Hamile kalmamak için

Hecar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2023
3
0
1
30
Herkese merhabalar 🍀 Mayısta düğünüm var kızlarr. Jinekoloğumla görüştüm en doğru korunma yöntemini seçebilmem için. Kendisi bana ilk birleşmeden sonra spiral önerdi. Onun dışında eşimin korunmasının daha iyi olacağını söyledi. Spiral mantıklı geldi ama çevremde çoğu kişi saçmalama falan dedi kafam karıştı. Çocuğu olmadan spiral kullanan var mı aranızda

Herkese merhabalar 🍀 Mayısta düğünüm var kızlarr. Jinekoloğumla görüştüm en doğru korunma yöntemini seçebilmem için. Kendisi bana ilk birleşmeden sonra spiral önerdi. Onun dışında eşimin korunmasının daha iyi olacağını söyledi. Spiral mantıklı geldi ama çevremde çoğu kişi saçmalama falan dedi kafam karıştı. Çocuğu olmadan spiral kullanan var mı aranızda
Doğum kontrol hapı kullanma da ne kullanırsan kullan 😄

Dopum yapmamışlara önerilmez pek ama nedenini bilmiyorum. Spiral taktırırsanız düzenli olarak kontrol ettirmeniz lazım kayabiliyor

Hiçbir korunma yönetimi %100 korumaz buna spiralde dahil. Spiral taktırıp hamile kalan çok kişi var. Ayrıca benim bildiğim doğum yapmamış bayana takılmıyor diye biliyorum acaba sistemmi değişti

Back
X