Hamile kalmanın en basit yolu :)

dr muayenesinde sağ taraftan yumurtladığımı öğrenmiştim o ay. çoğunlukla sağ tarafa doğru yattım. çoğunlukla diyorum çünkü ihtimal olan tüm günlerde şansımızı denedik günaşırı. bazen sola da yattım ama sonrasında bir süre dinlenmeye, hemen kalkmamaya dikkat ettim mutlaka. çok şükür hamileyim ve mart sonu gibi inşallah bebeğimiz olacak. umarım dileyen herkes hayırlısıyla çok fazla beklemeden bebeklerine kavuşur. .

merhaba canım bilgi paylaşımın için teşekkür ederim. baktım bir çok arkadaş sayende hamile kalmışlar. bende bu ay regl olursam dediğin şekilde denemek istiyorum. hemen sağıma dönüp popomun altındaki yastığı çıkarmadandı sanırım.
Allah evladın ve ailen ile sağlıklı mutlu huzurlu yıllar nasip etsin.

drusellehamile kalmana çok sevindim

minel çetin inşallah bu sayede sende hamile kalırsın iyi haberlerini bekliyorum

öncelikle hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum. allah sağlıklı bi şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

14 aydır deniyoruz bebişim olmuyo malesef. ben hep ilişkiden sora altımda yastık sağa yatarım kısmet olmayınca olmuyo herhalde.ama tabiki deneyin siz yine de:))))

Ben bunu denedim ve inanın doğru .....

hamile kalamayan çok arkadaşımada söyledim ve doktorumada onaylattım doğru çıktı....

bundan önce açtığım konuyu okuyanlar bilir 3 aşılama yaşadım ve tüp bebeğe hazırlanıyordum tatile çıkmıştık

tüp bebek daha yaptırmadık stresi azaltmak için ve bir teyze bana şöyle dedi

EŞİNLE BERABER OLDUKTAN SONRA YA SAĞ TARAFA DÖN YADA SOL TARAFA YARIM SAAT KALKMA POPONUDA AZ YÜKSELT....

TATİLDE DENEDİK...

TÜP BEBEĞE GEREK KALMADAN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM.....

SİZLERDE DENEYİN LÜTFEN SAĞ VE SOLDA YUMURTALIKLAR VAR VE SİZDE SAĞA VE SOLA DÖNÜN AYRICA LÜTFEN AZ KALÇANIZI YÜKSELTİN VE YARIM SAAT BEKLEYİN...

SONUÇLAR İYİ OLURSA BİR DUANIZ YETER BANA...
Aradan
Ben bunu denedim ve inanın doğru .....

hamile kalamayan çok arkadaşımada söyledim ve doktorumada onaylattım doğru çıktı....

bundan önce açtığım konuyu okuyanlar bilir 3 aşılama yaşadım ve tüp bebeğe hazırlanıyordum tatile çıkmıştık

tüp bebek daha yaptırmadık stresi azaltmak için ve bir teyze bana şöyle dedi

EŞİNLE BERABER OLDUKTAN SONRA YA SAĞ TARAFA DÖN YADA SOL TARAFA YARIM SAAT KALKMA POPONUDA AZ YÜKSELT....

TATİLDE DENEDİK...

TÜP BEBEĞE GEREK KALMADAN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM.....

SİZLERDE DENEYİN LÜTFEN SAĞ VE SOLDA YUMURTALIKLAR VAR VE SİZDE SAĞA VE SOLA DÖNÜN AYRICA LÜTFEN AZ KALÇANIZI YÜKSELTİN VE YARIM SAAT BEKLEYİN...

SONUÇLAR İYİ OLURSA BİR DUANIZ YETER BANA...
kac yil qecmis ama kzlar bnde suan bunu okuyrak dendm ve uyquladm dha 6 qn var belli olmasna ama mrak ettiqm bi konu var her ay bi yumurtalk calisyo bz ne tarafa dncez nrdn bilczki hanqi taraf yumrtladqni

ayy hemen deniceemm :halay:
hangi yumurtamın çalıştığını bilmediğim için bi sağ bi sol çalışırım artık :D

Back
X