hamile kalmak istiyorummmm

Canim bu tarz dusuncelere sahip olanlar bence yapacak edecek biseyleri kalmayip oturup milleti cekistiren insanlardir. Ama onlarla ayni ortama girersek ve boyle bir konu acilirsa. Seviyemi koruyarak Takdir i ilahi, Allahin verdigine karisirilmaz. Onemli olan sagsaglim cocuklarimizi kucagimiza alabilmek derim. O da oyle dona kalir :)

Son düzenleme:
tamam acaba sonucu yarın hemen öğrenirmiyim nasıl oluyo bilmiyorum ama öğrenince yazarım çok sağolun kızlar gece gece derdimi dinlediniz akıl verdiniz iyi geldi birileriyle konuşmak umutsunuz seninde inşallah en yakın zamanda iyi haberlerini alırız canım

Allah tüm evlat hasretiyle yananlari bir an önce hayirlisiyla sevindirsin insallah
bizim 16 yil oldu evleneli bebegimiz olmadi..sabirli davranmaya calisiyoruz
ama zaman gectikce yoklugu baya fark ediliyor.

Amin inşallah canım, seninde epey olmuş, 16 seneyi eşinle birlikte geçirmiş olmanız zaten sabırlı olduğunuzun bir göstergesi
Tüp bebek falan denedinizmi siz? Nasıl aşamalardan geçtiniz bu 16 yıl içinde? Allahtan ümid kesilmez, inşallah Rabbim nasib eder...

Vayy güzel cevapmış, akılımın bi köşesine yazdım bunu, kullanıcam

Sonuçların ne zaman çıkar o konuda bir bilgim yok malesef canım. Teşekkür ederim o güzel duan için. Amin inşallah, Rabbim kucağımızı boş bırakmasın, hayırlısı ile versin isteyen kullarına :)
Sonuçlarını mutlaka ama mutlaka paylaş Takibimdesin...

Öpüyorum hepinizi iyi geceler

Allah tüm evlat hasretiyle yananlari bir an önce hayirlisiyla sevindirsin insallah
bizim 16 yil oldu evleneli bebegimiz olmadi..sabirli davranmaya calisiyoruz
ama zaman gectikce yoklugu baya fark ediliyor.

Zaman geçiyor işte bende eskiden fark etmiyordum ama artık yaşlılığıda düşünmeye başladım ne zaman yaşlı hasta insanları evlatları başında beklerken görsem bize ne olacak diye düşünmeye başladım içim sızlıyo.eşimi düşünmeye başladım o tek kalırsa ne yapar diye gerçi bu kısmet meselesi kaç tane çocuğu olan insan yanlız ama şimdi bana sanki çocuk olunca herşey tamam olacakmış gibi geliyo o da başka bi cahillik işte

Son düzenleme:

Cahillik değil canım umud dünyası işte, o kadar çok istiyoruz ki o olunca herşey yoluna giricek, bütün üzüntüler kederler biticek zannediyoruz. Ama başka sorunlar çıkıcak ortaya belki daha ağırlarını yaşıycaz, sonuçta bu dünya imtihan dünyası, hepimiz çeşitli acılarla sınavdan geçiyoruz. Sabırlı olanlara, isyan etmeyenlere ne mutlu
Rabbim herşeyin hayırlısını versin, çocuğunda hayırlısını versin. Bazen bizim şer sandığımız şeyler aslında hayrımıza oluyor biz bilemiyoruz bunu tabi.. Bu yüzden isterken hayırlısı diye isteyelim. Rabbim nasıl olsa en doğrusunu bilir.

Hadi kaçtım ben çenem düştü gece gece Hayırlı geceler

hayatımızın ortasında kocaman ve yeri dolmayacak bi boşluk neler yapmadımki kurslar,gezmeler,oturdum ders çalıştım ünv kazandım ama hepsi avuntu hiç bişey o meleklerin gülüşlerinin hatta ağlayışlarının bile yerini dolduramıyo.bazen olsa sonra ölse de razıyım bile dedim biliyorum çok salakça ama çaresizlik işte insan o acıları bile göze alıyo bunu daha önce çocuğu olmayan bi kadından bekarken duymuştumda olurmu öyle şey demiştim ama oluyormuş işte

