Su anlattigin olayi 2 yil boyunca bende yasadim o kadar insani sinir eden bir durum ki cok iyi anliyorum yerlesme kanamasi mi adet mi insan bir umut her seferinde bekliyor ben ne zaman gidip test alip yapsam 5 dakika sonrasina regli oluyordum.Konu açmayacaktım fakat dayanamadım zaman geçmek bilmiyor, 10 Kasımda regl oldum takip ettiğim uygulamaya görede 18 ile 25 arası yumurtlama dönemimdi her 32 günde regl oluyorum. 28 29 30u şeffaf akıntım oldu yoğun bir şekilde dedim geçmi yumurtladım iş yoğunluğu nöbet derken 1 Aralıkta birliktelik oldu. 12 Aralıkta regl olmam gerekirken olmadı 3 gün gecikince kan verdim 0.7 çıktı negatifti. Bu gün yani gecikmenin 4. Günü akşam üzeri 4 gibi pembe akıntım oldu dedim bu ayda olmadı geç yumurtlamanın sonunda geç regl oldum fakat bu saat oldu (gecenin 1i) 1 2 damla pembe renkte ve peçeteye silince gelen kanamam var acaba bu yerleşme kanaması denilen şeymi ağrım yok her ay belimi kesiyorlarmış gibi ağrım olur göğüslerim hiç acımadı denilecek kadar, ve o kadar saatte kanamanın yoğunlaşması gerekiyordu, hamilelik bu ay hiç heveslenmedim düşünmedim akışına bıraktım böyle oldu
Daha öncede 10 gün gecikmem olmuştu evet dediğin gibi test alıp yapacakken regl olmuştum çok sinir oluyor insan rabbim isteyen herkese nasip eder kısa zamanda bende 1,5 yıldır böyleyimSu anlattigin olayi 2 yil boyunca bende yasadim o kadar insani sinir eden bir durum ki cok iyi anliyorum yerlesme kanamasi mi adet mi insan bir umut her seferinde bekliyor ben ne zaman gidip test alip yapsam 5 dakika sonrasina regli oluyordum.ne kadar kafamiza takmiyoruz desekte aslinda takiyoruz iste insallah yerlesme kanamasidir kalbini gonlunu rahat tut rabbim hayirlisini nasip eder insallah
Ben 4 yildir evliyim ilk 2 yil biz istemedik sonra ki 2 yilda kendiliginden olmayinca tedaviye basladim pisman oldum ama uzattigima bu sureci cok manevi olarak her ay beklemek regli olmak falan benim sinirlerimi bozuyordu simdi bakalim yine test yapicam gununu bekliyorumDaha öncede 10 gün gecikmem olmuştu evet dediğin gibi test alıp yapacakken regl olmuştum çok sinir oluyor insan rabbim isteyen herkese nasip eder kısa zamanda bende 1,5 yıldır böyleyim
İnsan çok üzülüyor inşallah en kısa zamanda hevesiniz gerçekleşirBende bu ay çok heveslenmiştim ama yine hüsran
Test sonucun inşallah çift çizgi olur, sağlık açısından regl olmak güzel birşeyken bu durumda beklerken regl oldukmu sinirlerimiz bozuluyorBen 4 yildir evliyim ilk 2 yil biz istemedik sonra ki 2 yilda kendiliginden olmayinca tedaviye basladim pisman oldum ama uzattigima bu sureci cok manevi olarak her ay beklemek regli olmak falan benim sinirlerimi bozuyordu simdi bakalim yine test yapicam gununu bekliyorum
Hepimizin inşallah 1 yıldır istiyoruz hiçbir sonuç alamadık dahaİnsan çok üzülüyor inşallah en kısa zamanda hevesiniz gerçekleşir
16 gün gecikmeden sonra o hayal kırıklığı kötü olmuştur insan kendi kendine herşeyi düşünüyor rabbim birdahakisinde yüzünü güldürür inşallahEvet, gerçekten zor.
