Hamile kalmak neden bu denli zor

suzannnnnnnmmmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2025
2
0
1
34
Kızlar yılbaşından itibaren çocuk istiyoruz adetim düzenli 28 günde bir oluyorum martta 4 gün öncesi testlerde hep silik çizgiyle pozitif gördüm sonrası adetim 6 gün gecikince hamileyim dedim tam ama 7. Gün adet oldum doktora gittim ve kimyasal gebelik olabilir dedi çok ama çok üzüldüm hayal kırıklığı yaşadık eşimle ama olanda hayır vardır , nisan ayında dijital ovalation testleri kullandım 13. Gün pozitif çıktı birgün öncesi ve sonrası ilişki oldu pozitif gördüğüm gün malesef eşim yoktu ve tutmadı üç gün önce tekrar adet oldum önümüzdeki hafta tekrar testlere başlıycam deneyimli olanlar bilgi verirse yönlendirirse çok sevinirim.

Allah nasip etmeden olmuyor işte.

1 Sene dolmadan doktorlar bekleyin diyorlar genelde .

regl ikinci günü gidin bi hormonlarınıza baktırın kimyasal gebelik yaşandıysa da yine doktor takibinde olun tekrar yaşamayın .

Allah nasip etmeden olmuyor işte.

1 Sene dolmadan doktorlar bekleyin diyorlar genelde .

regl ikinci günü gidin bi hormonlarınıza baktırın kimyasal gebelik yaşandıysa da yine doktor takibinde olun tekrar yaşamayın .
Ben Almanyada yaşıyorum gittiğim doktor Türk ama bi yıl dolmadığı için pek ciddiye almıyor sadece guatırıma baktı biraz düşüktü normale göre ilaca başladım bakalım nasip .

1,5 yıl boyunca uğraştım. Bu 1,5 yıl boyunca çikolata kisti mi çıkmadı, miyom mu çıkmadı, normal giden hormon değerleri mi bozulmadı? Neler neler. Ugrastikca daha da kötü oldu umutsuzluğa kapıldım. Eşim artık sperm testi vermekten yoruldu. Ne zamanki bıraktım, teslimiyet gösterdim kendiliğinden oldu. Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor. Bu süreçte en büyük düşmanınız stres. Stres en büyük engel.

Back
X