hamile kalmak istiyorum

Hatice9293

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
514
170
103
Kızlar 5 aylık evliyim ilk defa korunmadan eşimle 3 kere ilişkiye girdim acaba adetimin aksadigini görene kadar korumasiz devam mı etmeliyim nasıl olacak korkuyorum fazla korunmadan yaparsak birsey olur diye yardım eder misiniz

Canim hamile kalmak dışında bisey olmaz ki zaten bunu da istiosun, yani korunma tabiki

25 de oldum 28 de bitti Nisan 11 de ise yumurtlama haftam erken mi anlamadım
Yok hamilelik suphesi icin erken, muhtemelen yumurtlama donemindesin. Bu donemdeki agri normal, hamilelikden değildir. Bu donemi bos geçme. Adetin gecikirse de gelsin testler

Arkadaşlar yardım edebilir misiniz? Hamile kalmak için ovulasın tarihimi hesaplayacam. 2 gün ara ara kahverengi leke geldi 3.gün kırmızı rengi gördüm. Sizce tarih hesaplamada adet başlangıcı olarak kahverengi akıntıyı mı saymalıyım yoksa kırmızıya dönüşen zamanı mı. İlk defa yaşıyorum böyle, kafam karıştı.

kızlar 11 aylık evliyim ama eşimle toplam 5 ay bir araya geldik mesleği gereği benim eşim eşim polis güneydoğuda bu ay tam yumurtlama dönemime denk getirip 3 gün izin alıp gelicek biz bu üç günde 2 günü birlikte olsak hamile kalma şansım nedir ? mesleği gereği her zaman gelemiyor aylardır zaten uzakta ama çocuğumuzda olsun istiyoruz inşallah olur dualarınızı bekliyorum kızlar inşallah bu ay rabbim herkesin gönlüne göre verir

benim adetim düzenlidir ve hiç şaşmaz.telefonuma indirdiğim takvime göre adetin ilk gününden itibaren 14. gün yumurtlama tarihi gösteriyor.Ancak ovulasyon testi alıp yaptığımda 12. günmüş yumurtlama onu öğrendim.Ben akıntılarla hesaplayamadığım için ovulasyoon testine başvurdum.Takvime baksam daha yumurtlamaya 2/3 var ama ovulasyona göre yumurtlama oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…