hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

anımlar merhaba hayırlı geceler, ben uzun zamandır girmiyorum şimdi tekrar girdim müsadenizle... Size bir sorum olucaksın, ben ocak 29 adet oldum normal şekilde ve göğüslerimde ağrı vardı süt şeklinde sarı renkli sıkınca gelen bir akıntı vardı göğüslerimde sürekli olarak mide bulantısı baş dönmesi adet bitene kadar devam etti ve hala ediyordu ki 15 gün sonra yani 15 şubatta tekrar adet oldum ve çok aşırı kanamam var hala devam ediyor, 2gündür kasıklarımda ağrı özellikle idrar yaparken ve bel ağrısı ha birde, göbegimin yanında bir ağrı sabah o ağrıyla uyandım neden olabilir benimle aynı durumda olan yardımcı olabilecek biri var mı lütfen

Kizlar selam size guzel haberler vermek isterdim ama maalesef tedaviye cevap vermedim yumurta yok bugun 13. Gunum cuma son bi kez cagirdi drum o gun gelisen olursa duruma bakacagiz ama hic sanmiyorum moralim diplerde ama hayirlisi boyledir belkide zamani gelmemistir herneyse iste bu ay da yok yani yumurta gelisseydi hic degilse umutlu bir bekleyis olurdu ama o da yok mecbur adetimi bekleyecegim
olumsuz düşünme benimde öyleydi canım 17. gün büyümüştü belki yumurtan geç oluşuyordur.İnşallah öyledir üzme kendini.Bende senin gibi düşünmüştüm doktor tekrar çağırdı 5 gün sonra 19 cm olmuştu.İncir ye sık sık sanırım onunda etkisi oluyor.

olumsuz düşünme benimde öyleydi canım 17. gün büyümüştü belki yumurtan geç oluşuyordur.İnşallah öyledir üzme kendini.Bende senin gibi düşünmüştüm doktor tekrar çağırdı 5 gün sonra 19 cm olmuştu.İncir ye sık sık sanırım onunda etkisi oluyor.
Hayrlısı olsun canım üzülme çalışmaya devam

kaç mm olması gerekiyomuş yumurtanın cnm? olacak senin de inşallah. hem gebelik oldu sonuçta kaç kere yine olacak ve inşallah bu defa sağlıkla hayırlarla kucağına almayı nasip edecek Rabbim inşallah. ama dikkatini verebileceğin başka bişey varsa güzel olur. ben kilolarımla boğuşuyorum bu ara bu ay beklemiyorum adeti görünce üzülecem biliyorum ama en azından bi o gün olacak üzüntüm. bi de tatil falan imkanınız varsa yazın gidebileceğiniz otellere falan baksan. ya ne alaka dicen ama kayakları denizi havuzu falan görünce tatile gideyim geleyim de öyle hamilelik olsun diye aklımdan geçiyo baktıkça.
Canim en az 18 mm olmasi gerekiyor tatil icin ayirCak 5 kurusumuz yok cnm ev araba kredi kardi habire oduyoruz

Canim en az 18 mm olmasi gerekiyor tatil icin ayirCak 5 kurusumuz yok cnm ev araba kredi kardi habire oduyoruz
DAYANAMADIM OVULASYN TETSİ YAPTIM BUGUN ADETİMİN 7. GÜNÜ, GAL....K ZATEN KOYU OLMAYAN BİR PEMBE ÇİZGİYE SAHİP, YAPTIĞIM OV. TESTİNDE O PEMBE TONUNA YAKIN BİR RENK OLDU, GEÇEN AY 10-11-12. GÜNLARİ DEĞERLENDİRMEDİM, YARIN 8. GÜN VE DOKTOR RANDEVUM VAR, BAKALIM YUMURTA VAR MI VE VARSA KAÇ MM. OLDUĞUNU ÖĞRENCEĞİZ İNŞAALLAAH. UMUT DÜNYASI YİNE OVULASYN TESTİ KULLANIYORUM :(

