- Konu Sahibi mormurekkep82
-
3 ay öncesine kadar (biliyorum daha uzun süre bekleyenler var ve bana 3 ay da neymiş diyecekler ama benim için sabretmek artık çok zor) korunmadığında hemen hamile kalınacağını, hemen olmazsa bile 2. deneyişte olacağını sanıyorduk eşimle. Ne kadar iyi niyetli yaklaşıyormuşuz. Çünkü arkadaşlarımın hepsi hamile ve onların bu süreci çok kolay oldu. Her ay birinin hamile kaldığını öğrendim. Hem sevindim hem üzüldüm. Eşim duygularıma hep mantıkla yaklaştı. Ve hâlâ öyle. Sabretmemiz lazımmış. Meğer ne zormuş sabretmek, ne zormuş bu süreç. Şimdi de ovülasyon testleri, kendimi dinlemeler, ateşimi kontrol etmeler, akıntıma bakmalarla, adetimin olmamasını dilemekle zaman geçiyor. Hep bir umut. Sanırım ben umudumu kaybetmeye başladım, heyecanımı da. Sizi karamsarlaştırmak değil amacım. İçimdekileri dökmek, belki de sizden iyi şeyler duymak.
3 ay öncesine kadar (biliyorum daha uzun süre bekleyenler var ve bana 3 ay da neymiş diyecekler ama benim için sabretmek artık çok zor) korunmadığında hemen hamile kalınacağını, hemen olmazsa bile 2. deneyişte olacağını sanıyorduk eşimle. Ne kadar iyi niyetli yaklaşıyormuşuz. Çünkü arkadaşlarımın hepsi hamile ve onların bu süreci çok kolay oldu. Her ay birinin hamile kaldığını öğrendim. Hem sevindim hem üzüldüm. Eşim duygularıma hep mantıkla yaklaştı. Ve hâlâ öyle. Sabretmemiz lazımmış. Meğer ne zormuş sabretmek, ne zormuş bu süreç. Şimdi de ovülasyon testleri, kendimi dinlemeler, ateşimi kontrol etmeler, akıntıma bakmalarla, adetimin olmamasını dilemekle zaman geçiyor. Hep bir umut. Sanırım ben umudumu kaybetmeye başladım, heyecanımı da. Sizi karamsarlaştırmak değil amacım. İçimdekileri dökmek, belki de sizden iyi şeyler duymak.[/QU
seni çok iyi anlıyorum ama gerçekten 3 ay panik yapmak için çok kısa bir süre.aslında beklemekten ziyade acaba hiç olmayacak mı düşüncesi insanı çok yıpratıyor.benim nacizane fikrim bu konuda fazla araştırma yapma çünkü gerçekten bi süre sonra işin içinden çıkamıyosun ve fazla bilgili olmak olumsuz sonuçlar doğurabiliyo.en azından 2 ay sabredip içinin rahatlaması açısından bir dr.a kontrol amaçlı gidebilirsiniz. .bende 1,5 yıldır bekliyorum ama olmadı maalesef.bende senin gibi çok araştırma yaptım bir sürü şey okuyup hepsini uyguladım (ovulasyon testleri,preseed jel,bele yakı,soğan kürü,keçiboynuzu kürü,hayıt otu,hapı,bal tarın çörekotu karışımı,incir,ayağı havaya dikmeler vs..)ama elimde koca bir sıfır var.Rabbim ol demeyince olmuyor.herşeyin bir vakti var yada hiç yok.Nasip etmişse Allahım göreceğiz yoksa da yaoacak bir şey kalmıyor maalesef.umarım sen bu kadar çok beklemezsin ve meleğin hemen geliverir
3 ay öncesine kadar (biliyorum daha uzun süre bekleyenler var ve bana 3 ay da neymiş diyecekler ama benim için sabretmek artık çok zor) korunmadığında hemen hamile kalınacağını, hemen olmazsa bile 2. deneyişte olacağını sanıyorduk eşimle. Ne kadar iyi niyetli yaklaşıyormuşuz. Çünkü arkadaşlarımın hepsi hamile ve onların bu süreci çok kolay oldu. Her ay birinin hamile kaldığını öğrendim. Hem sevindim hem üzüldüm. Eşim duygularıma hep mantıkla yaklaştı. Ve hâlâ öyle. Sabretmemiz lazımmış. Meğer ne zormuş sabretmek, ne zormuş bu süreç. Şimdi de ovülasyon testleri, kendimi dinlemeler, ateşimi kontrol etmeler, akıntıma bakmalarla, adetimin olmamasını dilemekle zaman geçiyor. Hep bir umut. Sanırım ben umudumu kaybetmeye başladım, heyecanımı da. Sizi karamsarlaştırmak değil amacım. İçimdekileri dökmek, belki de sizden iyi şeyler duymak.
ben aranıza yeni katıldım ve senin yazını okuyunca kendimi buldum. bende doğum kontrol hapını nisanda bıraktım ogün bugündür her ay beklemedeyim.bugün adet olucam sanırım karın ağrılarım başladı ve çok üzülüyorum.
böyle yaparak herşeyi kendi adına dahada zorlaştırıyorsun
sabretmek çok zor ama elden ne gelirki ?
isyan etmekle olmuyor
Allahtan hayırlısını dilemek lazım
benim adet döngüm 35-40 arası değişiyo bugün 40. gün tam hala adet olmadım acaba bi umutmu diyorum ama dayanadım yine test yaptım sonuç hep aynı yine negatif. Halbuki bu sefer çok umutlydum psikolojikmi acaba arada baş dönmelerim oluhyo :)
ben aranıza yeni katıldım ve senin yazını okuyunca kendimi buldum. bende doğum kontrol hapını nisanda bıraktım ogün bugündür her ay beklemedeyim.bugün adet olucam sanırım karın ağrılarım başladı ve çok üzülüyorum.
canım üzülme 3 ay nedirki ben 1 yıldır istiyorum eşim istemiyor geri çekilme metoduyla korunuyor bu bir yılda defalarca elime fırsat geçti zor bela çekilmemesini sağladımben de testler kullandım tam yumurtlama günlerimdi ama olmadı sıkma canını olacak işallah...
İlk aydan hamile kalan kadar aylarca bekleyen var, sende bir anormal durum yok, gayet normal. 1 sene zamanlamasını ayarlayıp iliskiden sonra olmazsa sorun olabileceğini düşünebilirsiniz ancak. Yoksa dert etme, sabret. Bir de "doğal ilaç"lari fazla karıştırma derim, soğan kuru falan, hormonal dengeni bozduğunla kalabilirsin. Olmadı 6 aydan sonra doktora gider testlerinizi yaptırırsınız.
Bende ve eşimde sorun yoktu ama 1 yıla yakın uğraştık, sonunda da tedaviyle (2. Ayda) hamile kaldık. O hayalkirikligi dolu aylar hala icimde yaradir, seni iyi anlıyorum ama sabret. İnşallah bebeğin seni çok bekletmez.
aynen biz de aynı durumdayız.. filmlerdeki bi tecavüzle cocuk sahibi olmalar hep bizi kandırmıs yıllaryılı :)
Mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım başlık çok etkiledi beni... bende 2 buçuk senedir ugrasiyom bir türlü nasip olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?