Yediğimiz içtiğimiz şeylerden mi bilmiyorum ama ben de her ay hayal kırıklığı yaşamaktan usandım.geçen ay 16 gün geciktim hiç de gecikmem pco falan da yok hiçbişi.. dupashton kullandım 1 hafta, sonrasında geldi kızıllar
Amin inşallah hepimizi16 gün gecikmeden sonra o hayal kırıklığı kötü olmuştur insan kendi kendine herşeyi düşünüyor rabbim birdahakisinde yüzünü güldürür inşallah
Ben denedim işe yaramadı bende umarım sonuç alırsınızSoğan kürüne başladım bakalım. Onla sonuç alan çokmuş. Yarın 3ncü günüm olucak 15 gün içmek lazım hayırlısı..
İnşallah canım teşekkür ederimm.. umarım siz de sonunda yavrunuza kavuşursunuz.. şuan yaptığınız ya da yapmayı düsündügünüz bisey var mı peki ? Alternatif tıp veya tedavi?Ben denedim işe yaramadı bende umarım sonuç alırsınız
Çok gördüm ama demedim hiç hayıt suyu içtim geçen ay regle 10 gün kala tüm belirtileri yaşadım dedim kesin bu ay oldu tam gününde kırmızılar çok doktora gittim herşey normal gününü takip ediyorum yok bakalım ne zaman bu mucize, soğan kürü değilde bal tarçın çörek otu denemiştimSoğan kürüne başladım bakalım. Onla sonuç alan çokmuş. Yarın 3ncü günüm olucak 15 gün içmek lazım hayırlısı..
Cuma günü doktor radevum var bir senenin sonunda çocuk istediğim için girmiştim prolaktinim biraz yüksek çıktı bir ay sonra gel deyip yolladılar cuma tekrar gidip kan testi isticem nasıl sonuçlarım diye baktım bişey yapmıyolar yine özele gidicem aslında randevuyu iptal etmek istiyordum ama yine kan testi yapıyım sonuçları alır özele giderim diye düşünüyorum özele de takvimime göre yumurtlama döneminde gidicem bakalım yumurtalarım gelişiyomu bide devlette karından bakıyolar hep özelde alttan bakıyolarmış fazla zaman da kaybetmek istemiyorum ne zor işlermiş bunlar yaİnşallah canım teşekkür ederimm.. umarım siz de sonunda yavrunuza kavuşursunuz.. şuan yaptığınız ya da yapmayı düsündügünüz bisey var mı peki ? Alternatif tıp veya tedavi?
Bi Problemmi var yoksa normal olarak mi olmuyor canim benimKonu açmayacaktım fakat dayanamadım zaman geçmek bilmiyor, 10 Kasımda regl oldum takip ettiğim uygulamaya görede 18 ile 25 arası yumurtlama dönemimdi her 32 günde regl oluyorum. 28 29 30u şeffaf akıntım oldu yoğun bir şekilde dedim geçmi yumurtladım iş yoğunluğu nöbet derken 1 Aralıkta birliktelik oldu. 12 Aralıkta regl olmam gerekirken olmadı 3 gün gecikince kan verdim 0.7 çıktı negatifti. Bu gün yani gecikmenin 4. Günü akşam üzeri 4 gibi pembe akıntım oldu dedim bu ayda olmadı geç yumurtlamanın sonunda geç regl oldum fakat bu saat oldu (gecenin 1i) 1 2 damla pembe renkte ve peçeteye silince gelen kanamam var acaba bu yerleşme kanaması denilen şeymi ağrım yok her ay belimi kesiyorlarmış gibi ağrım olur göğüslerim hiç acımadı denilecek kadar, ve o kadar saatte kanamanın yoğunlaşması gerekiyordu, hamilelik bu ay hiç heveslenmedim düşünmedim akışına bıraktım böyle oldu
Kusura bakmayın girmedim uzun süredir 7. gün regl oldum. Doktora gittim eşimde test verdi her şey normal artık nasip işi diyorum, böyle olduğunda da ümitleniyorum sonuç hüsran oluyorBi Problemmi var yoksa normal olarak mi olmuyor canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?