Hamile kalmam imkansiz degil mi?

Sugoii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2008
38
0
86
33
Diğer
Merhaba, oncelikle konuyu yanlis yere acmadigimi umuyorum.

Ben tam 1 hafta once sevgilimle birlikte olmaya calistim.
Ama korunmasizdik ve gerginligim vardi cunku evli falan degiliz.
Ve benim vajinam dar oldugundan midir bilmiyorum cok acidigi icin ileri gidemedi.
Ve bana degil disari bosaldi.
Ancak benim psikolojim bozuldu cunku ben daha bu konularda bilgisiz ve tecrubesizken boyle birsey yasadim.
Su gunlerde adetimin baslamasi gerek ancak hala baslamadi.
Tedirginim. Surekli midem bulaniyor ve adet oncesi ya karnim ya goguslerim ya basim agrirdi simdi hicbiri yok ama midem cok bulaniyor.
Daha bir haftadan hamilelik belirtisi olmaz degil mi?
Abartiyorum degil mi?
Cok az girdiginde bosalma da olmadigina gore hamile kalmam imkansiz degil mi?

Hamilelik konusunda bilgi verebilir misiniz? Test yaptirmali miyim?

tamamen psikolojik rahat ol hamile falan degilsin
yasin kac bilmiyorum ama
bu kez sansin varmis
bir dahaki sefer bu kadar sansli olmayabilirsin
partnerin seni dinlemeyip daha ileri gidebilirdi
bunlari dusunmuyormusunuz bu ne cesaret
:50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:

hamile falan değilsin merak etme...öyle kolay kolay hamıle kalınmaz.. hele 3 5 günde belirti hiç vermez..
iki kişi arasında tam bir güven olusmadan ve bı de sevgılın eşin yada partnerıne herkımse işte iyice alışmadan ilişkiye girmekte acele etmek psikolojık olarak kötü etkılıyo...yanı vajınan dar oldugundan degıl sevgılıne alışmadıgından canın yanıyo ilişkiye girmeyı düşünmeden sadece öpüşüp sevişip birleşmeyı biraz ertelersen ki en güzeli bence evlılık yolu, karsındakı ınsana da güvenirsen kolay ve güzel olur herşey...

gebe olabilirsin de!
aklını başına topla derim:20:
bak ben vajinismusken gece kaldm..daha önce böyle bi konuda daha yorum yapmştm,beni tanıyanlar hatırlayacaktır.
hem diyelm gebesin,e nolucak güzelim? kürtaj da artk çok zorlaştı..
yapmayın Allah aşkına yaa:19:

canım hamile değilsindir inşallah.bu steaten kaynaklanan belirtilerdir.ama sen sen ol evlenmeden ve sevgilin eşin olmadan lütfen beraber olma.inan ki çok pişman olursun.o özel anlar ancak senin eşin olmayı hakedenle yaşayacağın deneyimlerdir.be siizin gözünüzde bibirinizi daha değerli kılacaktır.

ahkam kesmenin bir manası yok herkesin hür iradesi
tamamen psikolojiktir merak etme

hamile falan değilsin merak etme diğer kızların dediği gibi tamamen psikolojik..ama bundan sonra önlem alman senin iyiliğine olur tabiiki..

hemile değilsindir ama ne yaşadığın seni ilgilendirir benden tek abla tavsiyesi aynı korkuları yaşamak istemiyorsan korunmadan ve emin olmadan cinsellik yaşama.Gerisi sana kalmış.

Back
X