Son düzenleme:

taman canım hadi iyi geceler

annesiyle bi çocuk görüyorum bakıyorum bakıyorum soonra annesi anlar rahatsız olur diye bakamıyorum etrafımda tanıdıklarımın çocukları var bana acırlar diye çocuklarını sevemiyorum istemiyorum kimse bana acımasın ah vah demesin ben kandime yeterince acıyorum.artık geçen zamanla sadece hayalmiş gibi geliyor eskiden umudum vardı şimdi niye bu kadar umutsuzum onuda bilmiyorum tek bildiğim şey anne olmak istiyorum meleğimi bebeğimi yanımda istiyorum eşim eve geldiğinde benimle birlikte yavrumda babasını karşılasın istiyorum artık yoruldum ağlamaktan

ceydaerhan canm mesajını aldım ama ben daha özelden yazamıyorum haklısın isyan etmemek lazım bende isyan etmek istemiyorum sadece üzülüyorum eğer farkına varmadan yapıyorsamda niyetim isyan değil niyetim üzüntümü hafifletmeye çalışmak...

Anliyorum seni canim sadece en azindan biraz icini rahatlatir diye yazmak istemistim. Insallah butun tahlillerinin sonucu iyi cikar ve en kisa zamanda da hamile kalirsin canim.

Dualarım sizinle Allahım dileyen isteyen herkesin kucağını doldursun, sağlıkla sıhhatle bebeğinize kavuştursun inşallah. Emin ol ki seni çok ama çok iyi anlıyorum, bende eşim uyuduktan sonra kalkıp sabaha kadar çok ağladım, gözlerim şişmiş bir şekilde işe gittiğim çok oldu. Ancak umudumu hiç yitirmedim, Allahım nasip kısmet etmişse bebeğim olacak ama bir günü var Allahım benim bu sınavı isyansız atlatıp atlatmayacağımı deniyor diye düşündüm. Sende sakın umutsuzluğa kapılma, etraftakilerin söylediklerine kulağını tıka Allahım herkesi farklı farklı sınıyor,sizlerin sınavı nasıl olacak diye düşün. Allahım gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılsın, kucağını doldursun inşallah, kimseleri evlat hasretiyle sınamasın. Moralini çok yüksek tut, bebeğin benim annem beni çok güçlü bana kavuşmayı çok istiyor diye düşünüp daha erken gelecektir sana inşallah

Özel bir rahatsizlik sebebiyle, bebek icin muayene göremiyorum ama doktorlar bebegin olmasina engelde birsey bulamiyorlar
Allahin takdirine kaldi..neylerse güzel eyler.

estagfirullah cahillik olarak görmüyorum bu da bir düsünce
insanin elinde neyi eksik ise onu arzulamasi kadar dogal birsey yoktur
Allah gönlünüze göre versin insallah

valla arkadasım insanlar sacma sapan konusuyo o kadar düşünebiliyolar sanırım bende cok maruz kalıyorum o tarz seylere akrabadanda dışardanda zaten benim derdim bana yetiyo bide boyle seyler ustune gelince darmadağın oluyorum

Tatlım hiç üzülme rabbim senin için en hayırlı zamanı bekliyor demekki,hepimiz için öyle,bende 1,5 yıllık evliyim 2 ay oldu korunmayı bırakalı ama hala bişe yok hiç olmıcakmış gibi geliyor etrafın söylediklerinide hiç kafana takma en güzel hamişler biz olcaz inşallah

kızlar rahim filmim temiz çıktı doktor sebepsiz kısırlık dedi sadece rahimde ufak bi şekil bozukluğu varmış ama o da gebelik için engel değil dedi artık bundan sonrası kısmet dört yıldır olmamasının bilinen bi sebebi yoksa demekki hayırlısı böyleymiş

Canım senin adına çok ama çok sevindim
Peki eşin hiç kontrole gittimi doktora? Bi takım testler var eşinde yaptırsaydı onlardan?
İnşallah Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile verir bebeğini :)
Bu arada acıdımı?

kızlar herkese yorumları için çok teşekkürler dünden beri çok düşündüm belki de benim yüzümden ben çocuk meselesini hayatımın ortasına koydum sadece ona odaklandım hiç bir zaman yürekten hayırlısı buymuş demeyi bilemedim hep aklımın bir köşesinde neden sorusu vardı.aklıma ne geliyo biliyomusunuz hani hz yusufun hikayesinde babası herşeyi unutup sadece oğlunu istiyordu ama sırf bu yüzden rabbim yusufuna kavuşturmuyor onu öyle sınıyordu ya bende öyle bi hataya düştüm ışte herşeyi bi kenara bırakıp çocuk ta çocuk dedim ama hiç bi sorun yokken yinede olmadı.artık kısmet olsada olmasada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…