Kizlar bana acil yardim edin lutfen.. 1 yil önce evlendim.. ocakta hamile kaldim dis gebelikmis 6 . Haftada düşük yasadim.. düşukten sonra sadece 2 3 kere kendimi korudum cunku cocugum olsun ıstiyorum.. doktora gittim kac kere istedigin zaman hamile kalirsin diyor ama tik yok .. hamile kalamiyorum .. kac kere vitamin kullandim .. bana yardim eder misiniz ne yapmaliyim simdiden cok teşekkür ediyorum ..
Her kontrole gittiğimde muayene ediyor ultrasonla bakiyor hersey yolunda hamile kalabilirsin diyor ama bisey yok kocam cok istiyor hamile kalmami.. tabi bende hamileliğin tadını bi kere aldigim icin bende cok istiyorum cok guzel bisey .. varmi bi tavsiyesi olan ??
Sevgili kardeşim eğer gerekli kontrollerinin hepsini yaptırdıysan olmamasının altında bir neden arama
Vaktin gelmemiştir
Bizde 1 senedir istiyoruz ben hiç yaşamadım henüz ama Rabbimizin vardır bir bildiği... O'na tevekkül etmek en doğrusu...
hamileliği kolaylaştırıcı bazı kürler var onlara bak istersen forumdan
bide sigara falan da kullanmıyosunuzdur inşallah
Sağlığımıza da dikkat etmemiz lazım
herşeyden önemlisi önce sağlığımız
şükretmeliyiz herzaman elhamdulillah ne hastalar var Allah hepsine şifa versin
Kizlar bana acil yardim edin lutfen.. 1 yil önce evlendim.. ocakta hamile kaldim dis gebelikmis 6 . Haftada düşük yasadim.. düşukten sonra sadece 2 3 kere kendimi korudum cunku cocugum olsun ıstiyorum.. doktora gittim kac kere istedigin zaman hamile kalirsin diyor ama tik yok .. hamile kalamiyorum .. kac kere vitamin kullandim .. bana yardim eder misiniz ne yapmaliyim simdiden cok teşekkür ediyorum ..
Yumurtlama gunlerini her ay takip ediyorum.. kötü bi aliskanligimda yok cok şükür.. bundan sonra Allaha tevekkül etmekten baska caremiz yok hepimizin hakkinda hayirlisini versin ..