Hamile kalmaktan korkuyorumm.

ADI MASAL OLSUN

Niyet önemli azizimmm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
193
131
103
Yasim 19.Henüz 4 aylik evliyim. Esim 29 yasinda cocuk görûnce içi gidiyor.Çok istiyor belli. Bana da söyleyemiyor. Terslerim diye herhalde. Onu çok seviyorumm. Ygs 'ye hazirlaniyorum 2.Ûniversiteyi kazanmak istiyorum. Bebek dûsünecek vaktim yok aslinda ama ona kiyamiyorum. Sizce ne yapmaliyim?

Son düzenleme:
Bazen çok alaycı yorumlar yapıyosunuz kız size birşey danışıyor önce sen büyü diye eziyosunuz resmen küçülsünde cebime girsin aşağılamayın böyle 21 yaşındayım 2 senedir evliyim ve 4aylık bir kızım var iyi bir anne olduğuma inanıyorum ama kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman yapın sizin içinde eşiniz içinde mantıklısı bu olur canım Allah gönlüne göre versin

Bazen çok alaycı yorumlar yapıyosunuz kız size birşey danışıyor önce sen büyü diye eziyosunuz resmen küçülsünde cebime girsin aşağılamayın böyle 21 yaşındayım 2 senedir evliyim ve 4aylık bir kızım var iyi bir anne olduğuma inanıyorum ama kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman yapın sizin içinde eşiniz içinde mantıklısı bu olur canım Allah gönlüne göre versin
Yorumunuz için çok tesekkür ederim.

Önemli değil her zaman. Eşinle konuş gerçekten çok mu çocuk istiyor? Sana zaman tanımasını iste yeni evliliğe alıştığını evliliği tam oturtmanı beklesin sonra zaten ikinizde evde eksiklik hissedip her ay 4gözle bekleyeceksiniz zamanla olur herşey .

Kıyamam daha sen bebeksin.. Hoş ben 18 yaşındaydım anne olduğumda :D erkenden anne olunca ne oluyor biliyor musun 35 yaşında boyumdan büyük yavrum var çok keyifli çok güzel.. Ama şimdi yine hamileyim daha farklı bilinçliyim daha anneyim.. Hayırlısı neyse o olsun..

Kıyamam daha sen bebeksin.. Hoş ben 18 yaşındaydım anne olduğumda :KK70: erkenden anne olunca ne oluyor biliyor musun 35 yaşında boyumdan büyük yavrum var çok keyifli çok güzel.. Ama şimdi yine hamileyim daha farklı bilinçliyim daha anneyim.. Hayırlısı neyse o olsun..
Tesekkûr ederim. Moralimi dùzelttiğiniz için:nazar:

Bebek icin erken oldugunun farkindayim zaten. Okul okuyorum. Ben büyürken siz de üslup sorununuzu çözersiniz umarım.

ben küçümsemek alay etmek amaçlı yazmadım. düşüncemi biraz sert yazmışım sanırım, boyle anlaşılacağını düşünmedim. kusuruma bakmayın. Rabbim aratmasın çok zor.

Back
X