DAYANAMADIM OVULASYN TETSİ YAPTIM BUGUN ADETİMİN 7. GÜNÜ, GAL....K ZATEN KOYU OLMAYAN BİR PEMBE ÇİZGİYE SAHİP, YAPTIĞIM OV. TESTİNDE O PEMBE TONUNA YAKIN BİR RENK OLDU, GEÇEN AY 10-11-12. GÜNLARİ DEĞERLENDİRMEDİM, YARIN 8. GÜN VE DOKTOR RANDEVUM VAR, BAKALIM YUMURTA VAR MI VE VARSA KAÇ MM. OLDUĞUNU ÖĞRENCEĞİZ İNŞAALLAAH. UMUT DÜNYASI YİNE OVULASYN TESTİ KULLANIYORUM :KK43:
ben de sıparıs edecem testlerı umuttan vazgecme canım hıc vazgecme ne mucızeler oluyor bıze nıye olmasın

ben de sıparıs edecem testlerı umuttan vazgecme canım hıc vazgecme ne mucızeler oluyor bıze nıye olmasın
BU SEFER pREDİ...TOR MARKA SİPARİŞ ETTİM, BİR KUTUDA 7 tane varmış, her gün aynı saatte ve yeme içme kurallarına uyarak yapıcam. bakalım inşaallah hayrlısıyla bu ay herkesten güzel haberle ralırız.

BU SEFER pREDİ...TOR MARKA SİPARİŞ ETTİM, BİR KUTUDA 7 tane varmış, her gün aynı saatte ve yeme içme kurallarına uyarak yapıcam. bakalım inşaallah hayrlısıyla bu ay herkesten güzel haberle ralırız.
ınsallah canım ben umutsuz vakayım ama ben umutsuz degılım hayırlısıysa olacak degılse bı dahakı ay olur canım ben de dra gıttım ıkı yumurta yıne pek ıyı degıl bırı 11 bırı 10 mm

ınsallah canım ben umutsuz vakayım ama ben umutsuz degılım hayırlısıysa olacak degılse bı dahakı ay olur canım ben de dra gıttım ıkı yumurta yıne pek ıyı degıl bırı 11 bırı 10 mm
11 10 mm kaçıncı gündeydi? ben bu sefer 11. günde çalışmaya başlayacagım çünü geçen ay 14. günde denedik, diyelim 13. günde yumurta çatlasaydı 14-15-16 günlerde döllenme olurdu, o yüzden 10-11-12 günleri değerlendiricem. hatta 11. gün not defterime yazmışım şeffaf akıntım cokmuş. ovulasyon testinde iyice koyulaşmasını bekleyip günü kaçırıdım diye düşünüyorum :(

11 10 mm kaçıncı gündeydi? ben bu sefer 11. günde çalışmaya başlayacagım çünü geçen ay 14. günde denedik, diyelim 13. günde yumurta çatlasaydı 14-15-16 günlerde döllenme olurdu, o yüzden 10-11-12 günleri değerlendiricem. hatta 11. gün not defterime yazmışım şeffaf akıntım cokmuş. ovulasyon testinde iyice koyulaşmasını bekleyip günü kaçırıdım diye düşünüyorum :KK43:
sen yıne ıkı gunde bır ılışkıye gır canım ne olur ne olmaz bellı olmaz ne zaman olusacagı bugun benım 14. gunum benım perıyodum uzun gec gelısıyorlar

anımlar merhaba hayırlı geceler, ben uzun zamandır girmiyorum şimdi tekrar girdim müsadenizle... Size bir sorum olucaksın, ben ocak 29 adet oldum normal şekilde ve göğüslerimde ağrı vardı süt şeklinde sarı renkli sıkınca gelen bir akıntı vardı göğüslerimde sürekli olarak mide bulantısı baş dönmesi adet bitene kadar devam etti ve hala ediyordu ki 15 gün sonra yani 15 şubatta tekrar adet oldum ve çok aşırı kanamam var hala devam ediyor, 2gündür kasıklarımda ağrı özellikle idrar yaparken ve bel ağrısı ha birde, göbegimin yanında bir ağrı sabah o ağrıyla uyandım neden olabilir benimle aynı durumda olan yardımcı olabilecek biri var mı lütfen
canım sanırım cıddı anlamda ıdrar yolu enfeksıyonun var dra gıtmelısın bır an once mydonoz kaynatıp ıcmeyı de ıhmal etme cnm çok gecmıs olsun

sen yıne ıkı gunde bır ılışkıye gır canım ne olur ne olmaz bellı olmaz ne zaman olusacagı bugun benım 14. gunum benım perıyodum uzun gec gelısıyorlar
bugün adetimin 7. günü, ptesi bitti ve şu an sağ kasığımda batmalar başladı. acaba gerçekten inofolic şase işe yarıyor mu ? şaşkınım, daha önce takip etmemiştim bugünleri, 11indne sonra hep takip ederdim. bakalım akşam 8 gibi predi..r ovulasyon tetsini kullanmaya başalayacağım, ama en geç 11. güne kaadar çalışmaya başlayacağım.

