjdeli haber gelir

bnm netten bulduğum şeyleri söyleyeyim sana ben deniyorum inş işe yarar:)ilişkiden 1saat kadar önce eşine turk kahvesiiçir spermleri hızlandırırmış.sende adetinin 2.-3.günü sabak akşam ac karna bal çörekotu tarcın ye yumurtlamayla alakalı işe yarıomuş.ilişkiden sonra belini altına yastık koy 1saat ayakların yukarda olacak şek. yat.gerisi allaha kalmış artık inş işe yarar müjdeli haber gelir

ttlım ılışkıden sonra esınız mumkun mertebe içeride biraz fazla bekletsin volkanını :1: bıde hemen yataktan kalkmayın belinize yastık koymak da çözüm tabii ama yastık koyarken içerideki askerlerin bır kısmı fırar ediyor. onun ıcın dızlerınızı __/\ pozisyonuna getırıp bekleyın. en azından esınız dusunu alıp gelınceye kadar. askerler içeride ne kadar fazla kalırsa kale o kadar daha cabuk fethedılır :49: dimi ama :emir_bebek:

Back
X