hamile kalmak istiyorum

öncelikle stres yapma kafandan at bu hamile kalma işini
gün aşırı ilişki olsun
tabi bu süreçte yediklerine dikkat et bol protein ve çinko takviyesi yap doğal gıdalarla
ovulasyon testiyle yumurtanın çatlama günlerini öğrenip o günleri değerlendirebilirsin
umarım fazla bekletmez bebeğin

Adet gunlerim duzensiz o gunleri tutturamiyorum

Dimi kafaya takinca kotu oluyo insan ya dis gebelik riskide oluyor duyuyorum ilk haftada hamile kalanlari uzuluyorum elimde degil

Canim daha cok erken skma canini. Dusunme stres yapma,sartlanma. Adet duzensizligin varsa ve cabuk hamile kalmak istiyorsan bir doktora gorun yumurtlama gununu takip etsinler. Daha kolay olur. Ama ovulasyon tarihini sende hissedersin. Sag veya sol kasiginda igne batmasi tarzinda acima olur.

Iliskiye girerken devamli olarak kasiklarimda sanci oluyor canik aciyor eskiden boyle degildi

Iliskiye girerken devamli olarak kasiklarimda sanci oluyor canik aciyor eskiden boyle degildi
Buna muhtemelen fizyolojik sebep oluyor ya da rahim agzinda yara da sebep olmus olabilir. Istersen bir doktora gorun. Benim anlatmaya calistigim baska birsey,adeti duzenli olanlarda ovulsyon tarihi buyuk olcude adetin baslangicindan itibaren 14-15. Gunlerde oluyor ama doktorlar ihtimali artirmak icin 12. Gunden itibaren gun asiri iliski tavsiye ederler. Bugunden itibaren yumurtan catlar kendini takip edersen hissedersin. Boyle sanki ignee batmasi gibi acir. Ve yumurta aki kivamind a seffaf akinti olur.

Buna muhtemelen fizyolojik sebep oluyor ya da rahim agzinda yara da sebep olmus olabilir. Istersen bir doktora gorun. Benim anlatmaya calistigim baska birsey,adeti duzenli olanlarda ovulsyon tarihi buyuk olcude adetin baslangicindan itibaren 14-15. Gunlerde oluyor ama doktorlar ihtimali artirmak icin 12. Gunden itibaren gun asiri iliski tavsiye ederler. Bugunden itibaren yumurtan catlar kendini takip edersen hissedersin. Boyle sanki ignee batmasi gibi acir. Ve yumurta aki kivamind a seffaf akinti olur.

Merhaba..

Bugun evliligimin birinci ayi doldu biliyorum erken ama ben hemen hamile kalmak istiyorum varmi bi kac oneriniz
canım bende 30 ağustosda evlendım 13 ekımde son adet tarihim. açık yazcam kusura bakmayın ben ilişkiden sonra ayaklarımı havaya kaldırıp 15 dk beklıyordum ve hemen duş almıyordum 1 saat bekliyordum ayrıca belimin altına yastıkta koydum. ve adet başladığı gunden itibaren say 10. ve 18. gun arasını boş geçme. umarım işe yarar.

Bende soğan kürü dene derim sogan kürü uyguladiktan hemen sonra hamile kaldim Allah yardimcin olsun

merhabalar,aranıza yeni katıldım.Soğan suyu kürü ne kadar etkili sizce?Ayrıca sadece bir ay kullandıktan sonramı hamile kaldınız hilal4545...

merhabalar,aranıza yeni katıldım.Soğan suyu kürü ne kadar etkili sizce?Ayrıca sadece bir ay kullandıktan sonramı hamile kaldınız hilal4545...

Soğan kürü vesile oldu 20 gün kullandim tam.olarak hatırlamıyorum saraçoğlunun sitesindende baka ilirsin adetin 7 günü basliyorsun sabah aksam ac karna iciyorsun rabbim inşallah hayırlısıyla isteyen herkesi evlat sahibi yapsın

Tam yerindesin canim :)
Walla hic kiprasmamak dusu sabaha birakmak en garantisi

Selamun aleykum kizlar bende 6 aylik evliyiz hamile kalmak istiyorum 2 aydir olmuyor yarin kadin dogum uzmanina gidecem allah izin verise 1 tane yavrum olur gurbetci oldugum icin cok zorlaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…