- 28 Kasım 2014
- 694
- 762
- 33
- 37
- Konu Sahibi dengesizim
-
Heralde surekli bunu konustugumuz icin cevremizdekileride etkiliyoruz :)evet zamani var Rabbim nr zaman nasip ederse umarim yakin bir tarihtir cok bekletmezİnş. canım ya:)Geçenlerde ablamında falında çıkmış
Annemde diyor içime dogdu olacak diye
Ama olan birşey yok..
Demek ki daha zamanı var ...
İnş. senin için iyi bir ay olur canım...
Maalesef lekelenmem geldi ,cok uzuldum agladim hepHeralde surekli bunu konustugumuz icin cevremizdekileride etkiliyoruz :)evet zamani var Rabbim nr zaman nasip ederse umarim yakin bir tarihtir cok bekletmez
Çok erken telaşlanmaya başlamışsın. 2 dediğin ne ki? Benim bu ay 8. ayım, yine adet oldum... senin olur inşallah, benim kadar beklemezsin.Arkadaslar 1,5 senelik evliyim, Geri çekme ile korunduk, 4-5 kez Ertesi gün hapı kullanmışlıgım var, 1,5 aydır korunmayı bıraktık, Bu ay ümitliydim gibi, reglim gelmeyene kadar tabi,hamilelik belirtilerinden bel agrısı uyku hali, karın agrısı, şişkinlik gibi çogu şeyi vucudumda yaşadım, (Ama regl olunca anladım ki tamamen pskolojik, kendimi hamileliğe adapte ettiğim için çoğu olan şeyi ona yordum)
Başta çok güzel bir süreç bu yolda ilk adımı atmak bile mutluluk verici, Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inş,
Hamile kalmayı düşünenler ve kalanlar Nasıl bir süreç izlediniz,Benmi çok sabırsızım anlayamadım,
Neler yapabilirim?
Merhaba, benim de 8.ayımdı bu ay yine adet oldum. Bu sefer bi de gecikti adetim, kan testi yaptırdım, 11,5 çıkmıştı. Pozitifti yani. Kan testinden 2 gün sonra adet oldum. Ağrılı bir adet geçiriyorumMaalesef lekelenmem geldi ,cok uzuldum agladim hepumitliydim bu ayda.9. Ay di bu ay.farkettimki artik psikolojim cokmek uzere adet bitiminde esimle doktora gidip artik hangi tedavi seklini oneriyorsa denicem ,sanirim once yumurtlama takibi bir kac ay catlatma asilama,kendimde bu 9 ayda her seyi denedim bir turlu dollenemedi bizim yumurta hakkimizda hayirlisi cnm
Canim seni cok iyi anliyabiliyorum bu 8 ay boyunca neler yaptin nasil ugrastin kimbilir cunku ayni seyleri bende yasadim okadar cok sey denedimki dogal yollar otlar doktorlar bundan sonrasi icin arrik tevekkul ettim.senin pozitif ciktigi halde neden boyle oldu cok iyi bilmiyorum ama kimyasal gebelik gibi bir sey mi oldu acaba?ama en azindan senin adina sevindim hamile kalabiliyorsun demekki buda bir sey.insallah onumuzdeki ay hayirli haberler alirizMerhaba, benim de 8.ayımdı bu ay yine adet oldum. Bu sefer bi de gecikti adetim, kan testi yaptırdım, 11,5 çıkmıştı. Pozitifti yani. Kan testinden 2 gün sonra adet oldum. Ağrılı bir adet geçiriyorum
Galiba kimyasal gebelikti... ben hormon tahlilleri yaptırdım sadece, onlar da normal çıktı. Senin kadar çok şey yapmadımCanim seni cok iyi anliyabiliyorum bu 8 ay boyunca neler yaptin nasil ugrastin kimbilir cunku ayni seyleri bende yasadim okadar cok sey denedimki dogal yollar otlar doktorlar bundan sonrasi icin arrik tevekkul ettim.senin pozitif ciktigi halde neden boyle oldu cok iyi bilmiyorum ama kimyasal gebelik gibi bir sey mi oldu acaba?ama en azindan senin adina sevindim hamile kalabiliyorsun demekki buda bir sey.insallah onumuzdeki ay hayirli haberler aliriz
Hormın tahlılı benımde normal cıkmıstı yanı normal cıktıysa bu yumurtluyoruz demektır bılmıyorumkı nasıp kısmet işi heralde.bencede cnm sende bır gıt detaylı baksınlar belkı cok basıt bır nedenı vardır hemen hamıle kalıverırsın .zor iş beklemek hele 1 sene ye yaklasınca olmayısı ınsan stres oluyor ama olucak ınsallah hıc umıdımı kaybetmedımGaliba kimyasal gebelikti... ben hormon tahlilleri yaptırdım sadece, onlar da normal çıktı. Senin kadar çok şey yapmadımama yazın falan doktora gitmeyi düşünüyorum
EÇok erken telaşlanmaya başlamışsın. 2 dediğin ne ki? Benim bu ay 8. ayım, yine adet oldum... senin olur inşallah, benim kadar beklemezsin.
Dengesizim mer haba ,neyaptın bır gelişme varmı merak ettim.ben artık dayanamayıp bu işi doktor kontrolunde yurutmeye karar verdım.gittik eşimle ,iyiki gitmişim sag yumurtalıkta 2 cm buyuklugunde çıkolata kisti tespit etti.salgıladıgı maddeden dokayı dollenmeyı engellıyormus cıkolata kıstıE
Evet haklısın... Allah aratmasın ...
