hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Cnm sen ne zamandır deniyorsun?
1.5 senelik evli 1 kimyasal 1 düşük var. 10 aydır tık yok. Poli kistik over, prolaktin yüksekliği, tiroit üst sınırda, bi tane de iyi huylu tümör çıktı yumurtalığımda. Adetler kürtajdan sonra sapıttı 60 günde olduğum oldu. Adet gecikse de sevinemiyorum gebe miyim acaba diye adetlerim kafayı yediği için. Yumurtlama testi yaptım bu ay zaten hiç koyu çizgi olmadı ama yine de içimde hep bi ümit varmış negatifi görünce yine çöktüm işte. Çok yoruldum ben ya :KK61::KK61::KK61::KK61:a

1.5 senelik evli 1 kimyasal 1 düşük var. 10 aydır tık yok. Poli kistik over, prolaktin yüksekliği, tiroit üst sınırda, bi tane de iyi huylu tümör çıktı yumurtalığımda. Adetler kürtajdan sonra sapıttı 60 günde olduğum oldu. Adet gecikse de sevinemiyorum gebe miyim acaba diye adetlerim kafayı yediği için. Yumurtlama testi yaptım bu ay zaten hiç koyu çizgi olmadı ama yine de içimde hep bi ümit varmış negatifi görünce yine çöktüm işte. Çok yoruldum ben ya :KK61::KK61::KK61::KK61:a
bazen diyorum elbet herşeyde vardır bi hayır. Allah büyük elbet. Ama sabır etmekten başka ds çare yok sanırım:KK16:

Beni de araniza alir misiniz?
Selamlar
8 aylik evliyim, evlenmeden 1 yil önce pko teshisi kondu ve 6 ay diane 35 kullandim.
Evlendikten sonra 3 doktora gittim. Ikisi pko var dedi biri yok dedi. Hangisine inanacagimi hala bilmiyorum
Herhangi ilac kullanmiyorum.
Bu ay sogan suyuna basladim. 9. Gunumdeyim.
Ayni zamanda Agnucaston iciyorum.
Benkm hikayem kisaca böyle iste.

Tstlım mesajını burda okudum ve merak ettim. İnl hamişsindir.
Saol canim hala adet olmadım. Ama test yapmak için pazartesiyi bekliyorum. Çünkü 6 ay önce de adetim biraz gecikmisti, cok heycanlanmıştım falan, sonra 34. Günde adet olmuştum. O yüzden, hayal kırıklığına ugramamak için hemen test yapmıyorum. Pazartesiye kadar olmazsa, kan tahlili yaptırcam

Uzulme kuzum adet oldun mu ben bugun oldum duzenli geldi 5 subat 5 mart iyi oldu yarin fakulteye gidip bicok test yaptiracagim bakalim bir igne tedavisi deneyebilir miyiz

Kizlar bu arada sakin predictor kulanmayin hep pozitif cikio dun aksam ben aldim yaptim pozitif cikti kan verdim negatif cikti

Uzulme kuzum adet oldun mu ben bugun oldum duzenli geldi 5 subat 5 mart iyi oldu yarin fakulteye gidip bicok test yaptiracagim bakalim bir igne tedavisi deneyebilir miyiz
Yok canım olmadım hala prolaktin yine mi yükseldi benim acaba? Parlodele başladım yine bu sefer ayılsam da bayılsam da tamamen düşene kadar kullanıcam. Adet belirtisi de yok hiç inanılmaz bi kabızlık da var en son ne zaman çıktığımı unuttum o kadar :S
Canım testler ne için bu amh dan bahsetmişlerdi onu mu ysptıracaksın?

