Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biran once hamile kalayim die ugrasiyosu olmayincada stres yapiyorsn ondan olmuyor onemli olan stres yapmamak bn evlendm 2 3 ay ugrastm baktm olmuyir umidimi kestm derken o ay hamile kalmisim stres yapmamak cok oenmlimerhabalar
çevremde bir sürü bebek düşünen insanlar var gerek ilk gerek ikinci ama genelde herkes uzun uğraşlardan sonra hamile kalabiliyor yada kalamıyor. 5 ay 1 sene....peki ya neden yediklerimiz giydiklerimizin hayat şartları mı engelliyor?
inş tez zamandaa ben burdayimmmm derr :)stres tabiki çok etkili steresimde yok ama içten içe yapıyorum galiba kendi adıma
inşalllaaaahhhhhhhhhhhinş tez zamandaa ben burdayimmmm derr :)
Aslında hiç zor değil sadece kafada bitiyor.benim 5 yaşında bir oğlum var,artık ikincinin vakti geldi diye düşündük ve çalışmalara başladık,5 ay olmadı bende ufak polikistik var ama her ay olmuyo nadir oluşuyor sadece,ama o 5 ay soğan suları incir kürleri bacakları havaya dikmeler yumurtlama günü hesaplamalar falan filan uğraşmakla geçti olmadı bıktım konuyu kapattım zaten hamile kalırsam kötü bir döneme denk geliyordu okullar açılacak bende doğuracaktım,aralık ayı adetimden sonra artık yaza kadar yasmin içecektim adet günümü beklemeye başladım hamile kalamıyorum diyede korunmadım hatta ilişki sonrası hep hemen kalktım yıkadım temizlendim öyle yattım,ama adet sonrası o ilk bir hafta hergün ilişkimiz oldu,ama çocuk yapmak için değil tamamen isteyerek,çok ağır sporlar yaptım zumba pilates karın kasları,hatta epilasyona başlayacaktım yaza kadar tüylerden kurtulup temiz temiz hamile kalırım diye düşünüyodum,genelde adetlerim düzensizdir,bu ay yine geçti 30 gün dedim heralde yine kist vardı bu ay olamadım ama karın ağrısı şişlik gaz beraberinde vardı bir türlü sökülemediğimi düşünüyodum,epilasyon vaktimde gelmişti adet bitince hemen başlayacaktık,adet olamayınca eczaneden bir tane tarlusal aldım adet söktürücü tam çıkarken bir tane de ucuzlarından gebelik testi aldım nolur nolmaz diye,sordum eczacıya sabah ilk idrarla yap dedi adetim 8 gün geçmişti normalde sonra sabah bir test yaptım sonuç pozitif şok şok şok eşime söyledim inanamadı hemen apar topar herhangi doktora gittik keseyi gördük ama içi boştu henüz üstten baktı çünkü normalde kendi doktorum alttan bakar neyse meğer 5+4 günlük hamileymişim demekki neymiş efendim akışına bırakacakmışsın vücut ne zaman hazırsa o zaman olurmuş ötesi yok stres yapmak yok bencede stresten uzak durun ama korunmayın gebelik oluşana kadar o düşünceyle ilişkiye girmeyin rahat olun derim ben.merhabalar
çevremde bir sürü bebek düşünen insanlar var gerek ilk gerek ikinci ama genelde herkes uzun uğraşlardan sonra hamile kalabiliyor yada kalamıyor. 5 ay 1 sene....peki ya neden yediklerimiz giydiklerimizin hayat şartları mı engelliyor?
bakalım boşverdiğim bir anda 3 ay önce hamile kaldım oda kimyasal gebelikti düştü. nasip artık boşverdim zaten:)
evet bende öyle biliyorum kimyasal gebeliğin arkası acık diyorlar nasip bir de tsh seviyem biraz yüksek onada bağlıyorum üst sınırdaSelam aslında kımyasal gebelık gecırmen doğurganlıgını artıyor tuplerın acılıyor oyuzden ıyı bır durum yasamıssın sakat bır sperm yumurtalıga tutundugunda vucudun onu kabul etmıyor ve atıyorsun bırde vucudunda eksık vitaminin oldugunda bu tarz durumlar oluyor Allah saglıkla hepimizın kucagına almak nasıp etsın