Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne kadar süredir evlisiniz bazen 2 aylık evli olup hamile kalamadım diyen insanlar da oluyor
öncelikle kadın doğuma gidip hormonlara baktırmalısınız. Rahim filmi çektirmelisiniz eğer sizde sorun yoksa sizde sorun varsa bile eşinizde ürolojiye kontrol olmalı .kimde ne sorun varsa doktorlar ona göre tedaviler uyguluyor . İlaçlarla çatlatma iğneleriyle aşılamayla da gebe kalamadıysanız tüp bebek yoluna başvuruyorsunuz
Merhaba bende 9 ay sonra hamile kaldım horman testi istiyor doktorlar ilk başta bende prolaktin hormonu yüksek çıkmıştı ilaç verdi düzeldi onun üzerinden 4 ay sonra özele gittim yumurta çatlatma iğnesi verdi sanırım yumurtalarım çatlamıyordu ve geç yumurtladılımdan kaçırıyordum ilişki günlerimi en son iğneden sonrra hamile kaldım çok şükür birde ovülasyon testleri var onları denedinz mi
Adınıza çok sevindim. Hayır o test denemedim nasıl oluyor birde iğne ağrı yapıor mu nasıl bi iğne bahsettiğiniz çok oluyor sorum ama özelde bu iğrenin fiyatı nedir
Ben 9 aydır korunmuyorum eşim ğrolijeye gitti Dr sende bir sıkıntı yok senden kaynaklanan bir şey değil dedi bende gittim Altan muane oldum rahim cam gibi Dr hiç bir sorun yok dedi hormon testi istedi ama yaptıramadım adetin 3 günü gel dedi dün oldum bugun 2 pazartesi gitsem bakarlar mı acaba 4. Günü olyor ama yardımcı olurmusunuz birde soğan kürü varmış acaba bunu denesem mi siz denediniz mi naptınız hamile kalmak için
Ben 9 aydır korunmuyorum eşim ğrolijeye gitti Dr sende bir sıkıntı yok senden kaynaklanan bir şey değil dedi bende gittim Altan muane oldum rahim cam gibi Dr hiç bir sorun yok dedi hormon testi istedi ama yaptıramadım adetin 3 günü gel dedi dün oldum bugun 2 pazartesi gitsem bakarlar mı acaba 4. Günü olyor ama yardımcı olurmusunuz birde soğan kürü varmış acaba bunu denesem mi siz denediniz mi naptınız hamile kalmak için
Evet bende çok istiyorum ama inşallah bakar ya 3. Günü gel dedi bana fakat 3. Günü hafta sonuna denk geldi şanssızlığın böylesi ya adetim hiç gecikmez hep gününde oluyorum takvim kullanıyorum bu ay gecikti gecikince tabi beni aldı Heycan sonu hüsran
Evet bende çok istiyorum ama inşallah bakar ya 3. Günü gel dedi bana fakat 3. Günü hafta sonuna denk geldi şanssızlığın böylesi ya adetim hiç gecikmez hep gününde oluyorum takvim kullanıyorum bu ay gecikti gecikince tabi beni aldı Heycan sonu hüsran