Hamile kalmak istiyorumm

Meruy

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2017
76
27
18
Merhabalar ben uzun süredir üyeyim,şuanda bir sorunum var hanımlar oda 1 aylık evliyim adetimin bittiği döneme geldi düğün.Hamile kalabilmek için çok müsait zamandaydım yani. Yumurtlama döneminde ve diğer günlerde sürekli ilişkide bulunduk. Çook umutluydum olmuştur diye ama adet günüm gelince adet oldum.Belki adet üstüne görmedir dedim erken gebelik testi yaptım normal gebelik testi yaptım kan verdim hepside negatiff ( Acaba ne yapmamam gerekiyordu bilemiyorum.Kimisi beline yastık koy demiş ilk koydum ama ben en fzla 10 dk bekledim sonra hemen duşa girdim.acaba 1-2 saat mi beklemeliydim .. bilmiyorum..hipotiroidi hastayım değerlerimde 1.80 yani gebelik için müsait,kadın doğuma gitmedim bir yıl olmadan bişey yapamazlar diye bilgilerinizi bekliyrum
Eşim asker olduğu için ben gidemedim kendi ailemle kalıyorum,birdaki izini Allah nasip ederse aralıkta ve aralıkta gelmiş olursa benm yumurtlama günümün dışında geliyor olucak çoktan geçmiş olacak yumurtlama dönemi napabilirm

Daha 1 ay olmuş hemen olmasini bekleme vucut once alisiyodur. Ben 2.ayimda hamile kaldim bende guatr hastasiyim ayni zmnda pko da vardi. Vakti gelince zaten olur ama iliski sirasinda popo altina yastık koy ve ilski bitince 5dk oylece kalin sonra esin geri cekilsin. O cekilincede hemen ayaklarini dik 45dk en az oyle kal sonra alirsin dusunu

Öncelikle yorumun icin teşekkür ederim :) 15 gun yanyana kalabildik sonra gitti zaten aralikta tekrar gelecek insallah o zaman dediginiz gibi 45 dk diker beklerim ben hic oyle yapmadim Birde hamile kalinca ne kadar surede kanda cikar yada evde test yapinca cikar acaba?

O galiba bunyeyle alakali benim yumurtlamam 19.gun olmustu adete 4 gun kala hem idrarda cok asiri silik sekilde cikmisti hemde kanda 16 cikmisti degerim

O galiba bunyeyle alakali benim yumurtlamam 19.gun olmustu adete 4 gun kala hem idrarda cok asiri silik sekilde cikmisti hemde kanda 16 cikmisti degerim
Peki yumurtlama dönemi dışındaa hamile kalabilirmiyizki? Benm hiç bişey çıkmadı (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…