Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak kaç ayımızı alır?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimisi ilk denemede kimisi aylarca kimisi yıllarca sonra hamile kalir

Hamile kalmak istyorum 1,5 aydır. Bir an önce olsun istiyorum sabırsızlanıyorum ama anında olmayacağınıda biliyorum. Test yapmak ,sürekli hamileymiş gibi hissetmek , psikolojik olarak kendimde belirti aramak ve bulmak bunları sürekli yaşıyorum. Kendimi kötü mü etkiliyorum? Bu stressi nasıl yenebilirim lütfen yardım :KK43:
ilk hamileliğim hemen oldu istediğimiz ayın sonunda hamileydim ama ikinci yaklaşık 1 sene sürdü ha oldum ha olucam derken oluvermiş yani kişisel bir süreç bu aynı kişide bile değişiklik gösterebiliyor

ilk hamileliğim hemen oldu istediğimiz ayın sonunda hamileydim ama ikinci yaklaşık 1 sene sürdü ha oldum ha olucam derken oluvermiş yani kişisel bir süreç bu aynı kişide bile değişiklik
ilk hamileliğim hemen oldu istediğimiz ayın sonunda hamileydim ama ikinci yaklaşık 1 sene sürdü ha oldum ha olucam derken oluvermiş yani kişisel bir süreç bu aynı kişide bile değişiklik gösterebiliyor
Yumurtlama dönemini ilk defa bu ay değerlendim adetime 5gün var kaset test yapsam doğru sonuc verir mi

Yumurtlama dönemini ilk defa bu ay değerlendim adetime 5gün var kaset test yapsam doğru sonuc verir mi
Erken bence çünkü adetinizin geçtiğini anladıktan sonra bakıyorsunuz onlara kan testinde 10 gün içinde çıkıyor ama diğeri 1 aylık bir süreç istiyor sanki

İlk çocuğum ilk geceden.

İkinci çocuğu istediğim yıl o kadar çok istiyordum ki her ay hamile miyim diye düşünüp kurardım.

11 ay uğraştım olmadı. Sonra dedim ki aman olmuyorsa olmuyor, bir kursa yazılayim da birşeyler öğreneyim dedim. Tamamen aklımdan çıkarmıştım. Bunu dedikten bir ay sonra hamile olduğumu öğrendim.

Yani kafada bitiyor herşey. Ne kadar takarsan o kadar olmuyor.

Sende bak keyfine, düşünme, takma inan ki senin için daha iyi olur. O zaman gelir bebiş.

Ben korunmadığımız ilk ay hamile kaldım. Herkese göre değişir kafana takıp kendini üzme. Kafan rahatken hamile kalman daha kolay olur allahın izniyle

Back
X