Insallah tutar canim 11. Gun iyidir muhtemelen 13. Gun 14. Gun olur yumurtam duzenli adetlerin di mi

canım doktora bugün mü gittin? pztsi günü 7 mm değil miydi ya da benm aklımda mı öyle kalmış bilmiyorum. cuma gününe daha iki gün var inciri bilmiyorum ama protein tüket önce de söylemiştim ya yumurta gelişiminde etkili olduğunu okumuştum. benim geçen ay 14.gün 16 mmydi, bu ay süt içtim klomen bitttikten sonraki 4 gün boyunca. bu ay 13.günde 18mm olmuş. belki etkisi olur sana da.

canım doktora bugün mü gittin? pztsi günü 7 mm değil miydi ya da benm aklımda mı öyle kalmış bilmiyorum. cuma gününe daha iki gün var inciri bilmiyorum ama protein tüket önce de söylemiştim ya yumurta gelişiminde etkili olduğunu okumuştum. benim geçen ay 14.gün 16 mmydi, bu ay süt içtim klomen bitttikten sonraki 4 gün boyunca. bu ay 13.günde 18mm olmuş. belki etkisi olur sana da.
içeceğim cnm yumurta yedım peynır yedım zeytın de ıyıymıs zeytın de yedım bakalım cumartesı gunu yıne cagırdı ewet pazartesı 7 mm ıdı bugun 11 olmus 4 mm ıyı dr zaten gunde 2mm buyuyomus yumurta canım ılkı catlamasaydı kendı olgunlassaydı zaten 18 ı gecerdı bugun bunlar ıkıncı üçüncü bakalım olgunlasacaklarmı

içeceğim cnm yumurta yedım peynır yedım zeytın de ıyıymıs zeytın de yedım bakalım cumartesı gunu yıne cagırdı ewet pazartesı 7 mm ıdı bugun 11 olmus 4 mm ıyı dr zaten gunde 2mm buyuyomus yumurta canım ılkı catlamasaydı kendı olgunlassaydı zaten 18 ı gecerdı bugun bunlar ıkıncı üçüncü bakalım olgunlasacaklarmı
Canım inşallah onlar büyür ben 1 adette bir yumurta sandım hala şansın var o zaman inşallah Rabbim nasip eder bu ay güzel haberini alırız

Ben 12 ay denedim olmadı. 13. ay tuttu. Sonra 30 Aralıkta kürtaj olmak zorunda kaldım.Bebeğimle sadece 10 hafta birlikte olabildim. Karnımdayken kalbi durdu. Cennete gitti civcivim orda annesini bekliyor.
Hamile kalmayı değil sağlıklı bir bebeğim olmasını diliyorum artık Allahtan.

Canım inşallah onlar büyür ben 1 adette bir yumurta sandım hala şansın var o zaman inşallah Rabbim nasip eder bu ay güzel haberini alırız
Canim pkonun boyle bir avantaji da var bir ayda iki defa yumurtlayabiliyisun ama bakalim onemli olan gelismeleri cumartesi gunu ne olacak yoksa bence de bu aydan gecti

Ben 12 ay denedim olmadı. 13. ay tuttu. Sonra 30 Aralıkta kürtaj olmak zorunda kaldım.Bebeğimle sadece 10 hafta birlikte olabildim. Karnımdayken kalbi durdu. Cennete gitti civcivim orda annesini bekliyor.
Hamile kalmayı değil sağlıklı bir bebeğim olmasını diliyorum artık Allahtan.
Aaaaa sen hamileydin kuzum biliyorum ben ama ne oldu yavruna cnm benim kanaman mi oldu cok aci birsey yhaaa offf

Back
X