Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hiç moralini bozma biz 9-10 ay denedik olmamıştı. Senin gibi önceki ay 5 gün gecikti hamileyim sandım. Sonra adet geldi.diger ay gebe kaldım. Meğersem vücut hamileliğe hazırlanıyor diyorlar gecikme olduğu zaman. Hatta annem de demişti ki göreceksin diğer ay hamile kalacaksın diye gerçekten de öyle olmuştu çok şaşırmıştım kendisine de aynı şey olmuş vaktinde. Vücut kendisine hamileliğe hazırladığı için her zamanki döngün değişebiliyormuş. Sana tavsiyem stresi bırak Allah'ın izniyle kalacaksın. Dua et tevekkül et. Stres engelliyor cunku prolaktin hormonunu yükseltiyor. O da hamile kalmayı engeller. Bu gecikme olumlu bı işaret bence. Ayrıca ovulasyon testi kullanmasından bu ay kullanabilirsin.Kızlar 7aydır denedik olmuyor Reglim düzenli neyde yanlış yapıyorum sizce bu ay ümitlendim 4gün gecikti hiç düzensizlik yaşamam ama yine hüsran detaylı anlatacak olan var mı?![]()
Benim tanıdığım bi kaç kişide öyle dedi geçikmeden sonraki ay kalıyormuşsun bir umut var içimde açıkçası ovulasyon testi kullanmadım şuana kadarCanım hiç moralini bozma biz 9-10 ay denedik olmamıştı. Senin gibi önceki ay 5 gün gecikti hamileyim sandım. Sonra adet geldi.diger ay gebe kaldım. Meğersem vücut hamileliğe hazırlanıyor diyorlar gecikme olduğu zaman. Hatta annem de demişti ki göreceksin diğer ay hamile kalacaksın diye gerçekten de öyle olmuştu çok şaşırmıştım kendisine de aynı şey olmuş vaktinde. Vücut kendisine hamileliğe hazırladığı için her zamanki döngün değişebiliyormuş. Sana tavsiyem stresi bırak Allah'ın izniyle kalacaksın. Dua et tevekkül et. Stres engelliyor cunku prolaktin hormonunu yükseltiyor. O da hamile kalmayı engeller. Bu gecikme olumlu bı işaret bence. Ayrıca ovulasyon testi kullanmasından bu ay kullanabilirsin.
Ay içerisinde sadece kasıklarda agrı oluyor yumurtlamadan diyor çoğu kişi sağ kaşık özellikle hafif krallar şekilindeYumurtlama günlerini bilip o günleri değerlendiriyorsun demi? Hatta bazen sümük hibi şeffaf uzayan akıntı gelebilir o gün bil ki yumurtlama günün. Takvimide var yaptın mı onuda?
Akıntıda evet ama bilmiyorum olmuyor acaba stres mi yapıyorumAy içerisinde sadece kasıklarda agrı oluyor yumurtlamadan diyor çoğu kişi sağ kaşık özellikle hafif krallar şekilinde
Anlamadım sorumun cevabı bu değil kiAy içerisinde sadece kasıklarda agrı oluyor yumurtlamadan diyor çoğu kişi sağ kaşık özellikle hafif krallar şekilinde
Hiç kafanı takma öncelikle rutin kontrollerini yaptır eğer bir sorun yoksa stres yapma sadece bekle :) ben de 1 sene sonra hamile kaldım benim de adetlerim düzenlidir ama demek ki vaktini bekliyormuş.Kızlar 7aydır denedik olmuyor Reglim düzenli neyde yanlış yapıyorum sizce bu ay ümitlendim 4gün gecikti hiç düzensizlik yaşamam ama yine hüsran detaylı anlatacak olan var mı?![]()
Seni çok iyi anlıyorum canım benimde 3-4 aydır hep hüsran bakalım bu ay şans bize güler inşallahKızlar 7aydır denedik olmuyor Reglim düzenli neyde yanlış yapıyorum sizce bu ay ümitlendim 4gün gecikti hiç düzensizlik yaşamam ama yine hüsran detaylı anlatacak olan var mı?![]()