hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

canım ya olsun aşılama tüp normal ne farkeder kavuşalım da sağlıkla hayırla bebişlerimize.. sıkma canını nasıl gelirse gelsin gelsin de bi yaramazlar..
Inşallah canım, napalım bizim de yazımızda bu varmış. Dediğin gibi Hayırlısı olsun Hakkımızda.Rabbim ruh sağlığı beden sağlığı yerinde hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.

Bosverdim de iste zaman gecse de bari
Canım ya olmadıktan sonra yumurta gelişse nolur gelişmese.sen üzme Can'ını bak benim yumurtam gelişti de noldu sanki? Olmadı mı olmuyo işte. Yumurta gelişse çatlaması dert oluyo. Benim ikidir gelişiyor yumurta ama çatlamıyor kistleşiyor.Ama elbet bir gün olacak bebişlerimiz.inanıyorum ben olacak. Birbirimize güzel haberler vereceğiz. Kaderimizde yazılı ise olacak. Geceyi sabaha Çeviren Rabbim'e zor gelmez bizim yüreğimizi aydınlatmak. Hepimiz için sınav bunlar. Sabırla beklemekten başka elimizden birşey gelmez ki? Üzme sen kendini.

Canım ya olmadıktan sonra yumurta gelişse nolur gelişmese.sen üzme Can'ını bak benim yumurtam gelişti de noldu sanki? Olmadı mı olmuyo işte. Yumurta gelişse çatlaması dert oluyo. Benim ikidir gelişiyor yumurta ama çatlamıyor kistleşiyor.Ama elbet bir gün olacak bebişlerimiz.inanıyorum ben olacak. Birbirimize güzel haberler vereceğiz. Kaderimizde yazılı ise olacak. Geceyi sabaha Çeviren Rabbim'e zor gelmez bizim yüreğimizi aydınlatmak. Hepimiz için sınav bunlar. Sabırla beklemekten başka elimizden birşey gelmez ki? Üzme sen kendini.
Uzuluyo insan yaa ne umutla basliosun tedaviye daha en basinda kirmizi karti yiyosun kasim ayindan beri ayni o aydan beri yumurtlamadim ben :( artik kendimi kadin gibi hissrtmiyorum uzulmemeye calisiyorum ama olmuyo aylardir hic mi gelismez ilaclara ragmen gelismio

Ne güzel yazmışsın ya :KK19:ben düşündüm geçen, ya aslında çocuk için evlenmedim ki ben, amaç hayatı paylasmaktı... 'hayat arkadaşı' lafı aslında o kadar anlamlı ki... hayat yolunda bi arkadaşımız olsun diye evlendik. Çocuk da olsa güzel olur tabi ama olmazsa ne yapabiliriz ki? Evlenmemizin tek gayesi çocuk yapmak degil sonucta, ama biz fazla kaptiriyoruz kendimizi bu meseleye... sanki yasamimizin tek amacı çocuk yapmakmış gibi oluyor bi süre sonra. Allah sağlığımızı sihatimizi daim eylesin. Çocuk olursa extra extra bi mutluluk olacak sadece. Coluga çocuğa karışıp kocasıyla mutlu olmayanlar var... Sağlık sorunu olanlar var. Sonsuza kadar kapak atmadik ki dünyaya, ölüme ne kadar yakın olduğumuzu unutuyoruz bazen... velhasıl, Mevlana görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Uzuluyo insan yaa ne umutla basliosun tedaviye daha en basinda kirmizi karti yiyosun kasim ayindan beri ayni o aydan beri yumurtlamadim ben :KK43: artik kendimi kadin gibi hissrtmiyorum uzulmemeye calisiyorum ama olmuyo aylardir hic mi gelismez ilaclara ragmen gelismio
Şişşt :KK20: o nasıl cümle öyle kendimi kadin gibi hissetmiyorum falan. Kadınlar değil, Tavuklar sürekli yumurtlar bikerem tamam mı :rolleyes: sapına kadar kadınız biz tamam mı :KK70:

Doz cok dusuk gelmis yumurtaliklar cevap vermedi igneye devam edelim dedim dr bunu iptal edelim bidahaki ay yeniden yuksek dozla baslayalim dedi
Canım üzülme herseyde bir hayır olduğuna Inanmak insanı rahatlatır.benimde 1 yumurtam gelişti ama tutmadı. Yani hayırlısı deyip kabul ediyoruz. Doktor yumurta rezervin çok ama dirençli dedi. Dozuda 100 den 125 e çıkardı.

Canım üzülme herseyde bir hayır olduğuna Inanmak insanı rahatlatır.benimde 1 yumurtam gelişti ama tutmadı. Yani hayırlısı deyip kabul ediyoruz. Doktor yumurta rezervin çok ama dirençli dedi. Dozuda 100 den 125 e çıkardı.
Aynen benimde rezerv cok ama direnc gosteriyo

adet olmadan önce eşim geldi ağlıyoken yakalandım dedim ya noldu dedi kim üzdü seni falan "kim olacak senin çocuğun" dedim. "anan bitiyo danan başlıyo nedir benim senden çektiğim" diye ağlıyorum ciddi ciddi. eşim de" tamam gelsin de bi soracam ben ona bunun hesabını merak etme" diyo:KK53::KK53: çok şizofren bi çekirdek aile olduk:KK53: aile boyu huni paklar bizi artık:confused:
hiç gülceğim yoktu güldürdün allah da hepimizi güldürsün bizde öyleyızzz:))

gününm yaklastıkca benmkı oturuurken bıle duzgun otur karnına bşe olmasın dyor vs vs eksik hisedyiyorum kendımı o bendne cok istyor regl oldugumu diyemiyorum ağlayark uyandım erkenden

gününm yaklastıkca benmkı oturuurken bıle duzgun otur karnına bşe olmasın dyor vs vs eksik hisedyiyorum kendımı o bendne cok istyor regl oldugumu diyemiyorum ağlayark uyandım erkenden

Canım öyle Düşünme benimki de öyle negatif sonucu görene kadar bana hamile muamelesi yaptı . Onlarda ne kadar üzgün olduğumuzun farkında .

Hım hayit suyu Neymiş ki acaba işe yarar mı bi araştırayım bende... Canım en azından yumurta var Arkadaşımın yumurta rezervi düşükmüş erken menopoza girme riski var kızacağız çok üzgün o_O
Yaa olur yaa burda bi bayanla konusuyordum fsh 9.8 sinirda kocasinda sperm cok az kendiliginden hamile kaldi yumurta gelisse bi sekilde oluyo cnm

merhaba bayanlar,

aranıza katılmak isterimm geçmiş yazılarınızı henuz okumadım ama okuyacamm.. durumlarınız nasıldırr birbirimze yoldaş olalımm hep beraber bu sıkıntılarımızı yenelimm artıkk yeterrr hepimiz birbirimize tavsıylerde bulunalım

Back
X