hamıle kalmak ıstıyorum

mvserd

ya en zamasiz agrimsin yada en amansiz ahtim
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
118
53
30
hamıle kalmak için tedavı goruyorum bu ayda olmadı ınne vuruldugum halde :KK43:

Allah en kısa sürede mujdeni duymayi nasip etsin sana cnm..
acele etme istersen.. ben bile 2 yıl sonra hamile kaldım.. öyle hemen olmuyor bazen.. Hayırlı bir vakti var elbet..
sen biraz daha fırsat bu fırsat esinle evliligin tadını çıkartın.. biraz daha başbaşa vakit geçirin..

Hiç aklında yokken oluyor arkadaşım. Kafaya takma Dicem ama zor takılıyor . Benim de 2 yıl olmadı . Eşim varikosel ameliyat-ı olmuştu. Daha olma Nasılsa deyip umursamıyordum. Ameliyatın 3.ayında geldi bebeğim. Hakkında Hayırlısı olsun

1 oglum var ıkıncısınıde ıstıyoruz ama oglumda tedavıyle olmustu bundada tedavı oluyorum ama olmuyor hakkımızda hayırlısı olsun işallah olur :KK43:

Ben ne zaman unuttuysam ikisindede o zaman hamile kaldim. Biraz baska seylerle ilgilenmeye calisin.

işllah en kısa zamnda kalırım :KK43: allah butun ısteyenler ıçlerındede bana versın :KK43: rabbbım

bundan sonra oyle yapıcam zaten ustune gıttıkce olmuyor sankı canım sıkılıyo amam ne bılım kotu bısey :KK43:

bu ay hastalıgımda tuaf oldu ıgne vuruldum ovıtrelle dıye 4 gunum gectı tam var dedım hamıleyım kahverengı bı akıntım oldu o baya bı oldu sonra kanamam oldu asırı sancı verıyo ama kanamamda az

Allah gonlune gore versiN Insallah ha oldum ha olacagim dersen olmuyor. Oyle beklenmedik bi zaman da geliyor. Hayirlisi olsun ztn 1tane evladin varmis Allah 2ciyide nasip etsin olmayanlarada versin.

Hayırlısı olsun . rabbim hayırlısını versin. Bak 1 tane melegin varmis burda isteyen yillarca olmayan bir suru insan var... Saglikli olsun zamaninda olsun inşallah

Allah bağışlasın oğlunuz kaç aylık, ya da kaç yaşında. bi de profildeki yaşınız doğru mu, eğer öyleyse acele etmenize gerek yok bence

X