- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
- Konu Sahibi Pink_blue_
-
O anki heyecanla söyledik ama inşallah hayırlısı olsunİnşallah bir sıkıntı olmaz, sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben sıkıntılı dönem geçmeden etrafa söylemeyi uygun görmüyorum. Nazara da inanırım zaten. 16 haftalık hamileydim ailelere söylediğimizde. Sadece iş arkadaşlarım erken öğrendi, o da düşük riskim olunca.
İnşaallah saglikla kucaginiza alirsiniz. Nazar a ben de inanirim ama eger yiyecek ekmegi varsa Rabbim nasip ettiyse mutlaka dogacaktir.O anki heyecanla söyledik ama inşallah hayırlısı olsun
Biraz yanlıs yapmıssınız. Hemen herkese soylemekle. Bu kadar korkuyorsanız 3 ay Bı saklasaydınız keske. Ama Rabbım buyuk eger nasıp etti ise o bebegı size ınsallah bısey olmaz. Yıne de dıkkatlı olun. Zaman Bı sekılde gecıyo. Insallah sorunsuz gecer hamılelıgınızEvet şükürler olsun ki hamile kalabildim daha çok yeni 7 haftalık ama çok korkuyorum bi terslik olmasından hamile kalmadan önce rahim filmi falan çekilmiştim rahimde hafif şekil bozukluğu var üstten biraz basık ve bi kürtaj geçmişimden dolayı da küçük bir yapışıklık oluşmuş bunları bilmek beni korkutuyor rahim filmi sonucumu bi kaç doktora gösterdim ameliyat öneren oldu önermeyen de oldu ameliyat falan olmadım hamile kaldım şimdi çok korkuyorum sağlıklıca kucağıma alabilecek miyim Olacak olan olayların önüne geçemiyoruz malesef ama olumsuz sonuçlanırsa üzülürüm eşim kızım çok sevindiler çevremize söyledik bebek beklediğimizi Sevincim yarım kalırsa günler nasıl geçicek daha yolun başındayım korkularla nasıl geçicek günler
Sadece o düşünce beni rahatlatıyor eğer bu dünya da nasibi varsa gelir aynen dediğiniz gibiİnşaallah saglikla kucaginiza alirsiniz. Nazar a ben de inanirim ama eger yiyecek ekmegi varsa Rabbim nasip ettiyse mutlaka dogacaktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?