Allah tüm evlat hasretiyle yananlari bir an önce hayirlisiyla sevindirsin insallah
bizim 16 yil oldu evleneli bebegimiz olmadi..sabirli davranmaya calisiyoruz
ama zaman gectikce yoklugu baya fark ediliyor.
Canim bu tarz dusuncelere sahip olanlar bence yapacak edecek biseyleri kalmayip oturup milleti cekistiren insanlardir. Ama onlarla ayni ortama girersek ve boyle bir konu acilirsa. Seviyemi koruyarak Kadir i ilahi, Allahin verdigine karisirilmaz. Onemli olan sagsaglim cocuklarimizi kucagimiza alabilmek derim. O da oyle dona kalir :)
tamam acaba sonucu yarın hemen öğrenirmiyim nasıl oluyo bilmiyorum ama öğrenince yazarım çok sağolun kızlar gece gece derdimi dinlediniz akıl verdiniz iyi geldi birileriyle konuşmak umutsunuz seninde inşallah en yakın zamanda iyi haberlerini alırız canım
Allah tüm evlat hasretiyle yananlari bir an önce hayirlisiyla sevindirsin insallah
bizim 16 yil oldu evleneli bebegimiz olmadi..sabirli davranmaya calisiyoruz
ama zaman gectikce yoklugu baya fark ediliyor.
Zaman geçiyor işte bende eskiden fark etmiyordum ama artık yaşlılığıda düşünmeye başladım ne zaman yaşlı hasta insanları evlatları başında beklerken görsem bize ne olacak diye düşünmeye başladım içim sızlıyo.eşimi düşünmeye başladım o tek kalırsa ne yapar diye gerçi bu kısmet meselesi kaç tane çocuğu olan insan yanlız ama şidi bana sanki çocuk olunca herşey tamam olacakmış gibi geliyo o da başka bi cahillik işte
Cahillik değil canım umud dünyası işte, o kadar çok istiyoruz ki o olunca herşey yoluna giricek, bütün üzüntüler kederler biticek zannediyoruz. Ama başka sorunlar çıkıcak ortaya belki daha ağırlarını yaşıycaz, sonuçta bu dünya imtihan dünyası, hepimiz çeşitli acılarla sınavdan geçiyoruz. Sabırlı olanlara, isyan etmeyenlere ne mutlu
Rabbim herşeyin hayırlısını versin, çocuğunda hayırlısını versin. Bazen bizim şer sandığımız şeyler aslında hayrımıza oluyor biz bilemiyoruz bunu tabi.. Bu yüzden isterken hayırlısı diye isteyelim. Rabbim nasıl olsa en doğrusunu bilir.
Hadi kaçtım ben çenem düştü gece geceHayırlı geceler
ceydaerhan canm mesajını aldım ama ben daha özelden yazamıyorum haklısın isyan etmemek lazım bende isyan etmek istemiyorum sadece üzülüyorum eğer farkına varmadan yapıyorsamda niyetim isyan değil niyetim üzüntümü hafifletmeye çalışmak...
İnşallah rabbim önce benden darda olanlara sonrada bana nasip eder ama her ay umutlanmak sonra yine aynı şeyleri yaşamak çok zor kimseye anlatamıyosun içinde kopan fırtınaları anlatsanda bi çare yok sadece ağlayıp sızlanabiliyosun karşındakide yazık vah vah diyo herşey yine aynı hele bide nispet yapan,hava atıp laf söyleyenler ayrı bi dert çok zor bizimde sınavımız buymuş ne olur dualarınızı esirgemeyin bizden aklınıza geldikçe dua edin
Amin inşallah canım, seninde epey olmuş, 16 seneyi eşinle birlikte geçirmiş olmanız zaten sabırlı olduğunuzun bir göstergesi
Tüp bebek falan denedinizmi siz? Nasıl aşamalardan geçtiniz bu 16 yıl içinde? Allahtan ümid kesilmez, inşallah Rabbim nasib eder...
Zaman geçiyor işte bende eskiden fark etmiyordum ama artık yaşlılığıda düşünmeye başladım ne zaman yaşlı hasta insanları evlatları başında beklerken görsem bize ne olacak diye düşünmeye başladım içim sızlıyo.eşimi düşünmeye başladım o tek kalırsa ne yapar diye gerçi bu kısmet meselesi kaç tane çocuğu olan insan yanlız ama şimdi bana sanki çocuk olunca herşey tamam olacakmış gibi geliyo o da başka bi cahillik işte
ve kızlar ne oldu biliyormusunuz geçen hala kızım bana çok saçma basit bi muhabbet yaptı ama çok zoruma gitti çok üzüldüm benim eşim uzun boylu yapılı onun eşi kısa ve kilolu.kız üçüncü çocuğuna hamile ya benim kocam ufak tefek ama bak üçüncüye hamileyim dedi çok zoruma gitti zaten benim derdim bana yetiyo bide insanlar saçma sapan yorumlar yapıyo eşimi çok seviyorum ve onunla ilgili böyle aptalca bi ima bile çok üzdü beni
ben de cok istiyorum su kilolari verir vermez calismalara baslamak istiyorum artikkkk
kızlar rahim filmim temiz çıktı doktor sebepsiz kısırlık dedi sadece rahimde ufak bi şekil bozukluğu varmış ama o da gebelik için engel değil dedi artık bundan sonrası kısmet dört yıldır olmamasının bilinen bi sebebi yoksa demekki hayırlısı böyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?