2 ay dedim ama bak 4 ay oldu şimdi...
Senelerce bekleyen var Hayırlı zamanda inş. canım
Canım geçmiş olsun.. Nekadar iyi yapmışsın gitmekle Demekki bir sebebi varmış... Umarım süreç sıkıntısız geçer hayırlısıyla...Dengesizim mer haba ,neyaptın bır gelişme varmı merak ettim.ben artık dayanamayıp bu işi doktor kontrolunde yurutmeye karar verdım.gittik eşimle ,iyiki gitmişim sag yumurtalıkta 2 cm buyuklugunde çıkolata kisti tespit etti.salgıladıgı maddeden dokayı dollenmeyı engellıyormus cıkolata kıstıanlıyacagın bızım olmama sebebını anladık , Allah a sukur eşimin spermıyografı sonucu normalın ustunde ıyı cıktı.doktor bu ay bana visanne verdı sanırım kıstı bastırıp kucultmek ıcın onumuzdekı ayda kistin durumuna gore klomen+catlatma ile baslıcak.sana tavsıyem cok zaman kaybetmeden kontrollerınızı yaptırın bak benım 9 ayım boylr gectı.bır yola gırdım bakalım ınsallah nasıp olur
Banada aynı senın gıbı dedı bılıyordun bana daha detaylı bakmıslardı kist vardı evet ama tüpleri tıkamadıgı için üzerinde durmadı eğer soyleseydı cıkolata kıstı olabılır dıye ozamandan tedavıyr baslardım.neyse nasıp buguneymıs.en onemlı belırtılerı adetten once lekelenme yasaman benım 3 4 gun onceden baslıyordu lekelenme ,ay içerisinde olan kronık kasık bel ve bacak agrıları ,adet donemının agrılı gecmesı hepsı sankı benı anlatıyor. Sende bır sure bekledıktensonra cok uzatmadan eşinle birlikte git derim canım olmamasının ıllakı bır sebebı oluyorCanım geçmiş olsun.. Nekadar iyi yapmışsın gitmekle Demekki bir sebebi varmış... Umarım süreç sıkıntısız geçer hayırlısıyla...
Bende bir gelişme yok ben sadece ilk başladıgımız dönemde kontrole gittim .. Sadece muyane ve smear testi yaptırdım..Bir sıkıntı yok dedi umurtalıklarlada ama sadece gözle baktı gibi...
Sen şimdi bunları söyleyince tekrar gitsem mi diye düşündüm...
Haklısın canım zaten direk aşılama derse yapmadan once baska bır doktorada tahlıllerımı gosterırım ,çikolata kistinde ca 125 degerı yuksek cıkıyor en fazla 30 olması gerekırken bende 128 cıktı ından dılayı emın oldu .en azından sebebını bılıyoruz Rabbım dermansız dert vermez olana kadar ugrasacaz inşallah olucak.Allah sanada en yakın zamanda nasıp etsin cnmkader arkadaşlarım, bizde 3 aydır deniyoruz, daha denemeye başlamadan doktora gittim hormonlar falan normal ama ultrasonda polikistik teşhisi koydu, 3 ay o psikolijyle olmadı tabi. sonra doktor değiştirdim, daha detaylı inceleme yaptırdım herhangi bi problem yok, hatta yumurta bugün yarın çatlayacak iyi değerlendir dedi. denemeye başladık bakalım bu ayda hayırlısı allahtan artık, bence bi doktorada daha muayne olmakta fayda var. bazen yanılabiliyo doktorlar.
İnşallah cümlemize, benim ilk doktor adetim bittikten 15 gün sonra hormon testi yaptı meğer doğru sonuç için adetin 2. günü yapılması lazımmış o yüzden değiştirdim doktoru. bazı doktorlar ezbere iş yapıyor malesefHaklısın canım zaten direk aşılama derse yapmadan once baska bır doktorada tahlıllerımı gosterırım ,çikolata kistinde ca 125 degerı yuksek cıkıyor en fazla 30 olması gerekırken bende 128 cıktı ından dılayı emın oldu .en azından sebebını bılıyoruz Rabbım dermansız dert vermez olana kadar ugrasacaz inşallah olucak.Allah sanada en yakın zamanda nasıp etsin cnm
Canim bildigim kadariyla 3. Ve 21. Gunler onemli muhtemelen 21. Gunununde cagirdi seni.ama iyiki baska doktorada gitmissin icin rahatlamis ama emin ol guven doktor kontrolunde ol pko cocuk isini erteliyor cunku tedavi olmazsan Allah en kisa surede nasip etsin bizim 10 ay olucak insan belirli bir aydan sonra umitsizlige kapiliyor insallah sen bukadar beklemezsinİnşallah cümlemize, benim ilk doktor adetim bittikten 15 gün sonra hormon testi yaptı meğer doğru sonuç için adetin 2. günü yapılması lazımmış o yüzden değiştirdim doktoru. bazı doktorlar ezbere iş yapıyor malesef
Canim insallah tez zamanda olur.folik asiti recetesiz alabiliyorsun eczaneden.ama tabi gitmekte fayda var sen bilirsinBende 1.5 senelik evliyim. Ilk sene çocuk düşünmedik.. artık istiyoruz ikimzde. Geçen ay doğum kontrol hapını bıraktım. Hafta içi de aile hekimine gidecez folik asit için
Inşallah:) Evet doğru ama yine de gidip bir konuşmak istiyoruzCanim insallah tez zamanda olur.folik asiti recetesiz alabiliyorsun eczaneden.ama tabi gitmekte fayda var sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?