Hamile kalmakla iş bitmiyormuş

Pink_blue_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
3.537
4.331
133
Evet şükürler olsun ki hamile kalabildim daha çok yeni 7 haftalık ama çok korkuyorum bi terslik olmasından hamile kalmadan önce rahim filmi falan çekilmiştim rahimde hafif şekil bozukluğu var üstten biraz basık ve bi kürtaj geçmişimden dolayı da küçük bir yapışıklık oluşmuş bunları bilmek beni korkutuyor rahim filmi sonucumu bi kaç doktora gösterdim ameliyat öneren oldu önermeyen de oldu ameliyat falan olmadım hamile kaldım şimdi çok korkuyorum sağlıklıca kucağıma alabilecek miyim Olacak olan olayların önüne geçemiyoruz malesef ama olumsuz sonuçlanırsa üzülürüm eşim kızım çok sevindiler çevremize söyledik bebek beklediğimizi Sevincim yarım kalırsa günler nasıl geçicek daha yolun başındayım korkularla nasıl geçicek günler 😕😕😕

İnşallah bir sıkıntı olmaz, sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben sıkıntılı dönem geçmeden etrafa söylemeyi uygun görmüyorum. Nazara da inanırım zaten. 16 haftalık hamileydim ailelere söylediğimizde. Sadece iş arkadaşlarım erken öğrendi, o da düşük riskim olunca.

İnşallah bir sıkıntı olmaz, sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben sıkıntılı dönem geçmeden etrafa söylemeyi uygun görmüyorum. Nazara da inanırım zaten. 16 haftalık hamileydim ailelere söylediğimizde. Sadece iş arkadaşlarım erken öğrendi, o da düşük riskim olunca.
O anki heyecanla söyledik ama inşallah hayırlısı olsun

Rahimde şekil bozukluğu çok sık rastlanan bir durummuş. Araştırma hastanesine muayeneye gittiğimde söylemişlerdi.
Dert etmeyin lütfen, siz stres olursanız bebek de olur. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah

Evet şükürler olsun ki hamile kalabildim daha çok yeni 7 haftalık ama çok korkuyorum bi terslik olmasından hamile kalmadan önce rahim filmi falan çekilmiştim rahimde hafif şekil bozukluğu var üstten biraz basık ve bi kürtaj geçmişimden dolayı da küçük bir yapışıklık oluşmuş bunları bilmek beni korkutuyor rahim filmi sonucumu bi kaç doktora gösterdim ameliyat öneren oldu önermeyen de oldu ameliyat falan olmadım hamile kaldım şimdi çok korkuyorum sağlıklıca kucağıma alabilecek miyim Olacak olan olayların önüne geçemiyoruz malesef ama olumsuz sonuçlanırsa üzülürüm eşim kızım çok sevindiler çevremize söyledik bebek beklediğimizi Sevincim yarım kalırsa günler nasıl geçicek daha yolun başındayım korkularla nasıl geçicek günler 😕😕😕
Biraz yanlıs yapmıssınız. Hemen herkese soylemekle. Bu kadar korkuyorsanız 3 ay Bı saklasaydınız keske. Ama Rabbım buyuk eger nasıp etti ise o bebegı size ınsallah bısey olmaz. Yıne de dıkkatlı olun. Zaman Bı sekılde gecıyo. Insallah sorunsuz gecer hamılelıgınız

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza. Hiç böyle şeyleri düşünmeyin. Dusunmenizin ne bebeğe ne size bı faydası yok aksine zararı olur. Bende ne sorunlar vardı hamile kalmam bile mucizeydi.hadi kaldım muayenelerde hep bı düşük riski hep olumsuzluklar konuydu. Ama çok şükür suanda çocuklarım var. Kendinizi yormayin dinlenir bol bol.beslenmenize dikkat edin

Hayırlısı olsun, kötü düşünmeyin. Ama madem risk var keşke bu kadar erken söylemeseydiniz. Ben ailelere bile 3 aydan önce söylenmemesi taraftarıyım.

Şöyle düşün kendini korkutmak ve kaygılandırmak sana ne kazandıracak? Aksine strese sokacak. Hamileliği düşünme, kafanı meşgul edecek, eğlenceli şeylerle ilgilen, vakit aksın geçsin.

Ayrıca nazara da inanmıyorum. O bebeği yaratan büyük güç, iki fesatın gözünden mi koruyamayacak? Fesatların öyle özel güçleri yok merak etme. :)

Keyfini çıkar.

Back
X