Adet olmayınca daha kötü oluyorum ya burnum sızlayarak geziyorum ortada dokunsalar ağlıcam şu anda yine istemsiz akıyo göz yaşlarım eşim 3 ay ara verelim korunalım diyo. Bilemiyorum ki bende ya o 3 ayda yumurtlarsam falan? Hamile değilsem bian önce adet olayım bari hormonlar cozuttu iyice

Ewet canim onu da isteyecegim ayrica baska seyler de gerekirse onlari da istiycem dha sulfat 17 ohprogesteron falan ne gerekiyosa bakalim okula gitmiycem insllah uyuzluk yapmazlar bu son gidisim dra yaza kadar daha dra da gitmiycem
Yok canım olmadım hala prolaktin yine mi yükseldi benim acaba? Parlodele başladım yine bu sefer ayılsam da bayılsam da tamamen düşene kadar kullanıcam. Adet belirtisi de yok hiç inanılmaz bi kabızlık da var en son ne zaman çıktığımı unuttum o kadar :S
Canım testler ne için bu amh dan bahsetmişlerdi onu mu ysptıracaksın?

Adet olmayınca daha kötü oluyorum ya burnum sızlayarak geziyorum ortada dokunsalar ağlıcam şu anda yine istemsiz akıyo göz yaşlarım eşim 3 ay ara verelim korunalım diyo. Bilemiyorum ki bende ya o 3 ayda yumurtlarsam falan? Hamile değilsem bian önce adet olayım bari hormonlar cozuttu iyice
Korunmayin ama kacaya da takmamaya calisin kuzum bakalim bide oyle deneyin nasil olcak yeni ugraslar bulalim kendimize

kızlar yaa dün adet olmam lazımdı olmadım, bugünde olmadım. ama dün grip olduğum için kan testi yaptırdım beta hcgde istedim sonuç 0,100 yani negatif antibiyotik verdi doktor kesin gebelik yok dimi kullanayım antibiyotiği

Ne guzel bak oyle bisey iyi olur ben de kus mu alsam acaba balik aldim hep olduler
kucağıma alıp sevebileceğim bi hayvan istiyorum ben ama balık var evde de bana bi faydası yok :KK53: benim de bi kuşum öldü:KK43: tam konuşmaya başlamıştı cicikuş annecim babacık diye devamını getiremedi aşırı dozdan gitti heralde:KK43: veteriner de bulamadım burda..

kucağıma alıp sevebileceğim bi hayvan istiyorum ben ama balık var evde de bana bi faydası yok :KK53: benim de bi kuşum öldü:KK43: tam konuşmaya başlamıştı cicikuş annecim babacık diye devamını getiremedi aşırı dozdan gitti heralde:KK43: veteriner de bulamadım burda..
O zaman sana kedi en iyisi kuzum insallah bebek verir rabbim kucagina

ya insanda adet gününe 3 gün kala hiç mi hamilelik belirtisi olmaz ya ufacık bile :D :D insanı umutlandırmıyo bile benim vücut :D beyin terk yani :D nasıl olcak böyle bilmiyorum :mad:

ya insanda adet gününe 3 gün kala hiç mi hamilelik belirtisi olmaz ya ufacık bile :KK70: :KK70: insanı umutlandırmıyo bile benim vücut :KK70: beyin terk yani :KK70: nasıl olcak böyle bilmiyorum :mad:
ayy daha iyi bence canım yaa, belirti(adet belirtisini de hamilelik zannedince) olunca bende daha çok kopuyo kayışlar:KK70::KK70: nolcek bilmem. benim 2,5 yıl oldu.geçen yıl falan histeroskopi ile rahim anomalisi varmış o düzeltildi hala tık yok.. sıra geldi zannımca aşılamaya.

peki hanımlar bişi sorcam. doktoruma gidince direk aşılama mı der yoksa ne bileyim pıhtılaşma, genetik testler veya tekrardan rahim filmi(bitek bu yapıldı daha önce.) gibi şeyler ister mi?

kızlar yaa dün adet olmam lazımdı olmadım, bugünde olmadım. ama dün grip olduğum için kan testi yaptırdım beta hcgde istedim sonuç 0,100 yani negatif antibiyotik verdi doktor kesin gebelik yok dimi kullanayım antibiyotiği
Kesin yok kullanabilirsin uffff bizde hamileyiz diyelim artik surdan yaaass

Back
X