- Konu Sahibi laleinuman
-
arkadaşlar öncelıkle merhaba.ben Kurban Bayramından beri ciddi bir bel rahatsızlığı geçirdim 1 ay hastanede yattım.bel kemiğim iltihaplanmıştı ve hareket etmeden yaşadım aylarca..sebebi ise geçirdiğim apandisit ameliyatının yanlış yapılması içimde patlatılması ve apanisitteki zehirli iltihabın bel kemiğime yerleşmesi.yanı doktor hatası...toplam 20 kilogram damardan ve yanında 30 kutu antibiyotik aldım ve 70 tane ağrı kesici iğne vuruldum belkı de daha fazla.şimdi Rabbime çok şükür iyileştim çok az ağrılarım kaldı onlar da geçecek ınşallah cuma günü belli olacak son durumum.
benm korkum şu.ben 2 ay hamıle kalamadım ve herşeyde bir hayır vardır ya Rabbım hayırlısını verdı hamıle kalmama müsade etmedi çünkü gebeyken hastalansam bebeği aldırmam gerekıyordu antıbıyotıklerı almam için.1-2 ay sonra ilaçlar vucudumdan atıldıktan ve tamamen iyileştikten sonra hamıle kalmak ıstıyorum ama çok korkuyorum.hamılelıkte bel ağrıları oluyormuş bazıları çok şiddetlı oluyormuş çok korkuyorum nasıl oluyor ya yıne belım öle tutulursa ya çok ağrılarım olursa bebek varken ılaç da alamam ne yapıcam bir yavrum olmasını çok istiyorum şu zor geçen günlerimi unutmak ıstıyorum onun sıcaklığıyla.nolur bana yardım edın:2::2:
canim öncelikle gecmis olsun rabbim acil sifalar versin.tam herseyinle emin olmadan hamile kalma derim,zaten sende demisin tamamen iyilesmeden düsünmüyosun,kontrollerin bittikden sonra kadin doktoruna git ve kan tahlilleri yaptir ve kontrol ol.hersey yolunda oldugu anda artik hamilelik calismalarina baslarsin.bel agrisina gelince dedigin gibi her insanda farkli oluyor bende fazla olmadi hafif gecirdim ama bel agrisi cekenlerde yataklara düsürecek kadarda kimseyi duymadim.rabbim onunda bi kolayligini verir merak etme canim.
geçmiş olsun canım inşallah biran önce iyileşirsin arkadaşın da dediği gibi tam iyileşmeden düşünmme bel ağrısı o kadar şiddetli olmuyor.
çok yürüyünce ve yorulunca az öyle abartılacak kadar fazla değil korkma allah gönlüne göre versin
Oncelıkle coook gecmıs olsun ALLAH acıl şifalar versin. Bende hamıle kalmadn once yaklasık 1 bucuk sene mıde sıkayetı yasadm ılaclr kullandım vs vs bı zaman sonra gectı cok sukur ama benımde sneın gıbı korkularım vardı hamılelkte hep mıde yanmasındn vs sıkayet edılır yaa benı okdr cok korkutuodukı bıdaha aynı seylerı yasamak cok korkunc gelıodu gercktn cok zor gecırdım hastalıgımı uykusuz gecelerım kusmadan mıdemı bosaltmadn uyuyamıodum ne yesm rahatsız oluodum su ıcsem bıle rahatsız edıodu cok sukur RABBIMe sıfamı verdı hamıle kaldım 3 ay boyunca gecelı gunduzlu kustum:)) Dedım eyvahhh hamılelık buyms demek gecmıck sandım 9 ay bole gıtck sandım ama o 4. aydn sonrası yokmuu hayatımn hıcbır evresınde olmadıgm kadr rahattım bugune kadr geldım 1 kere mıdmden rahatsızlk hıssetmedım kı artık cocuk en yukrda suan korktugm basıma gelmedı bel agrısı dedıgn sımdı dusunuorum benm belm suan agrıoo lakınn ben yaptıgm sporların ters teptgını belımı ıncıttıgımı dusunuorum annemde hamıle yelı dıyee bısey dıo nedır bılmem:))) Hamılelıkte olabılrmıs dıoo ama benı gun ıcınde rahatsız etmıoo sadece anı harektlerde agrı hıssedıorum dayanılmıck gıbı degıl soyle dusunuorum kı herseye deger cok guzel bır duygu ALLAH ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah hıc onları dusunup mutsuz olma ALLAH sabrınıda verıo o gunler bır sekılde gecıo ınsallah hayırlısıyla tez zamanda kavusursun mınık böcegınebıraz uzun oldu ama sözun özu korkma yanıı:)))
inşallah canım çok sağol bi jinekoloğa gittim herşey yolunda dedi.gerçi daha önce de demişti ama 2 ay hamıle kalamadım sebpsiz şekılde. inşallah bır an önce tamamen iyileşip soğan kürüne başlıçam burda çoğu bayanın bu kürle hamıle kaldığını okudum çok umutlandım.Rabbım benm de kucağıma sağlıklı bir evlat verir inşallah.
kiyamam sana güzelimo iki ayda olacak birsey degil ben hamile kalmak icin 6 ay bekledim.öncelikle yumurtlama gününü tutturman gerekiyor.adetin düzenli geliyosa isin kolay ama emin olmak istiyosan hangi günler olduguna ovulastyon testleri var yani yumutlama gününü gösteriyor alirin yaparsin o günlerdede calisirsin.insallhda hamile kalirsin. üzme bukadar kendini rabbim istedikden sende diledikden sonra hersey olur.
amiinnnn:)) ovulasyon testi hiç yapmamıştım ama yapıcam iyileşince.demek sen de 6 ayda hamıle kaldın ya ben hayret ediorum 1 kere ilişkiye girip de hamıle kalan bayanlar nası bişiler yaw
bende hayret ediyorum ama olmayinca olmuyo iste,evet 6 ay sürdü ozamanlar o testi bilmiyodum simdi bilincliyim insallh ikinci hamileligimde oyöntemi denicem :)
canim senin belinin agrimasi iltihabin oraya yerlesmesi tedavi olduktan sonra o iltihap yok olucak ve bel agrilarin büyük ihtimal tamamen gecicek.
simdi önemli olan o iltihabin tekrarlayip tekrarlamamasi bunu sordunmu doktoruna.
hamilelik kismina gelince bel agrisi oluyor tabi ama yerinden kalkamayacak yada yürüyemeyecek kadar degil.
insallah saglikli bi sekilde bebek sahibi olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?